Loțiune tratament antiacnee Drying Lotion Mario Badescu – review cu foto, pareri, concluzii personale dupa utilizare.

Nu vă mai povestesc despre ce înseamnă cosmeticele Mario Badescu – cine e el, cum a revolutionat industria cosmeticelor in SUA – v-am povestit deja intr-un articol dedicat. Despre primul pachet promo de produse Mario Badescu v-am scris mai multe atunci cand l-am achizitionat, in acest articol. Astăzi vreau să vă vorbesc despre tratamentul bifazic antiacnee de la Mario Bădescu Drying Lotion (verifică aici oferta și prețul actualizate), despre care v-am mai spus in treacăt atunci când a fost ocazia. Practic, o să încerc să fac un review cu fotografii, ca să vă puteți da seama mai bine despre acest produs și eficiența sa. Loțiunea tratament nu e ieftină, însă este profesională și te va ajuta mult. Citește însă mai jos părerea mea și vei putea trage concluziile.

Pentru ce folosim tratamentul bifazic antiacnee Mario Badescu Drying Lotion?

Cu toții ne confruntăm cu probleme cu acneea, fie ele și ocazionale. Așa că, pentru a depăși astfel de momente, avem nevoie de ceva cu efect rapid și, mai ales, care să se aplice local, direct pe coșul care ne chinuie în acea perioadă. Un astfel de produs este și loțiunea bifazică Drying Lotion de la Mario Badescu. Are un nume mai ciudat, știu – te face să te întrebi dacă nu cumva usucă pielea, tenul. Răspunsul e nu; aceasta va usca doar coșul respectiv, în timp destul de scurt. Eu aplicam soluția local, seara, înainte de culcare, pentru ca peste noapte să își facă efectul. Dimineața, problema era diminuată și, după maximum trei zile, coșul va dispărea.
Dacă îți faci un obicei din a aplica această loțiune zilnic și o introduci în rutina ta de îngrijire a tenului, vei obține rezultate bune în tratarea acneei ocazionale. Tratamentul antiacnee poate fi utilizat de către oricine, femei sau bărbați, indiferent de vârstă și tipul de ten – așadar, poate fi un aliat de nădejde și pentru adolescenți, în perioada critică. 🙂 Este practic și ușor de utilizat, acasă, seara sau când stai în casă, deci nu implică mare efort.

Ce efect are loțiunea tratament bifazic antiacnee Mario Badescu Drying Lotion?

Cum spuneam mai sus, efectul general al tratamentului bifazic antiacnee Mario Badescu Drying Lotion este de uscare a acneei locale, a coșurilor apărute peste noapte. Efectul se vede în maximum 3 zile. De fapt vei observa îmbunătățiri de la primele utilizări, încă din prima zi. Nu prea are efect asupra punctelor negre – pentru acestea, folosește masca tratament Silver Powder Mario Badescu –  și, fii atent(ă), pentru că usucă zona cu probleme, nu o folosi pe alte părți ale tenului în afară de coșuri.

Pentru că implică o soluție vâscoasă, pudrată, roz, îți va colora zonele unde aplici cu pete roz, așa că, de aceea, recomand să o folosești când ești în casă sau seara, înainte de culcare. Respectiva pată va fi inițial umedă, apoi se va usca și cu ea deodată și coșul, apoi se va crăpa, în funcție de cât de mult o ții pe față. Asta pentru că produsul se bazează pe o pastă din pudră roz cu efect asupra coșurilor. Aceasta este și partea care are cel mai bun efect asupra acneei.

Cum se utilizează tratamentul antiacnee Drying Lotion de la Mario Badescu?

Tratamentul tip loțiune Drying Lotion Mario Badescu este bifazic – implică, de aceea, două componente: la bază, o pastă roz din pudră (cum spuneam și mai sus) și o parte lichidă, uleioasă și gălbuie, la suprafață. Ca să combini ambele substanțe, ai nevoie de un bețișor cu capăt de vată din bumbac (practic un bețișor simplu de curățare a urechilor). Îl introduci în sticluță, astfel încât să treacă prin partea lichidă uleioasă, să ajungă la fundul sticlei la pasta roz și apoi să treacă din nou, la ieșire, prin partea uleioasă. Rezultă pe capătul bețișorului o soluție umedă roz-pastel pe care o vei aplica, cu același capăt de bețișor, cât încă e umedă, direct pe zona cu probleme/coș. Se va usca local și uleiul, precum și o parte din pasta roz și va intra astfel în piele. Vezi mai multe și în imaginile de mai jos. 🙂
Atenție! Nu agita produsul în ideea că ambele părți ale sale se vor combina și vei putea utiliza soluția în alt mod! Nu va fi așa, dimpotrivă. Vei amesteca părțile în dozele necorespunzătoare și vei diminua astfel din eficiența produsului!

