Maria Nila, brandul de produse profesionale pentru păr, prezente inclusiv în saloanele de coafură, a lansat gama sa cea mai sustenabilă de până acum.

Brandul Maria Nila, cunoscut pentru filosofia sa bazată pe frumusețea sustenabilă, face următorul pas către o lume și mai prietenoasă cu mediul înconjurător, și anume lansarea unei noi game de îngrijire profesională eco a părului, în 3 pași: Eco Therapy Revive.

Această nouă gamă își propune să revitalizeze părul, ca un boost, cu tehnologia de curățare micelară și proteine botanice. Este și prima gamă lichidă de la Maria Nila care are o formulă complet naturală și organică, certificată de ECOCERT.

Noua gamă vine, de asemenea, într-un ambalaj fabricat din plastic oceanic reciclat (wow!) și, la fel ca în cazul tuturor produselor pentru îngrijirea părului Maria Nila, totul este 100% vegan. Datorită Eco Therapy Revive, Maria Nila vine în sprijinul tuturor pentru a face un pas către o lume mai prietenoasă, din toate punctele de vedere.

Prin ce se remarcă noua gamă de produse de îngrijire a părului Maria Nila ECO THERAPY REVIVE?

Cele trei produse din gama ECO THERAPY REVIVE Maria Nila funcționează ca un regim de îngrijire în 3 etape, pentru ca părul să recapete vitalitate, mai întâi curățându-l cu TEHNICA MICELARĂ, apoi hidratând-l cu ALOE VERA și, în sfârșit, revigorându-l cu PROTEINE BOTANICE.

Gama Eco Therapy Revive are un parfum proaspăt de castravete verde, nectar de piersică și pere. Toate produsele au proprietăți de protecție a culorii părului, inclusiv a celei naturale.

Iată care sunt principalele ingrediente de la baza noilor produse vegane de îngrijire a părului Maria Nila:

 • MOLECULE MICELARE – Șamponul din gama Eco Therapy Revive este formulat cu molecule micelare care pot încapsula eficient uleiul, grăsimile și produsele de styling reziduale în interiorul moleculei.
  Capsulele ce au acumulat murdăria pot fi clătite cu ușurința cu apă, datorită dublei solubilități a micelelor. Interesant!
 • PROTEINE BOTANICE – O compoziție de proteine hidrolizate din kale, proteine din morcov,  și proteine din lămâie care împreună vor spori hidratarea prin reținerea apei în structura firului de păr.
  Această compoziție unică va oferi părului uscat și deteriorat un aspect hidratat și neted.
 • EXTRACT DIN SEMINȚE DE IN – Când părul vopsit este expus la lumina soarelui, acesta începe să-și piardă culoarea din cauza radicalilor liberi. Extractul de in încapsulează radicalii liberi fiind un ingredient ideal pentru a menține culoarea proaspătă și vibrantă.
Maria Nila a lansat cea mai sustenabila gama de produse profesionale pentru păr - Eco Therapy Revive

Ce-și propune noua gamă de produse pentru păr Eco Therapy Revive Maria Nila?

Noile devize ale gamei de produse pentru păr Maria Nila Eco Therapy Revive sunt:

 • Revigorează natura: ECO THERAPY REVIVE este prima gamă Maria Nila certificată de Ecocert.
  Certificarea aceasta garantează că produsele au o formulă naturală și organică, care a fost produsă într-un mod sustenabil, în conformitate cu biodiversitatea și utilizarea resurselor.
 • Revigorează oceanul: Echilibrarea climatică este o prioritate pentru MARIA NILA. Cu ECO THERAPY REVIVE, toate sticlele sunt fabricate din plastic reciclat 100% din deșeurile oceanice. Ideea de bază și ce ar trebui să învățăm toți de aici este că îngrijirea bună a părului nu trebuie produsă în detrimentul mediului.
 • Reîmprospătează-ți părul cu regimul de curățare micelară:

Pasul 1: Șamponul Eco Therapy Revive – Un șampon hidratant cu efect detoxifiant care este eficient, dar blând, prin tehnica sa micelară, care îndepărtează cu ușurința impuritățile și acumulările reziduale, fără a perturba echilibrul natural al părului.
Datorită calităților nutritive ale aloe vera și a extractului de in pentru protecția culorii, acest șampon poate fi utilizat zilnic.

Pasul 2: Masca Eco Therapy Revive – O mască-tratament care hidratează profund părul și scalpul.
Proteinele botanice au un efect reparator ce vor reduce structura uscată a firului de păr , lăsând părul cu un aspect moale și mătăsos.

Pasul 3: Balsamul Eco Therapy Revive – Un balsam hrănitor cu proteine botanice care restabilesc structura firului de părul și sănătatea scalpului.
Datorită formulei sale ușoare, acest balsam lasă părului o senzație naturală, moale, fără să îl încarce. Extractul de in protejează și menține culoarea părului vopsit.

Maria Nila oferă o gamă largă de produse profesionale de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia, destinate hair-styliștilor din întreaga lume.

Produsele Maria Nila Stockholm sunt 100% vegane, sunt produse în Suedia, nu sunt testate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni, garantând cea mai înaltă calitate, atât a ingredientelor, cât și a ambalajelor. 

Produsele Maria Nila sunt certificate de organizații pentru protecția mediului înconjurător și a animalelor ca Leaping Bunny, Peta și Vegan Society.

De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo. Iar prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.