Botine moderne, din piele naturală, botine cu șireturi, botine cu tocuri și platforme, botine simple, botine îmblănite, modele de botine frumoase pentru toamnă-iarnă 2014.

Ne plac foarte mult botinele. Sunt varianta de pantofi care fac trecerea de la toamnă la iarnă sau, dacă vrei, niște cizme mai scurte, elegante, dar și casual în același timp. Merg purtate la orice outfit: jeanși sau alți pantaloni, fustițe și rochițe, în funcție de model. Pentru că ne plac așa de mult, am căutat niște modele frumoase de botine, cu toc înalt sau mai scurt, subțire, tip stiletto sau gros și am găsit foarte multe, care să se potrivească pentru oricine. Ai mai jos o selecție bogată de botine pentru a le purta toamna-iarna 2014.

Botine de firmă pentru toamnă-iarnă: Michael Antonio și Guess

Botine de firmă am găsit, într-o varietate foarte mare, de modele și culori, de la Michael Antonio: modelul de botine Vassar Boot, cu toc gros și mai multe curele petrecute, cu catarame – pe negru, maro, bleumarin, bej, maro camel; model Madeira, cu toc cui, fermoar și bandă piele întoarsă petrecută peste ghete – culori disponibile: negru, maro, bleumarin, bej kaki olive; model Mandie, simplu, cu toc cui înalt, tip stiletto, în culori pământii, pe bej, maro și negru; model Margie, cu toc gros, mediu, cu accesoriu metalic argintiu sau auriu, în funcție de culoare, și cu fermoar la spate și capse pentru șireturi – culori: negru, gri, bleumarin, roșu; model Malaya, cu toc înalt, stiletto, cu fermoar, curelușe și catarame mici, pe negru, roșu, maroniu kaki olive.

Tot cu curele, combinate cu fermoar, mai mult sau mai puțin vizibil, foarte moderne, sunt și modelele de botine de firmă de la Guess, pe care le-am găsit în două variante, cu toc subțire stiletto sau cu toc gros, tot înalt, ambele pe bej, unele pe bej închis, celelalte pe bej mai deschis.

botine modele de firmă

 

 Botine simple din piele naturală Geox și Epica

Din piele naturală, în mare parte negre, de la Geox sau Epica, am dat peste niște modele foarte moderne de botine, unele simple, dar inedite sau foarte frumoase prin design.

Simple, din piele naturală, negre, cu fermoar lateral și tocuri groase, medii, de 8 cm, sunt botinele de aici, de la Geox Respira. Tot de la Geox Respira, simple, din piele naturală, negre, mai sunt și botinele de aici, dar cu toc ceva mai subțire și mai înalt, de 9.5 cm.

Niște botine mai înalte, simple, din piele naturală, cu design modern, fermoar lateral, toc înalt, mai subțire, și cu platformă în față, de la Epica, te vor feri mult mai bine de frig. Le găsești aici.

 

 Botine moderne cu toc înalt și platformă

În ultimii ani, cu botinele cu platformă și toc foarte înalt, că e mai gros sau subțire, tip stiletto, se poartă foarte mult. Aproape că nu e fată sau femeie să nu aibă o astfel de pereche de botine. Sunt foarte moderne, pot fi lejer purtate la orice outfit, mai casual sau elegant, cu jeansi sau rochii/fuste, în club, la ieșirile în oraș, sau chiar la birou, la un outfit business, în funcție de cum le combini. De aceea, am găsit o foarte mare varietate de botine de acest fel, care cu siguranță îți vor plăcea.

Un model de botine simple, la mare căutare, cu toc înalt gros și platformă în partea din față, cu șireturi, este varianta cea mai purtată și care merge combinată cu orice. Eu am găsit o pereche de astfel de botine, cu șireturi, platformă și toc gros, înalt de 9-10 cm (la o platformă de 4 cm), pe negru, aici. Aceeași variantă, tot pe negru, dar cu model matlasat și toc gros, înalt de 12.5 cm, cu aspect ce imită lemnul, maro, vei găsi aici. Tot cu șiret, dar mai înalte, cu toc stiletto, de 15 cm, sunt și botinele albe, cu două curele petrecute și elemente metalice aurii, de aici. Sau niște botine albe-gălbui, model similar, dar fără curele, doar cu șireturi ca aici.

