Instagram chiar e o resursă extrem de valoroasă pentru toate lucrurile care sunt în trend acum, iar o zonă în care chiar se câștigă bine jocul acum acolo este cea care implică… manichiura.

Dacă vrei să știi ce poartă toate fetele cool în materie de manichiură, singurul loc spre care să te îndrepți e chiar aplicația noastră favorită de distribuit imagini. 🙂

Iar cel mai tare trend major în 2019, pe primul loc acum în ceea ce privește unghiile, e „negative space”, preluat drept concept din artă.

Arta unghiilor bazată pe „negative space” e cea în care folosești culoarea naturală a unghiilor tale ca bază pentru toate tipurile de design. Poți să îți pictezi designul preferat direct pe unghia ta sau să aplici un base coat transparent întâi.

Cu alte cuvinte, manichiura utilizând „negative space” e aceea care încorporează unghiile nude în designul de manichiură modern.

Vrei niște inspirație? Aruncă o privire la aceste unghii cu designuri „negative space” felurite, în trend acum pe instagram!

O simplă dungă pe unghia neacoperită de nimic altceva

Asta e într-adevăr o idee, pe cât de simplă și ușor de realizat, pe atât de impresionantă ca efect! O poți realiza ușor și, dacă mai utilizezi și un lac de unghii care să sară în evidență, cu atât mai bine!

Trasează o dungă verticală pe mijlocul unghiei „nefăcute”, de la patul unghiei până la vârf, cu o ojă cu sclipici sau în culoare vie, neon chiar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I mean…?? #paintboxnyc #paintboxnailsnyc #nailart #negativenailspace #nyclife #athingforbeauty

O postare distribuită de Jessica (@athingforbeauty) pe

Model geometric de manichiură „negative space”

Cu o manichiură „negative space” te poți juca în modele geometrice, realizate în culori diferite, chiar contrastante.

Unele chiar vor arăta senzație prin această tehnică! Doar joacă-te și testează cât mai multe modele și nuanțe!

Alb, negru și puțin auriu în manichiura „negative space”

Uite o altă idee super nice de manichiură tip „negative space”, inspirată de un model geometric tip color block cu alb și negru lucios, cu aspect de gel.

Mici accente jucăușe aurii adaugă o notă de eleganță și completează acest joc al contrastelor, care arată atâââât de bine și te face să te apuci imediat să îți faci și tu o astfel de manichiură!

Manichiură „negative space” fresh cu… floricele

Ce-ar fi manichiura, inclusiv cea „negative space nail art”, fără floricele? Sunt fresh, arată delicat, tineresc și original.

Poți să pictezi tu floricelele, după imaginație, peste unghia clară, naturală, sau poți utiliza niște abțibilduri cu floricele, iar peste să pui lac de unghii incolor.

Manichiură „negative space” inspirată de art deco

Da, poți să experimentezi și să avansezi cu experiența. Mai ales când „pânza de pictură” e chiar unghia proprie transparentă, nepictată, unghia naturală. Stilul art deco e, în acest sens, o sursă de inspirație excelentă.

Ba chiar și cu linii și onduleuri / spirale de arabescuri tip baroc ca de brocart te poți juca în „negative space” nail art. Uite ce bine arată!

Onduleuri delicate de lac alb sau pastelat peste unghia naturală

Trasezi ușor cu lac de unghii alb sau pastelat, cât mai natural ca aspect, linii ondulate delicate peste unghia naturală, nepictată.

Arată chiar senzațional, simplu, dar foarte rafinat!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Not your average French- swoops on negative space inspired by @ayano__hori using my favorite super opaque white from @deco.miami ?

O postare distribuită de halle butler (@hallebnails) pe

Unghii pictate pe jumătate „half full” în stil „negative space”

O altă idee extraordinar de simplu de realizat, dar foarte cu… efect wow pentru o manichiură elegantă: manichiura half full, în stil „negative space”!

Doar jumătate de unghie pictată, dintr-o mișcare, cu orice culoare ai testa, lăsând cealaltă jumătate a unghiei descoperită: rapid și modern looking totodată!

Unghii half moon prin tehnica trendy a „negative space”

Extraordinar de elegante, unghiile pictate în half moon nu sunt chiar un trend nou. Le-am tot văzut chiar de anul trecut sau de acum doi ani, în manichiura celebrităților. Fără să știm și să bănuim, iată, că half moon face parte din categoria manichiurii „negative space”, revenind astfel cu acest trend.

Și se tot poartă, pentru că da, arată atât de bine, de rafinat! Și trimit mult spre ideea de modă retro, vintage, deci dacă ești adepta, e chiar pentru tine!

Emoticoane pictate pe unghii nude, „nepictate” ca bază

Te poți juca aici cu abțibilduri de unghii sau poți chiar tu picta micile emoticoane, dacă ai pensule mici de manichiură, speciale, cu vârf foarte mic, precis și ascuțit.

Nu uita să lași baza unghiei clară, nepictată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

A lots of ?????? #Nails @itsmesamwass #handpainted #gelnails #nailsbymei #smile

O postare distribuită de NAILS by MEI (@nailsbymei) pe

Sigur, există atâtea modele de manichiură „negative space” pe care le poți adopta și tu. Doar imaginație și culori să ai. Și nici nu e greu să le execuți. 😉 Joacă-te cu formele, cu nuanțele, cu detaliile.

E „pânza ta de pictură” propria unghie, naturală. 🙂 Umple-o cum se cuvine!

Sursa: flickr / lisa bentley