Cum este mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline, review, pareri cu fotografii despre rimelul The Falsies Volum Express de la Maybelline, cu keratina, pentru alungirea, marirea, separarea si curbarea genelor.

Până de curând, am încercat și eu varianta de mascara de la Maybelline New York, și anume The Falsies Volum Express, cu recipient de culoare roz fuchsia. De obicei, prefer mascara de culoare neagră, așa că și de această dată tot negru am ales și pentru această mascara. Înainte de a folosi Maybelline The Falsies Volum Express Mascara, am fost extrem de fericită de un rimmel de la Pupa Milano, pe care l-am achiziționat în aeroportul din Roma, la ofertă, împreună cu un creion eyeliner. Despre Pupa Milano, numai de foarte bine – au fost ambele extrem de bune, rimelul de la Pupa a fost cel mai bun mascara pe care l-am folosit vreodată. Doar că s-a terminat… și în Italia nu am mai fost de atunci. (Între timp, am descoperit că produse de make up Pupa puteți să găsiți, la noi, on-line, aici). Și cum am auzit numai lucruri bune despre mascara de la Maybelline, chiar și eu folosind produse de  make up de la acest brand, am zis să încep și eu să folosesc și mascara Maybelline. Și nu am regretat!

Ca rimel bun, înainte de cel de la Pupa, am utilizat mascara Rimmel Scandaleyes, despre care mi-am scris părerea aici.

Prima impresie după folosirea rimelului The Falsies Volum Express de la Maybelline

O.K., să revenim totuși la mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline. Pornind de la nume, aș zice că și-l merită destul de bine. Asta pentru că, țin să menționez din prima, eu nu am genele naturale foarte mari și alungite, ba chiar sunt și foarte rare (vezi foto). So…. am nevoie cu adevărat de o mascara foarte eficientă, cu efect de volum, alungire și mai știu eu ce. Mie mascara Maybelline The Falsies Volum Express chiar mi-a făcut genele observabile, le-a dat volum, le-a alungit, le-a făcut să pară mult mai bogate și mai ample și în momentul în care clipeam, am simțit de fiecare dată genele până aproape de sprâncene, semn că, într-adevăr, au căpătat amploare față de cum sunt ele de regulă. După rimelul de la Pupa, acesta este cu adevărat un produs-minune pentru genele mele. Nu arată chiar ca niște gene false, cum scrie pe produs, însă chiar face minuni pentru genele mele fade și fragile. Cred că pentru cele mai înzestrate de la natură cu niște gene mai lungi și mai bogate, mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline chiar creează un efect de gene false.

The Falsies Volum Express de la Maybelline
Ochiul meu înainte de aplicarea mascarei
Genele după primul strat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Genele după primul strat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Consistența mascarei The Falsies Volum Express de la Maybelline

Consistența rimelului e, de asemenea, foarte bună. Îmi place că nu e una moale, care să se usuce greu, însă nici suficient de vâscoasă ca să se prindă genele între ele nenatural și să se usuce prea urât, astfel încât să irite ochii – cum se întâmpla la mascara Scandaleyes de la Rimmel London. Pe scurt, consistența acestui rimel e perfectă astfel încât să nu adune și să nu încarce genele, dar să și reziste timp îndelungat și să alungească genele. Nu curge față de alte rimeluri de la alte firme! 🙂

În reclama la produs, se specifică: „Formula sa cu pro-keratină umple toate spaţiile dintre gene pentru un rezultat spectaculos şi imediat: genele devin de 3X mai vizibile pe toată lungimea pleoapei, căpătând un efect spectaculos de gene false.” Hmmm, aș zice că se ține de promisiune, nu e chiar spectaculos pentru mine, însă, repet, la ce gene dificile am eu, face o treabă foarte bună. 😀 Aplicat în straturi multiple, chiar creează un efect de gene false, dramatic (pentru niște gene de o lungime și de un aspect obișnuite, nu ca ale mele).

consistenta mascara The Falsies Volum Express Maybelline

Periuța de la mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline

Periuța mi se pare potrivită pentru niște gene scurte ca ale mele. Forma curbată și ușor arcuită pe o parte, inspirată de linia pe ochi a genelor, face ușor de aplicat produsul, fiind foarte practică și prinzând cu ajutorul ei cam fiecare geană în parte, fără a mă mozoli prea rău în jur. 😀 Cred că forma periuței avantajează foarte mult arcuirea genelor, dar și alungirea și conferirea de volum. De separat, separă foarte bine genele – cum spuneam, nu are tendința de a le prinde în mănunchi, ca la alte rimeluri.

periuta mascara The Falsies Volum Express maybelline

periuta mascara The Falsies Volum Express maybelline Astfel, le conferă un aspect natural și, totodată, nu îmi încarcă ochiul, genele, privirea. Îl pot purta întreaga zi fără probleme; nu am simțit niciun fel de iritație a ochiului de când îl folosesc. Ba mai mult, port lentile de contact – orice picătură, praf de mascara uscată, cât de mică, care intră în ochi mă deranjează, mă ustură și îmi irită ochiul; ei bine, cu mascara The Falsies Volume Express de la Maybelline nu am avut o asemenea problemă, dimpotrivă. Dacă, în timpul zilei, trec ușor degetele peste gene, simt rimelul acolo, dar se simte ca pe ceva natural, catifelat, mătăsos (cum se laudă și ei în reclame), nu ca o substanță uscată și tare pe gene (cum simt la alte produse de acest fel, care încarcă mult genele). Astfel, îmi confirmă că produsul are, cu adevărat, o consistență ușoară, fină, non-alergenică, dar care își face foarte bine treaba, scoțând și genele mele din anonimat. 😛

Genele după al doilea stat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Genele după al doilea stat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Genele după al doilea stat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Genele după al doilea stat de mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline
Concluzii pentru mascara The Falsies Volum Express de la Maybelline

Dacă mai folosesc și un aparat/clește de curbat și alungit genele, pe lângă această mascara, pentru mine, efecul e wow! – am scos maximum din genele mele! 😉 Dar, cel mai adesea, pentru că mă grăbesc și nu mai stau să pierd vremea cu alungirea genelor mele, mă dau direct cu acest mascara și genele oricum arată spectaculos decât dacă le-aș lăsa simple, ca de la mama natură… 😛

Una peste alta, mascara The Falsies Volume Express de la Maybelline e un produs care se apropie, din punctul meu de vedere, de descrierea din reclamă, e o plăcere să îl folosesc, sunt foarte mulțumită de el, își merită banii din plin și…. îl recomand din inimă. Voi continua să mai folosesc mascara de la Maybelline, de ce nu și din alte game și le voi prezenta aici, ca să vă faceți și voi o părere.

Voi folosiți mascara de la Maybelline? Pe care? Și cum vi se pare? Aștept și alte păreri! 😉