Modele de cizme si ghete simpatice pentru ploaie din cauciuc lucios sau mat, rezistent, ghete pentru ploaie, cizme scurte sau inalte/lungi din cauciuc, pentru ploaie, cizme pentru ploaie din cauciuc colorate si decorate cu fundite sau flori, cizme cu fundite din cauciuc.

Nu vă mai povestesc despre cum mi-am dezvoltat eu pasiunea pentru cizmele și ghetele din cauciuc – și nu numai. Ideea e că a pornit totul de la dorința de a nu mă mai uda la picioare mereu când plouă, chiar dacă iau bălțile la rând. Și, implicit, să nu-mi distrug încălțămintea drăguță sau din piele naturală prin noroaiele orășenești. 😛 Ba mai mult, căutam de fiecare dată ca, pe lângă protejarea împotriva umezelii și a apei murdare, să arăt și drăgălaș cât de cât, să pot purta cizmele și ghetele din cauciuc pentru ploaie nu doar la pantaloni și jeanși, ci și la outfituri mai feminine, cu rochițe sau fuste feminine. 😉

Dacă nu ai citit deja, te mai anunț încă o dată că nu mi-am potolit nebunia de pasiune pentru… „cauciucuri”, cum le numesc eu și, ori de câte ori dau de noi și noi modele simpatice de cizme pentru ploaie, mă bate gândul să-mi mai iau. 😛 De ce nu? Nu strică deloc; dimpotrivă… Până acum, mi-am luat o pereche de ghete din cauciuc pentru ploaie, bej, cu fundițe și șosete din blăniță călduroasă, detașabile, despre care ți-am tot povestit. Și mai am o pereche de cizme pentru ploaie din cauciuc, negre, simple, despre care o să-ți povestesc curând. Am mai scris despre cizme de ploaie din cauciuc și aici sau aici; și chiar și despre cizme de firmă pentru ploaie din cauciuc rezistent, foarte frumoase.

Dar am dat iar peste unele modele care nu au cum să te lase indiferentă, ca femeie. 😛 Sunt prea cute! 🙂 Așadar, iată ce am mai găsit, de curând, indiferent că vorbim de accesoriile cu care sunt decorate, de blănița călduroasă care le însoțește sau nu sau de culori vesele, drăgălașe!

Ghete și cizme din cauciuc, pentru ploaie, cu fundițe

De la Fullah Sugah, cu talpă joase, scurte, bicolore (o singură culoare, cu o fundă din altă culoare, de obicei formând contrast), din cauciuc rezistent, lucios, de foarte bună calitate, ghetele/cizmele scurte pentru ploaie de mai jos sunt cea mai bună variantă de a scăpa de ploaie și a fi și trendy în același timp, combinându-le în ținute feminine și originale. Eu le ador! 🙂

Bej-deschis (cum am eu deja), dar fără șosetele din blăniță și cu o fundiță neagră, cu țintă metalică aurie în mjloc, joase, e o variantă foarte elegantă și rafinată de ghete pentru ploaie din cauciuc, fiindcă această combinație de culori o permite. Totodată, merg astfel combinate cu mai multe ținute, în mai multe culori. Ia încearcă! Le găsești aici.

Varianta inversă de culori, adică cizmulițele din cauciuc sunt negre, iar fundița e bej, tot cu țintă metalică aurie, o găsești aici. Tot din cauciuc lucios, care se întreține și se poate curăța mult mai ușor, acestea par și mai elegante – poate datorită negrului lucios, foarte trendy. Și pe acestea le poți combina ușor cu haine de tot felul. 😉 Doar imaginație să ai…

Același model de cizmulițe din cauciuc, pentru ploaie, bicolore, cu fundițe, dar fără ținte îl găsești în variantele de aici.

cizme pentru ploaie din cauciuc cu funda

ghete cauciuc pentru ploaie negre cu fundita bej cu tinta metalica

cizme-dama-negre pentru ploaie-din-cauciuc (1)

cizme-dama-bej-pentru ploaie-din-cauciuc

Și mai drăgălașe, mai copilăroase, ca de prințese, sunt cizmele de ploaie, scurte, din cauciuc, joase, tot de la Fullah Sugah, în același design ca și cele de mai sus, tot lucioase, sunt ghetele pentru ploaie roz-deschis lucios, cu fundiță roz mai închis, cu ținta metalică aurie la fel. Îmi plac foarte mult, mai ales datorită combinației de nuanțe din aceeași culoare: rozul delicat, de prințesă, foarte feminin.

ghete pentru ploaie din cauciuc cu funda roz deschisAceeași variantă de cizme pentru ploaie, din cauciuc lucios, rezistent, roz, dar cu fundă laterală neagră și un element metalic auriu, am găsit și aici. Acestea sunt și mai frumoase și feminine, mai elegante. Îmi plac cel mai mult. 🙂

ghete cizme pentru ploaie din cauciuc roz dechis nude cu funda neagra laterala

ghete ploaie din cauciuc roz nude cu funda laterala neagra si element metalic auriu

