Dimineața mergi la job, apoi ajungi la shopping cu prietenele și seara mai ieși și cu el în oraș? Produsele de machiaj multifuncționale te ajută să transformi în câteva minute machiajul de zi într-un super machiaj de seară „glamour”!

Produsele de makeup multifuncționale te transformă cât ai clipi. Treci de la un look de zi la un machiaj de seară cât ai spune „glam”!

Ziua alege un machiaj cu tuș-minune cu rimel!

O linie de tuș, la baza pleoapei superioare, îți va face privirea misterioasă și sexy!

Pentru o aplicare perfectă, înainte de a trasa linia, punctează cu tușul traseul dorit. Unește punctele și astfel vei obține un contur perfect al pleoapei.

Pentru efectul de ochi de pisică, aplică pe genele superioare două straturi de mascara negru. Periuța, cu forma ei specială, îți va defini genele și le va da mult mai mult volum…

De exemplu, în Kimuse – mascara & tuș de ochi 2 in 1 waterproof, le ai pe ambele și le poți lua după tine, pentru retuș, întreaga zi.

rimel-si-eyeliner-waterproof-2-in-1-kimuse_multifuncțional

Seara, fii fermecătoare cu irizații strălucitoare din produse de machiaj tip baton!

Pentru seară, ai nevoie de un plus de strălucire. Un baton 3 in 1 de culoarea bronzului poate fi folosit pe pleoapa superioară pentru un look glamour, dar și pe pomeți sau pe decolteu.

Aplică un strat subțire pe obraji și întinde-l cu degetele. Particulele sidefate vor da mai multă luminozitate chipului tău.

Iara un luciu de buze fructat cu particule sidefate va fi, cu siguranță, de efect, și va crea și senzația de buze mai pline. Să nu uităm de gustul absolut delicios de fructe!

Iar un luciu de buze sidefat poți să-l folosești și pe pomeți sau pe pleoape. Are o textură cremoasă și sidefată care creează absolut un efect senzațional!

Încearcă acest baton multifuncțional de machiaj tip creion pentru ochi, buze, obraji Revolution PRO The Illustrator! E și vegan.

revolution-pro-the-illustrator-dermatograf-multifunctional-pentru-ochi-buze-si-obraji

Ziua: creionul fermecat!

Un creion multifuncțional e fermecat, de-a dreptul. Are două capete și… două utilități: unul poate fi pentru buze și celălalt – pentru conturul buzelor. Astfel, vei avea două produse într-unul singur.

Trasează conturul începând de la mijlocul buzei superioare spre exterior și continuă cu buza inferioară, din exterior spre interior. Termină cu un lipgloss sidefat.

Poți folosi același creion de ochi și pentru pleoape, mai ales dacă găsești unul 3 in 1, multifuncțional. Cu o textură cremoasă și fină, dar fiind creion, te va ajuta să trasezi liniile cu mai multă exactitate.

Aplică o linie pe pliul pleoapei, după care estompeaz-o cu degetele. Procedează la fel și în cazul pleoapei inferioare, iar în final, aplică mascara.

Uite aici creioane de ochi și de pleoape multifuncționale, pe care le poți folosi și ca ruj, pe buze, de la Rimmel London Magnifeyes.

rimmel-london-magnifeyes-2-in-1-fard-de-pleoape-creion-kajal și creion de buze multifuncțional 3 in 1

Seara: irizații feerice!

Sexy lips! Pentru un machiaj efervescent, de seară, vei avea iarăși nevoie de creionul multifuncțional.

Trasează conturul și apoi colorează toată suprafața buzelor. Pentru un super efect, folosește un baton de glitter/cu sclipici, aplicând un strat subțire și pe mijlocul buzei inferioare.

Cu ajutorul unui baton cu sclipici, ochii tăi vor concura cu strălucirea stelelor! Aplică-l la baza sprâncenelor, în mai multe straturi dacă dorești, pentru a lumina privirea și a conferi un look sidefat și glam întregului machiaj. Poți aplica puțin și pe decolteu.

Încearcă acest baton iluminator Maybelline New York Master Strobing Stick.

Baton Iluminator Maybelline New York Master Strobing Stick

Ce părere ai de aceste superproduse care te vor ajuta să treci imediat de la un look cuminte de zi la unul îndrăzneț, de seară? Te transformi în câteva minute într-o veritabilă „party queen”!

Sursă main photo: Unsplash/yunona uritsky