Ce modele de cape de primăvară se găsesc în magazinele online și cum le purtăm în ținute simple, dar de efect.

În fiecare toamnă și în primăvară – anotimp de tranziție, mai precis, îmi doresc să mai am o capă. Spun „să mai am”, pentru că deja dețin una, dar este o capă de toamnă, mai groasă, din stofă bleumarin. 🙂 Capele mi se par foarte drăguțe, elegante totodată, și îmi amintesc de animațiile bazate pe povești în care personajele purtau cape: Scufița roșie, Cenușăreasa, înainte să plece la bal, Albă ca Zăpada etc. și nu numai. Sunt acel model de jachetă ca o pelerină scurtă, cu tăieturi speciale pentru ieșirea mâinilor.

Modele de cape de primăvară

Pentru că e primăvară, găsești deja în magazinele online nenumărate variante de cape de primăvară, super drăguțe, numai bune de scos în lume perioada aceasta. Prin ce se remarcă niște cape de primăvară? Well, în general, sunt realizate din materiale mai subțiri, lejere, nu din stofă, precum capele de toamnă. Unele sunt chiar din materiale impermeabile întocmai ca trenciurile.

În general, sunt disponibile cape simple, unicolorate, în nuanțe de culori vii sau clasice, din materiale mai subțiri, dar, pentru firi mai originale, vei găsi și cape cu model, cape cu imprimeuri diverse, colorate sau mai „cuminți”. De asemenea, vei găsi cape cu mâneci largi, în stil clopot, sau cape cu deschideri pentru scoaterea mâinilor. Ce au toate în comun rămâne croiala simpatică și atractivă de tip clopot sau trapez.

Iată selecția mea de cape simple de primăvară:

[button url=http://profitshare.ro/l/3402688 target=blank icon=star-full]Capele de mai sus și alte jachete sunt aici.[/button]

Cum poți purta o capĂ de primăvară

Ce îmi place la cape în mod special este că sunt simple și foarte ușor de accesorizat cu mănuși lungi, pe care le ador și care mi se par un simbol de eleganță desăvârșită. Le mai poți adăuga niște pantofi cu toc sau fără toc (pantofi derby, pantofi tip mocasini, pantofi balerini drăgălași), dacă e suficient de frumos afară, dar, de asemenea, le poți purta inclusiv cu pantofi cu toc, botine sau cizme joase sau cu toc ori cizme de ploaie, în zilele capricioase cu ploi.

modele cape de primavara

[button url=http://profitshare.ro/l/3402725 target=blank icon=heart-2]Mai multe modele de cape de primăvară[/button]

În funcție de stil, pot fi purtate atât cu genți de mână office, la o ținută business, cu blugi slim fit în ținute casual, dar și cu pantaloni sau fuste mai elegante. Deși pare o piesă mai pretențioasă, o capă nu e chiar atât de greu de combinat în ținute diverse. Dimpotrivă. Chiar merge purtată lejer în nenumărate feluri și e o piesă clasică, must have și bine de avut în garderobă. Uite un outfit favorit al meu care are ca vedetă capa – simplu, dar foarte de efect, ideal și pentru o zi la birou. E constituit din capă maro camel deschis, blugi skinny bleumarin închis, cămașă albă cu panglică neagră la baza gâtului, pantofi balerini roșii cu panglici, geantă de mână tip Hermes. Pentru un plus de culoare și efect, asortează-ți buzele cu pantofii roșii.

outfit de primavara cu capa

Cred că regula de bază la capă este să o lași pe ea pe prim plan, indiferent de model, pentru că este o jachetă cu o croială specială, tip clopot, aparte, deosebită ea însăși. Pe sub ea, poartă haine cât mai simple. E foarte simplu de asortat o capă de primăvară în ținute casual-elegante. Ce e tare e că, la cape poți alege pantofi cu personalitate, în modele aparte. 😉 Așa vei obține un outfit și mai lovelyRed Heart on Google Android 7.1