Niște botine foarte moderne, mai înalte, cu platformă și toc subțire, foarte înalt, tip stiletto, de 15.5 cm, cu inserții de lanț metalic auriu, în două rânduri, la spate, sunt minunate pentru ieșirile în oraș sau în club. Acest model l-am găsit în varianta pe negru simplu și pe negru în combinație de material imprimat, care imită blana de leopard.

Botine simple, cu platformă și toc înalt de 14 cm sau de 12 cm, subțire, tip stiletto, cu fermoar, într-o singură culoare, vei găsi în mai multe variante: roșualbastru-închis, alb cu o curelușă îngustă, negru matlasat cu element metalic auriu, la spate, bej cu model perforat și o curelușă; gri cu bleumarin și cataramă metalică laterală; maro cu maro camel; negru cu strasuri și ținte metalice; verde-închis cu maro;  Acestea merg perfect aproape la orice outfit, cu rochii sau fuste, sau cu pantaloni și jeanși, la ținute mai lejere, casual sau la unele mai elegante.

botine cu toc înalt și platformă

 

 Botine moderne cu șireturi

Cu șireturi, am găsit o mare varietate de botine, multe cu toc, unele cu toc mai jos, altele chiar cu toc înalt, după fiecare preferință.

Negre simple, cu șireturi, din piele naturală, toc mai gros, înalt de 12 cm, cu o mică platformă, sunt aceste botine. Tot negre, din piele eco, cu șireturi și fermoar lateral, cu talpă antiaderentă și cu toc gros înalt, de 9.5 cm, sunt și botinele mai rock, masculine, de aici. Tot cu toc, fermoar decorativ și șireturi, de culoare maro-deschis, cafenii, sunt și botinele cu toc mediu, destul de gros, de aici. La fel, maronii, dar olive, cu inserții de blană, petrecută, curelușe decorative laterale și șireturi, cu toc mediu, am găsit botinele de aici.

Din piele naturală, combinată cu piele naturală întoarsă, cu șireturi, mai înalte, și cu tot înalt, de 12 cm, și platformă ușoară de 2 cm, de culoare maroniu grizat, botinele de aici sunt perfecte la ținute lejere, dar și elegante; fiind înalte, pot fi purtate și cu capătul petrecut peste, ceea ce le face să arate cool și modern.

Din piele naturală întoarsă, de culoare maro ciocolată, cu aer retro, toc gros micuț de aproximativ 8 cm, sunt și botinele cu șireturi, care trec prin bucle metalice. Tot cu șireturi și un look retro, cu vârf ascuțit, încadrat în elemente decorative metalice, aurii, cu fermoar la spate, toc cui, subțire, mic, de culoare bej, sunt și botinele pe care le găsești aici.

Îmblănite, tot cu șireturi, dar cu toc gros, jos, de un maroniu-închis spre negru, te vor încălzi și încânta aceste botine, fiind comode și potrivindu-se mai multor outfituri.

Negre, cu șireturi, platformă în față, toc cui, foarte înalt, stiletto, de 15.5. cm, piele ecologică, cu inserții de lac, botinele de aici sunt o alegere perfectă pentru fetele cochete, în pas cu moda. Merg perfect la ieșirile în club. Identice cu acest model, dar în combinație de negru cu imprimeu leopard, sunt aceste botine. Sau poate vrei unele similare, cu platformă și toc înalt, dar mai gros, din piele sintetică neagră, cu șireturi, destul de simple, precum botinele de aici.

Sau poate îți plac niște botine de culoare verde-închis, cu dungi de maro camel, simple, cu toc cui înalt, șireturi și o mică platformă în față.

botine cu tocuri si sireturi diverse modele moderne

Botine cu platformă, tip wedges

Am mai găsit niște botine cu platformă tip wedges, înalte de 8 cm, cu șireturi, prin 6 ocheti si 3 croseturi, negre, din piele vegetală patinată, pe care le poți lua de aici. Tot tip wedges, negre, din piele întoarsă ecologică, înalte de 15.5 cm, sunt și botinele wedges de aici.

Din piele întoarsă naturală, de firmă, de la Lacoste, tot cu șireturi și platformă wedges, sunt botinele de aici.

botine-cu-platforma-daisy-jee-femei-marimi-36-41botine negre piele intoarsa ecologica wedges cu platforma inalta