cum-se-aplica-pe-cosuri-lotiunea-drying-lotion-mario-badescu

[button url=http://profitshare.ro/l/3120410 icon=star-full]Tratamentul antiacnee Drying Lotion Mario Badescu poate fi comandat AICI.[/button]

E foarte simplu și ușor de utilizat. partea cea mai eficientă a soluției este baza din pastă roz. Uleiul are și el efect de îngrijire a pielii, de vindecare, dar și de acțiune asupra acneei. Însă uleiul va fi primul care se va consuma, fiind lichid – asta deși este mai mult din sticlă decât pasta roz.

Pasta roz va rămâne mult pe fundul sticlei după consumarea uleiului. Este și partea cea mai eficientă din întregul produs, așa că, deși nu vei mai avea ulei în sticluță, continuă să o folosești în același mod – iei cu un bețișor de vată și aplici pe piele. Dacă se întărește în timp, pune puțină apă – preferabil apă micelară sau apă termală și refă aspectul de pastă, ca să poți continua să o aplici în același mod ca și înainte. Uite cum mi-a rămas mie – o sticlă e cu partea roz deja rămasă după utilizarea uleiului, iar o sticluță e no-nouță.

lotiune-antiacnee-drying-lotion-mario-badescu

[button url=http://profitshare.ro/l/3120410 icon=star-full]Tratamentul antiacnee Drying Lotion Mario Badescu poate fi comandat AICI.[/button]

Dimineața, sau oricând vei vrea să cureți pasta roz de pe zona pe care ai aplicat-o, folosește un tampon de vată umezit cu apă micelară sau apă termală și șterge prin mișcări ușoare.

Recomand să îl introduci în rutina zilnică de îngrijireși să îl folosești zilnic, constant, atunci când observi că apar coșuri. Deși se numește tratament, ar trebui utilizat întotdeauna, ca să vindece cu adevărat acneea locală.

Ce conține LOȚIUNEA TRATAMENT BIFAZIC ANTIACNEE MARIO BADESCU DRYING LOTION?

Loțiunea bifazică antiacnee Drying Lotion Mario Badescu re un miros de produs specific farmaceutic – cum vorbim de niște produse dermatocosmetice. În plus, toate produsele marca Mario Badescu au un aspect de produse farmaceutice. Ceea ce indică un aport de ingrediente pe care le vei găsi, probabil, doar în farmacie, ca bază pentru multe substanțe de tratament.
Hai să vedem care sunt:

alcool izopropil, apă (apă deionizată), calamil, ulei de camfor, sulfur coloidal, acid salicilic*, glicerină, oxid de zinc*, dioxid de titan, talc.

*Acidul salicilic și zincul sunt ingrediente foarte eficiente în lupta împotriva acneei, așa că orice produs din rutina ta de îngrijire ar trebui să aibă măcar unul dintre aceste ingrediente. Iată că tratamentul bifazic antiacnee Drying Lotion Mario Badescu le contine pe amândouă, ceea ce vorbește deja de la sine despre eficiența produsului.

Sticluța are doar 29 ml, dar te va ține câteva luni, dacă aplici constant, în fiecare seară, și dacă vei continua să aplici și după ce uleiul se epuizează.

Concluzii

Eu am fost foarte încântată de acest produs antiacnee. Este foarte eficient și durabil. Deși costă mai mult decât alte produse dermatocosmetice antiacnee utilizate până acum (verifică aici oferta și prețul actualizate), raportat la cantitate, merită toți banii, pentru că luptă foarte bine împotriva coșurilor și te va ține câteva luni o sticlă, chiar dacă e utilizată constant. Dacă ești în căutarea unui produs de aplicat local peste coșurile ocazionale, acesta loțiunea bifazică tratament Drying Lotion Mario Badescu este soluția cea mai potrivită în acest sens.