Masca de par hranitoare Garnier Ultra Doux cu avocado si unt de karite – review cu foto.

Pe măsură ce părul îmi crește din ce în ce mai lung, se și degradează și, în loc să îl pot aranja să arate cât mai sănătos și mai bine, trebuie să mă chinui să îl repar mai întâi. Iar acest lucru, de regulă, se face în timp, după multe tratamente aplicate și, eventual, mers la salon. Și, într-un final, tot ajung să îl tai, destul de mult, ca să elimin partea degradată. În plus, nu pot sta fără balsam de păr și, când e degradat, mai ales, fără o mască de păr sau, eventual, un tratament. Așa am pățit și vara trecută, când părul meu lung, dar foarte degradat, avea nevoie urgentă de ceva foarte hrănitor și, eventual, reparator. Și citind una-alta, căutând după o soluție potrivită, m-am îndreptat către o mască de păr Garnier, știind că, în general, produsele Garnier pe care le-am utilizat sunt foarte bune și destul de convenabile ca raport calitate-preț.

Așa am dat peste masca de păr Garnier Ultra Doux cu ulei de avocado și unt de karité. Am luat-o atunci când am luat și aceste cosmetice. Știind că atât avocado, cât și untul de karité, sunt foarte nutritive, am ales această variantă fără ezitare. Și am făcut o bună alegere! Fără nicio îndoială, este cea mai bună mască de păr pe care am folosit-o până acum! Și își merită subnumele de mască intens hrănitoare, cum stă scris și pe ambalajul său, fiind pentru păr foarte uscat, deteriorat, așa cum îl aveam eu atunci. Încă de la prima utilizare, am observat că este extrem de hrănitoare

După fiecare utilizare a măștii de păr Garnier Ultra Doux, părul meu este foarte fin, maleabil, ușor de coafat, lucește și arată sănătos, inclusiv la nivelul vârfurilor degradate. Părul meu s-a îmbunătățit considerabil, utilizare după utilizare, nemaifiind nevoie să folosesc și alte produse de îngrijire a părului sau chiar de styling. Am amânat tăierea lui și chiar m-am vopsit de două ori după ce constatasem că ar trebui să îl mai tai… A meritat investiția, care, dacă stau să mă gândesc nici nu a fost mare – masca de păr Garnier Ultra Doux a fost, dacă bine îmi aduc aminte, în jur de doar 15 lei – un preț modic în comparație cu alte măști și tratamente de păr, având în vedere cât de bine poate suplini și alte produse de îngijire a părului (verifică aici prețul și eventualele oferte).

Masca de păr Garnier Ultra Doux este disponibilă în mai multe variante, ca ingrediente de bază mă refer, deci mai multe arome. Inclusiv masca de păr cu ulei de avocado și unt de karité este disponibilă în borcănel de plastic de 300 ml, care îți ajunge mai mult de o jumătate de an. Eu o folosesc din august 2015 și abia acum e spre final. Nu trebuie să aplici o cantitate foarte mare, căci masca are o compoziție destul de untoasă, fină și alunecă foarte bine pe păr, pătrunzând foarte bine printre toate firele. Hidratează atât de bine că inclusiv pielea mâinilor este mai fină după ce aplic masca și o întind pe lungimea părului. Miroase excelent – ca laptele cu mierea sau ca migdalele – și mirosul acesta poate persista în păr chiar până la următoarea spălare. E de culoare galben-deschis. Se aplică după șamponarea și clătirea părului, pe lungime, până la vârfuri. Lași să acționeze 3 minute și apoi clătești. Uneori, las pe păr și mai puțin și are aceleași efecte remarcabile.

masac de par Garnier Ultra Doux cu ulei de avocado si unt de karite

[button url=http://profitshare.ro/l/2484613 icon=arrow-right-3]AICI găsești masac de păr Garnier Ultra Doux cu ulei de avocado si unt de karite la preț foarte bun![/button]

Pe ambalajul măștii de păr Garnier Ultra Doux scrie astfel:

„O adevărată rețetă de nutriție și de reparare pentru părul foarte uscat și deteriorat, masca Garnier Ultra Doux este îmbogățită cu ulei de avocado și unt de karité – recunoscute pentru proprietățile lor de nutriție intensă. Textura cremă este onctuoasă și lejeră, se topește instantaneu pe părul dvs. Rezultat: Hrănit intens și ușor de coafat, părul dvs. este reparat, suplu și radiază de sănătate.”

Ingrediente: apă, alcool cetearyl, Behentrimonium Chloride, glicerină, Cetyl Ester, Amodimeticon, colorant 19140 galben  5 și 15985 galben 6, tridecet 6, clorhexidin dihidroclorid, isopropyl, alcool, ulei de Persea Gratissima, ulei de avocado, metilparaben, unt de Butyrospermum Parkii, unt de shea, Cetrimonium Clorid, Hexyl Cinnamal, parfum.

Fie că vrei să îți repari părul, chiar și cel foarte degradat, fie că vrei să previi despicarea vârfurilor, masca de păr Garnier Ultra Doux este cu adevărat o minune pentru părul tău și un produs economic. Eu nu voi mai renunța la ea!