Sezonul acesta nou de toamnă-iarnă 2020-2021 vine cu modele trendy de ghete. Tendința dominantă este dictată de ghetele cu șireturi, cu look marcant, impunător. Însă nu avem limite când vine vorba de booties anul acesta…

Poți începe toamna în stil cu ghete casual urbane, în stil combat/de luptă, în stil worker și biker, dar și cu modele elegante Chelsea.

Apoi, și sneakersii cool continuă să fie un articol la modă, dar și în zona de încălțăminte feminină și elegantă ai o multitudine de opțiuni foarte șic.

Știm însă și că începutul sezonului rece vine la pachet cu cea mai mare fashion dilemma de până acum: ce vom purta în această toamnă-iarnă depinde mai puțin de tendințe și mai mult de ceea ce ne rezervă viitorul.

Multe dintre noi am început deja să revenim și la birou și să ne planificăm stilul office după noile condiții, că e la biroul de dinainte sau la cel de acasă, în continuare.

Între lucrul de acasă în haine comode, visuri de city-break și dorința de socializare cu stil, un lucru rămâne cert: bocancii și ghetele fără toc vor face legea străzii, iar DEICHMANN îți prezintă ghidul de sezon, pentru a alege perechea potrivită.

Dintre toate, 4 modele de boots se remarcă cu totul aparte și ar trebui încercate neapărat anul acesta, dacă tot vorbim de un an mai aparte.

Ghete model Urban Boots

Modelele de ghete urban boots – casual sau elegante, cu capse & șireturi de alpinist, din piele sau velur, sunt ghetele înalte ce constituie cea mai bună alegere pentru un outfit ce conține denim sau lână în orice proporție.

Începe să investești și în sosete ce depășesc linia gleznei și asortează-le cu ghetele preferate! 😉

Bocancii tip Combat

Numiți și bocanci sau anfibes, au depășit de mult destinația condițiilor climatice incerte pentru a urca în topul preferințelor stiliștilor.

De la shorts la costume în două piese, astfel de bocanci stil combat devin alegerea câștigătoare pentru un outfit bine structurat. Sezonul următor se vor purta înclusiv cu ținute sartoriale de vară, așa că investește din timp în varianta all black!

bocanci și ghete care se poartă toamna-iarna aceasta

Ghetele tip Chelsea Boots

Chelsea boots și ne întoarcem în anii ’80 când moda disco-grunge cucerea lumea bună a cluburilor de noapte și primii “tractorași” apăreau în pictorialele de modă din reviste.

Varianta Chelsea cu talpă XXL robustă se întoarce în garderoba de toamna asta și va rămâne pentru câteva sezoane. Poartă acest model cu o haină colorată din blană ecologică, pentru a le mai îndulci lookul și a le adăugat o notă și mai originală – sau cu o geacă de piele cu capse pentru a le maximiza potențialul de a face impresie.

Ghetele stil Texas Boots

Louis Vuitton readuce ghetele tip Texas anul acesta în lumina reflectoarelor alături de rochii-cămașă și fuste cu volane și la nivel mondial începe o nouă poveste de dragoste între ghetele de cowboy și fashionistas.

Găsești o variantă în fiecare vitrină, însă noi te sfătuim să optezi pentru cele cu formă masculină și inserții de piele colorată.

Uite și aici câteva idei de ținute country-style din care să te inspiri și cu care să le asortezi de minune.

Bocancii și botinele, numite generic “boots” pe catwalk, marchează momentul în care ne luăm rămas bun de la sneakers cu design elaborat și începem să ne bucurăm de noile tendințe minimaliste. Simplitatea studiată a acestor încălțări e cuvântul-cheie al oricărei ținute de toamnă, fie că ai ieșit în parc cu cățelul sau la cel mai chic eveniment din oraș.

Style tip: gleznele rămân mereu la caldură, departe de ochii audienței. Apoi, știi cum e, dacă sezonul acesta e mai deosebit și ne aduce ceva mai puțină certitudine decât în alți ani, ar trebui fentat puțin și să-i dăm ce-și revendică: modelele de ghete și bocanci care să se potrivească la orice neprevăzut care s-ar ivi.

Tu ce părere ai? Ce model de ghete te atrage pentru toamna aceasta și pe care le-ai alege imediat? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii despre preferințele tale. Contează mult ce crezi tu. 😉