Maria Nila prezintă Bleach Collection – o serie de produse profesionale de decolorare a părului acasă, ca la salon, dar naturale.

Când întunericul îmbrățișează lumina și ziua învinge noaptea, soarele se află în cel mai strălucitor punct al său, iar obiectele nu au umbră. Astfel, poți atinge și tu strălucirea aceasta a părului, cu blondul dorit, ca la salon, dar și fără a face compromisuri privind îngrijirea părului.

Maria Nila Stockholm prezintă, în acest sens, un viitor mai luminos, prin lansarea Brighter Times – o campanie ce pune accentul pe decolorarea părului pentru a-ți oferi starea de spirit potrivită pentru vara anului 2021. Un concept de decolorare care începe la salon și ajunge până în casa ta.

Brighter Times este o campanie bazată pe colecția Maria Nila Bleach și include un Balayage Bleach, un Silver Bleach și un Silver Shot perfecte pentru a fi folosite acasă.

Pe ce se bazează noul concept Bleach Collection de la Maria Nila Stockholm?

Pasul 1: Tratamentul în salon

Silver Bleach by Maria Nila

O pulbere profesională de decolorare, reîncărcabilă/refillable, cu adaos de pigment violet care neutralizează pigmenții subiacenți în timpul procesului de decolorare, pentru un rezultat mai rece: Silver Bleach.

Ingredientul natural Kaolin va întări elasticitatea și va preveni îmbătrânirea părului. Datorită formulei sale mai ușoare, Silver Bleach creează o cremă, odată amestecată, ușor de aplicat și ce poate fi utilizată cu hârtie sau folie – fără a provoca iritații sau umflături! 

Balayage Bleach by Maria Nila

Aceasta e o pulbere profesională de decolorare, reîncărcabilă, care creează o formula păstoasă, ideală pentru tehnicile free-hand și care nu se usucă sau nu pătează în timpul procesului.

Este formulată cu ingrediente naturale Karlon, Xanthan Gum și Guar Gum, care conferă și un parfum delicat, unic, ce va face sesiunea de decolorare mai plăcută atât în salon, cât și acasă, în funcție de ce alegi. 

Pasul 2: Tratament la domiciliu

Silver Shot Back Bar by Maria Nila

Pentru a ajuta părul decolorat să atingă un pH mai scăzut, închide cuticula și prelungești rezultatul, folosind Silver Shot, care are un pH de 3,5, ca un ultim pas al sesiunii de decolorare la salonul tău. Silver Shot este antistatic, hidratant și hrănitor condiționând scalpul datorită ingredientelor Guar Gum și Caprylyl Glicol. 

Silver Shot vine în varianta de 750 ml, ca de saloane, foarte economică, și varianta pentru acasă, de 60 ml.

Știm că decolorarea este unul dintre cele mai dure tratamente pe care le poți face. De aceea, Maria Nila recomandă întotdeauna să îți iei și tu Silver Shot de 60 ml, pentru a-l utiliza acasă.

Silver Shot va reduce pH-ul părului, ceea ce va ajuta la închiderea cuticulelor deschise în timpul sesiunii de decolorare la salon, cu un rezultat lin! 

Avantajele utilizării Maria Nila Bleach Collection

Silver Bleach conține pigmenți violet care neutralizează pigmenții subiacenți din timpul procesului de deolorare, previn îngălbenirea părului galben. Balayage Bleach este ușor de utilizat, nu usucă și nu pătează. 

Deschidere ușoară și fină pentru a menține calitatea părului. 

Niciun miros dur din formula amestecată. 

Oxidanții sunt dezvoltați pentru a se potrivi perfect cu pudra.

Rezultat de lungă durată, datorită valorii pH-ului și a pigmentului din Silver Shot. 

Valoare pH stabilă pe tot parcursul procesului pentru a avea consistență în rezultat. 

Vegan & Cruelty Free – Bleach în ambalaje compensate climatic. 

Cu o experiență de peste 40 de ani în industrie, Maria Nila Stockholm oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului și protecție a culorii acestuia destinate hairstylistilor din întreaga lume. Sunt produse naturale, vegane, profesionale totuși, ca de salon.

Misiunea Maria Nila este de a produce cele mai bune produse fară a compromite sănătatea părului sau mediul înconjurător. 

Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, sunt netestate pe animale, nu conțin sulf sau parabeni și sunt produse în Suedia, garantând cea mai înaltă calitate, atât a ingredientelor, cât și a ambalajelor. Toate produsele conțin Colour Guard Complex care protejează și păstrează culoarea părului. 

Toate produsele Maria Nila sunt 100% vegane și netestate pe animale.

Fiecare produs conține trei simboluri diferite de certificare de la Leaping Bunny, Peta și Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo, iar prin furnizarea de produse profesionale de înaltă calitate, Maria Nila face un pas spre o lume mai durabilă și mai prietenoasă.