Modele de botine frumoase cu toc gros, mediu sau inalt, modele de botine cu sireturi, modele de botine moderne, modele clasice de botine cu toc jos gros, modele de botine negre, botine bej, botine maro, maro camel.

Îmi plac botinele. Cui nu-i plac? Te fac să arăți și elegantă și feminină, dar să te simți comod și să le combini și în outfituri casual. Iar dacă nu prea obișnuiești să porți tocuri, ele îți oferă soluție în acest sens, ca să te obișnuiești și tu la o oarecare înălțime: sunt modele diverse de botine cu tocuri mai groase, medii sau înalte bine, care îți oferă și mai multă stabilitate când pășești, față de tocurile „clasice”, de la pantofi (mă refer la acelea subțiri, tip stiletto). 😉 Personal, nu port des tocuri, însă datorită botinelor cu toc gros, toamna, iarna și primăvara, mă mai urc pe ele, cu bucurie. Merg perfect la multe ținute și îmi mai acordă și mie ocazia să mă obișnuiesc cu tocuri și să le port mai des.

Am căutat mai multe modele de botine cu toc gros, mediu sau înalt și am găsit ceva. Chiar ai de unde alege, pe orice gust și în orice culoare! Ca să te convingi:

Modele de botine negre cu toc gros

Negrul merge cu orice, se știe. Dar ce zici dacă nu numai culoarea, dar și botinele tale să se potrivească la outfitul tău, în ceea ce privește stilul? Se poate, mai ales dacă alegi modele mai simple și bine finisate.

Niște botine simple negre, cu fermoar lateral, ciucure cu franjuri în partea opusă și toc mediu (8.5 cm), gros, cu detalii metalice aurii frontale, sunt niște piese moderne, care merg perfect atât cu pantaloni, mai ales jeans, dar și cu fuste moderne. Le găsești aici.

Un model mai atipic, asimetric, cu o parte petrecută și o curelușă laterală, botinele moderne de aici se potrivesc perfect la ținute casual, lejere și sunt și comode, având un toc gros, mediu, de formă conică.

O variantă mai „clasică” de botine cu toc gros, mediu sau înalt, este cea de botine cu șireturi.  Am găsit așa mai multe modele:

botine negre cu șireturi, din material tip piele întoarsă, cu toc gros, mediu;

botine negre cu șireturi, cu platformă, toc gros și foarte înalt – acest model l-am găsit în două variante: botine cu șireturi, platformă, toc gros și înalt cu aspect de lemn, din piele ecologică întoarsă SAU botine negre cu șireturi, toc gros, foarte înalt și platformă în față, din piele ecologică.

botine negre, cu șireturi, cu toc înalt, gros, din piele naturală.

Mai simple, tot negre, cu bandă elastică laterală, din piele întoarsă naturală, cu toc gros, mic, sunt botinele de aici, pe care le vei putea combina în multe ținute, cu mai multe piese de îmbrăcăminte. La fel, dar cu toc gros mai înalt, un fermoar lateral și din piele ecologică întoarsă, cu un element metalic auriu în spate, decorativ, sunt și aceste botine.

Tot simple, negre, dar cu un design mai modern, cu straturi ușor suprapuse, din piele naturală întoarsă, cu toc gros mic spre mediu, decorate cu panglică împletită în partea de sus și cu fundă la spate, sunt și botinele de aici.

modele botine negre cu toc gros inalt sau mediu

MODELE DE BOTINE BEj CU TOC GROS

Am găsit modele frumoase de botine cu toc gros, scurt, mediu sau înalt, și pe culoarea bej. Și aceasta e o culoare care se poate combina ușor cu multe alte culori. La fel, și stilul acestor modele de botine merge cu mai multe feluri de ținute.

Un model de botine bej moderne, cu toc gros, înalt, cu un accesoriu metalic auriu la spate, pe toc, este și cel de aici, în care cu siguranță te vei simți bine și te vor ajuta să le combini în mai multe moduri și cu mai multe piese de îmbrăcăminte.

Simpatice, simple, te vor încânta și botinele bej cu toc gros și care se închid cu șireturi, unele mai casual, altele mai elegante. De exemplu, unele bej deschis, simple, din piele naturală, cu șireturi, toc gros înalt sunt ceva mai elegante. Le găsești aici.

modele botine bej cu toc gros

MODELE DE BOTINE Maro CU TOC GROS

Și maroul e o culoare care merge perfect la niște încălțăminte cum sunt botinele. E o culoare caldă, frumos de combinat chiar și cu niște culori mai aprinse. Mie mi-au plăcut următoarele modele:

Cu fermoar lateral, toc gros mediu, destul de simple, am găsit așa: botine cu toc jos, gros, maro camel piele ecologică. Tot cu fermoar lateral, maro camel, toc gros relativ jos, sunt și botinele de aici, dar acestea sunt decorate în spate cu 3 rânduri de lanțuri groase aurii și o curea îngustă.

Cu șireturi, maro, dar cu toc mai înalt, sunt și botinele maro-închis de aici (stânga jos în imagine).

botine maro cu toc gros

Gata, poți începe să porți tocuri cu asemenea botine! Te ajută să faci baby steps în acest sens: întâi tocuri mai groase, mai stabile și mai joase, iar apoi treci și la cele mai subțiri și mai înalte. Unde mai pui că majoritatea modelelor de botine de mai sus merg cu foarte multe piese de îmbrăcăminte din garderoba ta. Asta ca să fii mulțumită, că împaci și capra și varza. 😉