Pentru weekendurile care sunt despre relaxare, zic să ne bucurăm alături de o mască plină de substanțe nutritive și efecte hrănitoare asupra tenului. Iar pentru asta, o mască coreeană tip sheet mask e tot ce ai nevoie. Așa că, iată-mă azi, cu părerile mele despre masca Nature Republic Real Nature cu Acai Berry.

În duty free-urile din Coreea de Sud, aceste măști cosmetice tip sheet mask de la Nature Republic se găsesc în pachete gigantice inclusiv, de 60 de bucăți, de pildă – cele mai mari.

Măștile cosmetice coreene tip sheet Mask Nature Republic

Eu de acolo am și această mască, primită cadou, alături de altele, de la o colegă din Coreea. Am testat-o mai demult, ce-i drept, doar că nu am mai apucat să vă și povestesc de ea pe aici. Până azi, când mi-am amintit, căci mi-am aplicat o mască tip șervețel pe față, fiind weekend. 😀

Well, sunt o grămadă de versiuni de măști cosmetice coreene (și nu numai!) tip șervețel. Sunt și o grămadă de arome din care să alegi: Tea Tree (arbore de ceai) , Acai Berry, Green Tea (ceai verde) etc.

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_review

Un pachet combo, dacă ai prinde, de astfel de măști, e minunat, pentru că au varii beneficii, prin fiecare ingredient de bază: hidratează și revitalizează pielea, hrănesc pielea și ajută la reducerea ridurilor.

La noi, în România, găsești astfel de măști tip sheet mask de la Nature Republic la:

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_review și impresii cu foto

Merită sau nu o astfel de mască tip șervețel Nature Republic?

Hai să vedem!

Dacă ești adepta măștilor cosmetice de tip șervețel, eu zic că merită, mai ales dacă prinzi o ofertă bună la astfel de măști – cum ar fi un pachet de mai multe sortimente și bucăți. Sau o simplă reducere la una din măști.

Față de alte tipuri de măști, acestea sunt mult mai intense și asigură rezultate vizibil mai bune. Chiar imediate, aș spune.

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_review_cum este

Masca tip șervețel cu Acai Berry Nature Republic din colecția Real Nature e foarte-foarte bogată în hidratare și calmează, dar îmi și umple cu energie pielea. Acai Berry e renumit și pentru efectul antirid, deci masca aceasta e perfectă pentru efectul de reîntinerire.

Aș putea să mă bazez mereu pe astfel de măști, chiar și pentru a-mi cala unele iritații temporare. Mi se pare că „esența” pentru această mască, așa cum e ea impregnată, e una mai groasă în consistență decât la alte măști cosmetice tip sheet mask pe care le-am mai folosit.

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_review și păreri

Asta e grozav pentru piele, pentru a-i oferi un bun răsfăț, însă, totodată, prezintă și un mic dezavantaj: e lipicioasă. Când o folosesc, trebuie prins părul bine, altfel prinde șuvițe din el exact ca o bandă-capcană de-aia pentru muște.

La început, acest aspect poate fi cu adevărat inconfortabil, dar te obișnuiești apoi. Masca în sine este creată dintr-un „șervețel” specific din bumbac gros și e tăiat destul de mare – pentru fața mea, de exemplu. Bine că măcar nu alunecă însă…

mască tip șervețel Nature Republic cu acai berry_instrucțiuni și compoziție pe ambalaj_review

În concluzie, cred că aceste măști coreene tip șervețel Nature Republic din colecția „Real Nature” sheet masks chiar merită cu adevărat încercate.

Eu le prefer când sunt pe fugă și dacă vreau să-mi și calmez pielea din varii motive sau situații.

E eficientă o astfel de mască și nici nu costă mult. Apoi, e rapid de folosit în răsfățul de weekend. Și dacă ești și tu adepta cosmeticelor coreene, Nature Republic fiind un brand iubit de cosmetice coreene și sheet masks, nu văd de ce nu ți-ai lua câteva versuni.