Punem în stand by previziunile stilistice de la Fashion Week anul acesta și ne adaptăm ținutele de vară: romantice, comode și feminine.
Gaderoba de vacanță se poartă acum inclusiv la birou, așa că trebuie să ne pregătim colecția de sandale potrivite care să o pună în valoare.
Am găsit eu câteva deja, la prețuri convenabile. Nu e cazul să cheltuim prea mult zilele acestea. 😉 Ne descurcăm, suntem fete deștepte. 🙂

Ori poate ieșim direct din staycation în vacation. 🙂 Măcar cu spiritul, cu acel mode en plein air, de vacanță.

Că tot a sosit vara cu dor de vacanță… ivit în această izolare.

Indiferent unde îți petreci vara: cu gândul la vacanță sau tot în vacanță, la birou sau la biroul de acasă, în continuare, ai dreptul la acel mood de vacanță, măcar prin ținute. Iar ca să completezi o ținută de vară chic, de holiday mood, sandalele sunt mereu cele mai potrivite.

Am căutat și… am găsit. Chiar la prețuri convenabile și care să nu pună nicio piedică în calea confortului și plăcerii tale de a te bucura de vară. Am găsit frumuseți nenumărate la Deichmann online.

Sandale cu tocuri pătrate, confortabile, în tonuri pastelate sau dulci ca de înghețată

Dulci ca sorbetul, în tonurile pastelate care trec de la desert la… picioarele tale, asortate unei pedichiuri în culori și mai gurmande.

Color is the new black – așa strigă sandalele cu toc pătrat din această vară, confortabile și feminine, elegante și comode.

Poartă-le cu fuste 3/4 din in, de inspirație retro. Nu ai cum să nu obții un look comfy și feminin, dulce, de vacanță. 😉

sandale cu toc gros confortabil

Sandale drăgălașe cu platforme și model împletit din iută: de asortat la poșetele împletite din paie tip coșuri

Summer to go. Armonia culorilor și materialelor face ca vara să fie mai frumoasă – sandalele cu platformă și gențile cu inserții de paie sau poșetele chic împletite din paie sunt noii sneakers din acest sezon fierbinte.

Așa că asigură-te că ai măcar o pereche de sandale cu platforme, pe care să o porți cu rochii mini vaporoase și accesorii handmade boho. Whooop-whoop! 🙂

sandale cu platformă și împletituri de iută sau paie

Saaaauu… împletituri chic. O vară fierbinte și frumoasă ne-am dorit, iar acum a sosit și acel moment să ne bucurăm de ea în ţinute completate cu sandale și genţi din rafie împletită, de culoarea nisipului fin. Uite ce chic pot fi!

Vara este anotimpul perfect pentru combinaţiile dintre albul cel curat și bejul nisipiu cel cuminte, însă de această dată sandalele sunt piesa centrală a unui outfit relaxat și feminin. N-ai cum să dai greș cu așa ceva: și confort, și feminitate, eleganță!

Sandale în culori metalice

La apusul soarelui. Doar spectacolul de culoare al unui apus de soare poate eclipsa o ținută de vară elegantă și feminină, modernă, cu nuanțele trendy ale sandalelor în culori metalice.

Asortează-le cu un rucsac în aceeași paletă cromatică și o piele bronzată și poartă-le de la AM la PM cu rochii-cămașă și shorts. Faci astfel din eleganță ceva practic, lejer, deloc dificil.

sandale în culori metalice la prețuri convenabile și la reducere

Espadrile de vară pentru un look ca de Saint Tropez

Espadrilele cu panglică și gențile de pai – un duo formidabil pentru a avea chiar și pe asfaltul fierbinte impresia că suntem pe plajă. Nu mai spun de aerul chic, franțuzesc, ca de Rivieră Franceză.

Poartă-le cu rochii sau salopete fluide din materiale naturale precum inul și bumbacul.

Pentru mine, sunt ca niște sneakers, o mare dragoste care nu se uită ușor, așa că îți poți alina dorul de mult-iubitele încălțări sportive cu versiunile feminine de espadrile, cu talpă din sfoară și panglici drăgălașe, măcar până în septembrie.

espadrile cu talpă ortopedică și împletituri de iută sau paie

Vara asta, espadrilele merită purtate. 😉

Voi ce variantă de sandale preferați pentru colecția personală de vara aceasta? Ce vi se potrivește ca stil? Scrieți-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea voastră contează cel mai mult pentru noi. 😉