Este clar că acest virus care a atacat întreaga lume ne-a schimbat pe toți. Dar iată că mulți învățăm să ne adaptăm, învățăm să trăim cu măști peste nas și gură. Și nu numai cu acestea. Așa că multe magazine online de haine sau de produse de înfrumusețare s-au adaptat, la rândul lor, și au început să își pună la dispoziția clienților măști și alte produse de igienă necesare pentru un minimum de protecție împotriva COVID-19.

Lumea se schimbă după Coronavirus. Masca și alte obiecte utile în protecția noastră împotriva virușilor au ajuns să fie accesorii de modă. 😀

Așa că nu-i de mirare că multe magazine și branduri, chiar și dintre cele de lux, se reprofilează și pe vânzarea unor astfel de lucruri de igienă și protecție. De la Fendi până la magazinele românești mari cum e eMAG, avem multiple exemple.

Am zis să fac și eu o listă cu astfel de magazine din domeniul fashion sau beauty care vând măști online, dar și alte lucruri necesare pentru protecție. Sigur se va găsi utilă.

FashionDays – printre primii retaileri de fashion care au adus măști online

Sub categoria „Produse esențiale pentru tine”, FashionDays s-a adaptat rapid vremurilor și condițiilor actuale, punând la dispoziția clienților de la măști, în diverse seturi, până la mănuși de unică folosință, tot la set.

Eeeh, uite că va fi cool să purtăm măști (ca pe post de eșarfe) și mănuși chiar și în plină vară. Și sănătos. 😉

măști medicale și mănuși pentru protecție

Haine de vis – oferă măști de protecție cu filtru cadou la fiecare comandă

Haine de vis e un magazin online românesc, cu creații proprii, unde vei găsi seturi de haine pentru întreaga familie, seturi mamă-fiică, tată-fiu. 🙂 Iar acum, orice comandă de acest fel te va încânta cu un cadou util: măști cu protecție cu filtru – câte o astfel de mască la fiecare comandă.

Măștile se găsesc și individual, dar și la set părinte-copil, în imprimeuri drăguțe sau culori variate. Și pot fi comandate și separat, nu doar primite drept cadou la o comandă.

Prețurile lor sunt foarte bune, în prezent și la reducere.

măști textile cu imprimeu în seturi pentru toată familia cadou la comandă

Lensa – măști și ochelari de… protecție

Dacă până acum i-am tot recomandat pentru lentile de contact și ochelari de soare sau rame drăguțe și moderne pentru ochelari de vedere, ei bine, uite că a venit momentul și pentru altceva de la ei.

Acum, la această optică online, vei găsi și:

  • măști de protecție la set de 50 de bucăți – sunt și la reducere perioada aceasta. 🙂 În plus, sunt disponibile doar online, nu și în showroomuri, care, se știe, încă nu sunt deschise pe perioada stării de urgență.
  • ochelari medicali de protecție unisex – și aceștia la un preț special. Nu cred că sunt utili doar pentru cadrele medicale. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie de ei pentru extra protecție. Căci nah, dacă am învățat ceva din nebunia asta este să fim pregătiți mereu de orice rău…

StarShiners – de la rochițe la măști colorate și cu mesaje

Dacă până acum StarShiners ne oferea rochițe de etalat peste tot, în orice situație, de la nunți până la birou, iată că acum e vremea pentru alte lucruri de adus în atenție: măștile.

La ei găsești nu doar măști simple, obișnuite, în seturi, în mai multe variante de design, dar și măști colorate, în diverse imprimeuri vesele, dar și măști cu mesaje funny.

Aproape toate măștile textile pentru protecție de la StarShiners sunt din producție proprie a brandului românesc. Well done!

masca-de-protectie-pentru-femei-cu mesaj scris simpatic

Inpuff vinde măști asortate la outfituri colorate

Alt magazin online cu haine românești în cea mai mare parte care vinde măști și seturi de măști textile pentru protecție, din materiale cu imprimeuri colorate sau moderne, chiar animal print e Inpuff.

