Nu haina face pe om. Sau nu eticheta face haina. Adesea, vorbele acestea chiar au valoare. Iar blugii de mai jos, ieftini și cool, sub 50 lei, stau drept dovadă. 😉 Ai fi băgat mâna-n foc că sunt de firmă, dacă nu ți-am fi dat noi deja detaliile. Pariu?

Uită-te bine înainte de a intra în buget pentru o pereche de jeansi de firmă, în tendințe. Mai ales dacă nu ești convinsă că moda respectivă va rezista mult timpului.

Și acum uită-te bine la imaginile cu blugi de mai jos: care zici că arată mai bine? Care crezi că sunt de firmă?

Blugi skinny negri simpli: de firmă sau nu?

Da, corect: o pereche de blugi negri simpli, skinny, clasici, de calitate, te țin o bună perioadă de timp și sunt o piesă evergreen. Însă calitatea și rezistența nu au întotdeauna legătură doar cu eticheta.

Poți găsi blugi negri skinny, simpli, și pe bani mult mai puțini. Și nu doar că arată foarte bine, sunt lungi, pentru orice înălțime, când ai și picioare lungi, dar par și calitativi, de lungă durată. Și sunt la reducere, până în 50 lei. 

Le-am găsit și „sosia” celor descriși mai sus: sunt de la Brave Soul, dar la preț dublu. 

Așadar, care: cei din stânga sau din dreapta? 

blugi-skinny-negri-lungi-simpli-clasici-la-pret-mic

Blugi mom fit: să fie Diesel? Sau să ne mai gândim și la buget?

La o primă vedere, n-ai prea putea spune care e diferența între acești jeansi no name din stânga și blugii mom fit Diesel din dreapta.

Desigur, în realitate contează mult denimul din care sunt croiți, dar și cele 280 lei diferență de preț, care se va simți în buzunarul tău. 😉

Varianta no name, dar la fel de cool ca stil și croială, ba chiar cu detaliul de broderie, nici 46 lei acum, la reducere. Purtați în stilul blugilor mom fit, chiar poți să bagi mâna-n foc că sunt de firmă. 😉

blugi mom fit la preț bun

Blugi leopard print – îți vine să crezi că nu-s nici 50 lei?

Cu un croi skinny și un imprimeu sexy de leopard print, aș îndrăzni să spun că modelul de jeansi no name din stânga, în imaginea de mai jos, e mult mai fain decât modelul cu etichetă scumpă de brand, din dreapta, de la Guess.

Să mai repet de avantajul numit „preț”? Mult mai bun și el: la sub 50 lei versus 249 lei (cei de firmă), ambele perechi la reducere. Well, nu doar că arată bine și original, dar mai ai și buget rămas deoparte. Ba mai mult, arată mai bine, vezi și tu, decât cei de firmă. 😛

blugi skinny cu imprimeu leopard animal print ieftini

Blugi kaki în stil army

Poate că verdele military intră și iese din tendințe ca soarele printre nori, însă o pereche de jeansi kaki în stil army rămân acolo, mereu, indiferent de vreme sau vremuri.

Apoi, dacă mai au și rupturi mici și decorative, eu zic că ai dat lovitura. Plus, același secret: nu că-s ieftini și sunt până în 50 lei; de fapt, sunt aproape 40 lei, la reducere.

Practic, în fața unui astfel de atu și format clasic, orice altă versiune, de firmă, pălește considerabil. Așa cum s-a întâmplat și cu perechea de blugi kaki din dreapta lor, de la GAP. 🙂

blugi kaki în stil army ieftini

Blugi crop cu tiv decupat

Blugii crop au avut și încă mai au un loc aparte în trenduri. Dar adevărate furori au ajuns să creeze modelele cu franjuri și decupaje în zona tivului mai ceva decât rupturile anilor 70-80 la blugi. 😀

Stă drept dovadă și acest model cool de blugi cropped cu rupturi pe tiv și aproape franjuri, la nici 40 de lei, acum, la reducere. Ba chiar le ia fața jeansilor de firmă EDC by Esprit, la fel de crop ca model, dar nu la fel de cool și cu bugetul tău. 😀 Și, fie vorb între noi, tot nu-s la fel de simpatici precu cei ieftini, care chiar arată ca de firmă. Poți să juri! 😛

blugi gri cropped la preț mic

Ție ce model de jeans de mai sus ți se pare interesant și că ia fața și blugilor de firmă, indiferent de împrejurare? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează cel mai mult.