Meli Melo Paris vinde si haine online: stil casual, urban.

Magazinul de accesorii în care mai tot timpul îmi lăsam o parte de suflet și mulți bani 😛 , Meli Melo Paris, a evoluat în tot acest timp de când este în România, chiar dacă uneori locul în suflet i-a mai fost luat de către Accesorize, six, Parfois etc. și alte magazine de haine, dar și cu accesorii superbe, precum cele din grupul Inditex (ca Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius) ori H&M. De data aceasta însă, evoluția a avut loc invers față de cea a unui magazin de haine în care găsești și accesorii precum genți, bijuterii, eșarfe & co. Așa că sunt fericită să descopăr că, mai nou, la Meli Melo Paris – cel puțin on-line, poți să găsești și haine moderne și foarte frumoase.

De câteva luni bune, la Meli Melo poți găsi și haine simpatice, unele chiar super drăguțe, și sunt cam tot la fel cum sunt și accesoriile: în mare parte minunate și care te tentează întruna. Chiar dacă uneori interesul meu s-a mutat înspre alte magazine – de accesorii și nu numai -, Meli Melo tot e acolo și merită avut în vedere. Hainele lor se pliază pe nevoile femeii moderne, stil urban, casual chic, simplu și rafinat. Au rochii, fuste, pantaloni scurți, jachete, salopete, bluze, veste, body-uri. Firește, am și eu deja preferatele mele. Le găsiți, în mare parte, în fotografiile de mai jos, dar mai multe puteți comanda din magazinul on-line Meli Melo Paris.

haine online de la Meli Melo Paris

[button url=http://bit.ly/1NpIPnA]Click AICI pentru mai multe haine Meli Melo![/button]

Ca prețuri, zic că sunt destul de O.K., moderate și suficient de accesibile, având în vedere că hainele, deși simple, sunt chiar originale și nu le-am mai văzut prin alte părți. Ca femeie modernă, e imposibil să nu-ți găsești ceva interesant, pentru ținute casual și chic, urbane. Hainele sunt ușor de combinat și se potrivesc mai multor stiluri. În plus, sunt tipuri diverse de haine, care merită să-și facă loc în garderoba oricărei femei. Momentan, eu le-am descoperit numai în magazinul online Meli Melo Paris… nu știu dacă le vei găsi și în magazinele Meli Melo fizice, eu recunosc că încă nu m-am uitat după ele, dar nici nu mi-au sărit în ochi când am mai vizitat câte unul sau am mai aruncat priviri din afară, când eram prin trecere în fața vreunui magazin Meli Melo.

Aruncă o privire în noua categorie de haine de la Meli Melo Paris și sunt convinsă că vei dezvolta o nouă pasiune pentru acest magazin, până acum cunoscut pentru accesorii diverse și foarte simpatice! 🙂