Ținute de plajă în negru, costume de baie negre, cum să fii o lady pe plajă, cum să porți negru pe plajă, costume de baie cu șnururi.

Negrul e culoarea eleganței prin definiție, a sobrietății și a bunului gust. Eu o iubesc. Și ca să fii o lady îndeajuns, trebuie să ai clasă și stil într-atât încât să poți aduce negrul chiar și pe… plajă. Pentru că nu-i atât de simplu să porți negrul chiar oriunde. Știu, veți spune că e cald, nu e de plajă negrul, însă nu mereu e cel mai cald pentru negru. Și te poți răcori la piscină sau în mare. În plus, negru atrage mai bine soarele și te vei bronza mai repede. Totodată, negrul se vede mai bine pe bronz, oricât ți se va spune că albul scoate bronzul în evidență. Așa e, nu că asta nu ar fi adevărat, însă negrul se asortează mult mai bine unui bronz intens.

Hai să vedem, cum putem aduce negrul pe plajă în cel mai frumos mod. Așadar, costum de baie, bikini, trikini… nu contează, totul pică bine și stilat. Și mai nou, luxul în stil sporty a invadat deja plajele acestei veri. Și are culoare neagră. 😀 Costumele de baie cele mai sexy și pantofii sport sau sandalele, toate de culoare neagră, devin complicii perfecți pentru a radia chiar și atunci când se ascunde soarele.

Încearcă atracția solară purtând un costum de baie sexy negru din două piese și, dacă ești mai curajoasă, alătură niște pantofi mai sport, tip wedges, tot negri, cu ceva elemente aurii, de la Aldo, ca aici, pentru un look fresh, sport-casual, original și lejer. De asemenea, un costum de baie interesant ce pare din două piese cu șnururi diverse, de culoare neagră, ar mai fi și cel de aici, la fel de interesant și mult mai sexy și provocator. De asemenea, poți alege un costum de baie negru, simplu, elegant, dintr-o singură piesă, precum acesta.

costume de baie negre

Tot negru, cu decupaje interesante, sexy, dar și foarte elegant, este și costumul de baie de mai jos, în care te vei arăta cu siguranță foarte feminină și stilată. Mie îmi place foarte mult:

costum de baie negru simplu cu decupaje sexy

Și dacă vrei să-ți reconstitui ținuta de plajă neagră într-un stil propriu, original, ai aici slipi de baie negri care se pot achiziționa separat, pe care îi poți alătura la ce top negru sau sutien de baie dorești.

Tu ai încercat vreodată o ținută black pe plajă? Cu ce ai combinat-o? Cum ai asortat-o? Cum te-ai simțit? Spune-ne și nouă sugestiile tale prin comentarii!