Cum de regulă sunt fan cam toate tipurile de mascara de la L’Oréal Paris, din ce am reușit eu să testez până acum, cum am avut nevoie de un nou rimel și am prins o ofertă, mi-am luat și această mascara Volume Million Lashes Extra Black, de care povestim azi aici.

Am prins această mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes la o ofertă foarte bună, într-un set cu două bucăți. Pe una am dat-o cadou. Și îmi pare rău. Nu că am dat-o de bună ce e, ci… că nu are nu știu ce efect. Nah, c-am zis-o!

L’Oréal Paris Volume Million Lashes mascara: impresiile mele după primele utilizări

Pe mine, cu gene scurte, fragile și cu nevoi de mascara bună, ondulator de gene și chiar și primer de gene în avans, mascara Million Lashes nu m-a dat pe spate. E mai banală decât alte rimeluri de la firme de drogherie mult mai ieftine.

M-a dezamăgit aici L’Oréal Paris, față de alte mascara pe care le folosesc eu de regulă de la acest brand.

De altfel, pentru genele mele aproape inobservabile, funcționează cel mai bine acele mascara cu o perie mare, grăsană, voluminoasă, cu peri mari și deși.

Iar această mascara m-a pus pe gânduri din prima, de când am văzut peria cu perișori din silicon, destul de reduși. Chiar dacă ea pare voluminoasă ca atare, mare, nu e deloc eficientă tocmai din cauza tipului de peri și a materialului siliconic din care este creată.

mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black_perie și prezentare textură_review

După ce am început să o aplic și pe gene, am realizat că nici formula din tub, oricât de bună, nu poate compensa lipsa de eficiență a periuței.

Oricât aș insista, am impresia că nu lasă pe gene decât o cantitate foarte mică de tuș și doar îmbracă foarte puțin genele ca să le facă notabile. Pentru cineva cu gene subțiri și fine ca ale mele, nu ajută acest lucru.

Apoi, nici nu-ți sugerez să insiști prea mult că s-ar putea să cadă pe pleoapa inferioară și să îți creezi ochi de panda. 🙂 Căci gene mai voluminoase tot nu vei obține astfel.

Separă însă foarte bine genele, dar eu am nevoie să le și alungească și să le facă să pară mai pline și cu volum. De adunat în mănunchi nici nu se mai pune problema.

mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black_review și păreri

Se laudă că e de un negru intens, dar mie nu-mi pare chiar așa. Adică și mascara Lancôme Monsieur Big, pe care am greșit și am luat-o maro, e mult mai notabilă și se vede a fi neagră pe gene, spre deosebire de aceasta.

Bine, aici, din nou, contează și faptul că mascara nu prea oferă randament, astfel încât să acopere bine genele, oricât de intens pigmentată ar fi ea.

Rimel L’Oréal Paris Volume Million Lashes – pentru look natural

Poate că astfel de efecte și definiri de gene sunt utile cuiva cu genele deja lungi și voluminoase. Pentru ale mele, e cam… degeaba. Iar denumirea de Million Lashes devine ironică.

Rezultatul obținut cu ajutorul acestei mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes este unul natural, curat, simplu de tot. Poate prea simplu. Și de ce ai vrea doar să-ți îmbraci genele într-un strat de tuș și nu mai mult?

Colorează doar puțin genele și le separă, în rest, nu prea ai nevoie nici să te dai cu ea, dacă vrei ceva mai complex de atât. Treci la altele mai bune pentru asta.

Alungește puțin genele, le lasă ușoare ca niște pene subțiri, dar nu doar asta aș vrea de la o mascara care promite „milioane de gene”. Până la urmă, nu am luat-o pentru machiajul natural. Doar că singurul efect vizibil, singura senzație pe care o lasă e că e mai bine că am totuși acoperite genele cu ceva decât deloc.

mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black_perie_review și testare

Rămân de părere că atât poate oferi o perie din silicon la o mascara, oricât de bine formulată ar fi mascara din tub. Un look natural, lejer, prea lejer.

Și cam așa s-a întâmplat cu toate rimelurile cu perii de silicon pe care le-am utilizat, indiferent cât de bună le-a fost formula.

Lista de ingrediente din mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes

Aqua/Water, Paraffin, Potassium Cetyl Phosphate, Cera Alba/Beeswax, Cera Carnauba/Carnauba Wax, Acacia Senegal/Acacia Senegal Gum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, PEG/PPG-17/18 Dimethicone, Steareth-20, Phenethyl Alcohol, Sodium Polymethacrylate, Propylene Glycol, Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Palm Oil, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Soluble Collagen, Silica, Panthenol, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Chondroitin Sulfate, Atelocollagen. May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, Mica, CI 75470/Carmine, CI 77288/Chromium Oxide Greens, CI 77289/Chromium Hydroxide Green, CI 77007/Ultramarines, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77510/Ferric Ferrocyanide.

Formula tușului din recipient este cumva cremoasă și nu face genele să rămână prea tari și blocate în mănunchiuri.

Are însă un miros chimic destul de puternic, care deranjează puțin când aplici mascara.

Prezentare L’Oréal Paris Volume Million Lashes

Mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes vine într-un tub auriu, strălucitor, cu detalii negre. Elegantă, luxoasă, aș zice. Oricum ar fi, tentantă și atractivă, alături de denumirea produsului. Arată și puțin clasic recipientul, la exterior.

Peria de silicon însă, „plasticoasă”, nu mai e însă din peisajul acesta high-end. Dacă o lăsau pe una clasică, obișnuită, cu peri normali, dar voluminoasă, ar fi reușit să obțină, probabil, un produs foarte bun.

Văd însă că recipientul e dezvoltat cu o tehnologie care să favorizeze peria și să optimizeze produsul, să dozeze cât mai bine din tuș.

mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black_design tub

Interiorul e creat astfel încât să se așeze perfect peria înăuntru, să nu se ia prea mult produs pe ea și tot ce ar fi extra să fie eliminat. Ca să nu încarce genele și să nu le aglomereze. Astfel se explică și faptul că pe gene nu ajunge prea mult din formulă, genele rămân bine separate și lejere, ca pentru acel makeup natural de care vă spuneam.

Cumva, din dorința de a face ceva optim și eficient, am impresia că au dat, de fapt, în cealaltă extremă și au cam ratat produsul. Sau au vrut doar ceva pentru look simplu și natural.

Concluzii mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes

Dacă nu ai gene lungi și dese de la mama natură, această mascara va avea un efect banal.

Chiar dacă are o periuță voluminoasă, aceasta este din silicon și nu te ajută să obții aceleași rezultate ca o periuță clasică.

E de luat în calcul dacă vrei să te bucuri de un machiaj natural, simplu. Se și laudă că ar avea o culoare de negru intens, însă, tușul fiind mai greu de distribuit vizibil și cu efecte wow pe gene, nu pare să surprindă prin intensitatea culorii.

În rest, am folosit și mascara mai bune de la L’Oréal Paris și chiar de la branduri mai mici și mai ieftine. Nu prea merită această variantă L’Oréal Paris Million Lashes. Nu aș recumpăra-o.

Tu ai încercat mascara L’Oréal Paris Volume Million Lashes? Știu, vine în mai mule versiuni… Te așteptăm să ne povestești din experiența ta în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează mult aici.