Ati vazut look-ul Moschino pentru toamna-iarna 2013- 2014? Acela gen cat eyes, de felina, perfect, bazat pe negru intens… I love it!

Il puteti obtine, folosind cu putina atentie, urmatoarele produse:

Creion gel eyeliner negru – Creion pentru conturul ochilor Max Factor Liquid Effect Pencil No 426 Black Fire, mai scump, dar foarte bun SAU ceva la fel de bun și cu textură cremoasă, moale, tot negru intens, dar rezistent: Creion de Ochi Rimmel ScandalEyes 02 Sparkling Black SAU Creion de ochi retractabil cu textura cremoasa, foarte rezistenta, ceva mai ieftin Automatic Astor Volume Definer 09 Black; Despre creioane de ochi, in general, de la mai multe branduri bune chiar, puteti citi in articolul dedicat.

Mascara neagra cu colagen care separa genele fir cu fir pentru un efect superb si rezistent  Maybelline NY Colossal 100% Black. Nu curge, ofera volum si are o textura cremoasa, usoara. SAU Mascara Maybelline NY Colossal Smoky BlackMascara L’Oreal Paris Lash Architect Noir.

Pentru obraji, la final, aplica un blush roz pal precum Deborah Natural Blush No 02 sau Rimmel Lasting Finish- 120 Pink Rose.

Pe buze, aplica un ruj intr-o nuanta cat mai naturala, beige, ca rujul de buze Rimmel Lasting Finish 240 Undressed sau daca vrei o varianta cu vitamine, mizeaza pe rujul delicat Astor Soft Sensation Vitamins&Collagen 400 Peru, la un pret foarte bun.

Tadaaa! Arata foarte bine, așa-i?

Look Moschino tip cat eyes toamna-iarna 2013-2014

Autor: Magic Make-up by Andreea Miloiu