 

Tot cu fundițe, dar în mijloc și cu strasuri strălucitoare, în loc de ținte, tot scurte, tip ghetuțe, sunt și aceste cizmulițe din cauciuc lucios, de mai jos, special concepute pentru ploaie, ca să treci ușor prin bălți, pe care le vei găsi pe negru.

ghete pentru ploaie din cauciuc lucios cu funde cu strasuri stralucitoare

GHETE ȘI CIZME DIN CAUCIUC, PENTRU PLOAIE, Frumos Colorate

Simple, unicolorate, la fel de scurte, din cauciuc lucios, fără șosete din blăniță sau alte accesorii și fundițe, sunt și cizmele scurte/ghetuțele pentru ploaie din cauciuc de culoare bej maroniu (cappuccino). Aceeași variantă o găsești și pe negru sau bej-deschis.

fgc59119_capucino

 

 

La fel de simple și de scurte, cu elastic negru lateral, din cauciuc semi-opac, sunt și aceste ghete pentru ploaie din cauciuc de culoare verde mentă, deschis.

Simple, colorate, mai înalte, din cauciuc mat de data aceasta, decorate în partea de sus cu strasuri mici strălucitoare, din cristale mici, sau cu niște curelușe în partea de jos: grena / bordo; bleumarin. Sau tot simple, dar din cauciuc lucios, cu striații antiderapante pe talpă, mai multe variante de culori, sunt cizmele de ploaie de aici, pe mov deschis (lila); roșu; albastru; verde crud. Mai ai și varianta de cizme înalte pentru ploaie din cauciuc lucios, colorat sidefat: roz-închis fuchsia și albastru-închis metalic.

cizme inalte pentru ploaie din cauciuc mat de data aceasta, decorate în partea de sus cu strasuri mici strălucitoare, din cristale

 cizme inalte pentru ploaie din cauciuc mat bleumarincizme de cauciuc pentru ploaie albastre cu talpa anntiderapantacizme inalte de ploaie din cauciuc, cu talpa antiderapanta lila (1)

cizme inalte ploaie din cauciuc lucios-sidef roz fuchsia-

Tot înalte, simple, din cauciuc lucios, negru, ușor de curățat, cu imprimeu cu buline mici albe, sunt și cizmele de ploaie de aici.

cizme-inalte pentru ploaie-negre-din-cauciuc lucios, de calitate, cu imprimeu cu buline albe

GHETE ȘI CIZME DIN CAUCIUC, PENTRU PLOAIE, cu diverse elemente metalice, mai multe variante de CuLORi

Am găsit aceeași variantă de ghete/cizme scurte pentru ploaie, cu talpă plată, din cauciuc lucios, simple, unicolorate, dar decorate cu câteva elemente metalice. Sunt tot de la firma Fullah Sugah. Sunt mai multe variante de culori, cu niște elemente metalice aurii tip ținte, în formă de skull (cap de mort), înșirate în partea de sus a ghetelor: roșii, negre, gri. Dintre acestea, cele mai potrivite pentru o ținută mai rock/punk mi se par cele negre. Varianta identică, dar cu cu ținte metalice în partea superioară, o găsești pe negru.

cizme pentru ploaie din cauciuc rosu lucios cu elemente metalice tip tinte cu forma de skull

cizme pentru ploaie din cauciuc, simple, cu elemente metalice aurii tip tinte forma de skull

 

Cu niște curelușe subțiri negre, cu catarame metalice laterale cuprate, o bandă elastică laterală, neagră, din cauciuc la fel de rezistent, lucios, roz-deschis spre nude, mult mai casual și mai potrivite la ținute cu pantaloni (dar nu neapărat) sunt și ghetele pentru ploaie de aici.

cizme pentru ploaie din cauciuc roz deschis cu curele laterale

GHETE ȘI CIZME de ploaie DIN CAUCIUC cu sclipici și Accesorii simpatice

Gri argintiu, cu sclipici tip sidef, tot din cauciuc lucios, ușor de întreținut, varianta de ghete/cizme de ploaie scurte de mai sus, cu șosete din blăniță detașabile e disponibilă cu alte câteva accesorii simpatice: cu floare, cu blăniță detașabilă cu imprimeu leopard sau cu fundiță alb-gălbui și blăniță detașabilă neagră, fină.

cizme-dama-bej-sidef-de ploaie-din-cauciuc

cizme-dama-bej cu sclipici-sidef-pentru ploaie-din-cauciuc cu flori laterale bej si blanita detasabila cu imprimeu leopard

Și-acum, poate să plouă, poate să ningă, noi avem de unde alege cizme din cauciuc simpatice, pentru ploaie, fără a face compromisuri în outfitul nostru – putem purta ce dorim în zilele ploioase, să fim trendy și cool cu încălțări drăguțe și originale! 😉