Ele sunt adesea realizate chiar din materialele din care au creat hăinuțele, astfel încât acum, când alegi outfitul, să asortezi și cel mai important accesoriu: masca.

În plus, livrează și în alte țări din UE. 😉

măști colorate și cu imprimeuri moderne pentru protecție

Și la brandul românesc de modă Atmosphere Fashion găsești măști

În diverse modele, mai simple, mai colorate, mai cu imprimeuri elegante, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, ai opțiuni de măști și la brandul românesc de modă Atmosphere Fashion.

Deci nu doar rochițe drăguțe sunt acolo, ci și astfel de accesorii de protecție, de asortat la cămășile de birou sau la tricourile lejere de purtat în grădină sau la o plimbare în jurul locuinței.

măști de protecție pentru femei și bărbați diverse modele și culori

Set de măști medicale și la Hervis online

Până și la alergat dacă ieșim, e bine să fim echipați cu o mască potrivită. Iar Hervis a învățat bine asta și ne pune la dispoziție seturi de câte 50 de măști medicale (ei le numesc chirurgicale), pe care le poți comanda online.

Măștile acestea au 3 straturi, pentru o protecție sporită și sunt certificate FFP1. La Hervis, comanda de peste 250 lei îți aduce și transport gratuit, așa că, pe lângă măști, ia tot ce ai nevoie și pentru echipamentul pentru sport în grădină, pentru alergare sau pentru exerciții fizice acasă, dacă tot ajungi la ei online.

Multe consumabile medicale și de saloane cosmetice pe Esteto

Găseai și înainte o varietate mare de consumabile pentru saloane de cosmetică și de înfrumusețare la Esteto; acum însă, de când cu acest virus, s-a mărit parcă varietatea acolo.

În plus, există și categoria de consumabile medicale AICI, unde ai tot ce ai nevoie pentru protecție și dezinfectare: de la măști – seturi (inclusiv cu model), până la acoperitori pentru încălțăminte, kit de protecție pentru scaun stomatologic, bonetă de hârtie pentru protecție, tifoane, alcool sanitar, gel igienizare mâini etc.

consumabile medicale măști și acoperitori încălțăminte pentru protecție

Ochelari și măști de protecție și în magazinul de fashion cu multe haine și accesorii simpatice Neer

Printre primii care au adus la dispoziția clienților măști și alte accesorii de protecție, a fost și acest magazin online de haine și accesorii simpatice Neer.

Acum găsești la ei ochelari de protecție, măști rezistente pentru protecție, dar și de unică folosință, viziere de protecție, chiar și șepci bărbătești cu vizieră de protecție sau pălării pentru copii cu vizieră, mănuși.

măști mănuși și viziere de protecție

Măști reutilizabile pentru întreaga familie la ejolie.ro

Și în acest magazin online de haine și rochii vei găsi măști de protecție pentru întreaga familie, inclusiv pentru cei mici.

Măștile lor sunt fie simple, obișnuite, cum am mai văzut și în alte părți, fie colorate, dar în culori uni, ca să ai să asortezi la orice haine porți tu.

Multe sunt și cu model cu imprimeu simpatic, pentru un vibe bun și veselie.

măști colorate la set pentru protecție potrivite pentru întreaga familie și pentru copii

Farmec are acum și geluri de igienizare și loțiuni igienizante pentru dezinfectarea mâinilor

Cel mai iubit brand românesc de cosmetice e cunoscut deja pentru adaptarea produselor sale la nevoile curente ale tuturor. Pentru că industria de cosmetice se adaptează și ea și îi permite.

Astfel, la Farmec online poți comanda și geluri dezinfectante și loțiuni igienizante pentru mâini, de acum. Din producția proprie a marii fabrici de cosmetice românești.

loțiuni și geluri de dezinfectare pentru mâini Farmec

Voi ce părerea aveți? Găsiți utile astfel de acțiuni prin care magazinele online de beauty și modă se reprofilează și aduc în fața oamenilor lucrurile utile în contextul actual? Aștept părerea ta în secțiunea de comentarii din josul paginii.