Fă un update rutinei tale de îngrijire a pielii cu aceste noi bunătăți pentru creșterea nivelului de hidratare al pielii. Un boost de hidratare și aspect întinerit al pielii pe care ți-l doreai de mult!

Dacă mereu vrei să obții strălucirea naturală a tenului cu mai vechiul highlighter sau aruncând o cantitate copioasă de blush cremos pe obraji, în încercarea de a arăta toată radiantă și cu aspectul acela ca de piele de bebeluș, ușor „înrouată”, ca și cum ar avea un pic de rouă peste – și asta doar pentru că vrei să maschezi cu strălucire aspectul tern al tenului, s-ar putea să nu „lucrezi” acolo unde e nevoie.

E doar o singură cauză în spate, atunci când nu ești fericită cu aspectul general al pielii tale, indiferent că are sau nu și alte afecțiuni: deshidratarea. Pentru că pielea căreia îi lipsește hidratarea arată oricum, dar nu strălucitoare, radiantă.

Te întrebi cum poți reda bietului tău ten puterea lui naturală? Știi acea senzație de masaj post-facial cu curățare a tenului ca la salon, când pielea ta se simte foarte fină și ca în al nouălea cer, ca un norișor pufos și catifelat? Și începi să te întrebi dacă va trebui să mai porți vreo urmă de machiaj peste, din moment ce pielea ta aproape că arată preeeeea bine?

Ei bine, aceste produse care dau un boost de energie pielii tale te vor duce strict la acele rezultate și senzații, în foarte scurt timp. Și se vor potrivi, confortabil, în orice parte a rutinei tale.

Spray pentru față cu efect hidratant Clinique Moisture Surge

Noul val de spray-uri pentru față din ultimii ani pe scena de beauty (sau tip face mist – cum ne-au mai obișnuit brandurile cu denumirea) închid „gaura” dintre rutinele noastre de îngrijire a feței pentru față de dimineață, respectiv de seară/noapte. Practic, se asigură că tenul nostru primește hidratarea cuvenită 24/7 (nu e ăsta un vis?!).

Așa că vă recomand spray-ul lejer pentru față cu efect hidratant Clinique Moisture Surge, destinat tenului uscat, dar care poate fi utilizat fără probleme, la nevoie, ca hidratant de bază pentru orice ten.

Clinique Moisture Surge înviorează fața oricând în timpul zilei, oferindu-i o senzație de confort. Așa că pune-l pe birou când lucrezi, în geantă sau în mașină, ca să-i oferi fețișoarei tale drăguțe o doză de hidratare cu fiecare moment în care îți sesizează că ar avea nevoie.

Compoziția sa este hipoalergenică, deci în mare parte, după cum spuneam, este foarte potrivit oricărui tip de ten, chiar și sensibil. Ce caracteristi are per ansamblu:

  • împrospătează și iluminează
  • ajută la prevenirea deshidratării pielii
  • are efecte antioxidante
  • întreține echilibrul pielii

Se pulverizează pe față o cantitate potrivită de produs. Se poate utiliza în orice moment al zilei.

Are aloe vera în compoziție, ceea ce, pe lângă că vorbim de Clinique, un brand cunoscut și foarte bun pentru hidratarea tenului, este excelentă în calmarea pielii, în efectul acela de reconfortare după o zi caniculară. sta se traduce în faptul că pielea ta, chiar și sensibilă, nu va arăta roșie vara, iritată sau „însetată” când e nebunesc de cald afară.

clinique-moisture-surge-spray-pentru-fata-cu-efect-de-hidratare_face mist de vară pentru orice moment al zilei și efect întreaga zi

Loțiune tonică hidratantă Klairs Supple Preparation pentru echilibrarea pH-ului pielii fără parfum

Știm să recunoaștem un schimbător de jocuri când observăm unul. Dar această „bucată” hidratantă de la brandul vegan și eco-friendly Klairs aproape că face să ne dorim o piele ternă, ca să putem să ne bucurăm de ea zilnic. Mereu chiar. 🙂 Și nu exagerez.

Loțiunea tonică Klairs Supple Preparation cu efect hidratant este o bombă pentru oricine cu piele hipersensibilă, asigurând un efect calmant instant, în timp ce îndepărtează cele mai delicate și iritate complexități ale tenului.

Tonicul Klairs Supple Preparation ajută la curățarea finală, la armonizarea și la înviorarea pielii, ca să te bucuri de un ten fin, cu un aspect foarte sănătos.

Se aplică pe un tampon cosmetic și se tratează pielea, cu mișcări circulare. Nu se clătește. Cea mai bună parte? Nu conține parfum și alte porcării, e vegană și eco-friendly chiar!

klairs-supple-preparation-tonic-hidratant-pentru-echilibrarea-ph-ului-pielii-fara-parfum_lotiune tonica

Gel hidratant de față Neutrogena Hydro Boost Supercharged Booster

Acest produs chiar promovează o formulă inedită: gel hidratant de față cu niște perle micro ce au acțiune exfoliantă. Așa e Neutrogena Hydro Boost Supercharged Booster, un fel de ser bogat în vitamine care păstrează complexul sănătos și strălucirea naturală a acesteia pentru 24 ore.

Acționează direct asupra semnelor de uscăciune și oboseală ale pielii precum riduri și aspect tern, folosind o combinație eficientă de vitamina E și acid hialuronic pentru o piele fină și strălucitoare.

Pielea e instant hidratată pentru un look luminos, reenergizat.

Gelul cu „mărgele” exfoliante e perfect pentru ten uscat!

gel hidratant cu perluțe exfoliante neutrogena hydro boost supercharged booster

Tratamente cu dispozitiv pentru măști FOREO UFO 2: pulsații sonice, termoterapie și crioterapie pentru un tratament cosmetic ca la salon la tine acasă

Despre FOREO vă povesteam acum muuuult timp, când au apărut ei pe piață și mi s-au părut inovatoare bine acele perii de curățare Luna. Acum, au inovat cu alte minuni și anume dispozitive pentru măști faciale, pentru tratamente cu tehnologii avansate, aproape asemănătoare ca efecte celor din saloanele cosmetice.

Well, întâi a fost UFO, în 2018, acum avem UFO 2, o versiune upgradată. Nu știu ce are în plus față de „vechea” și prima versiune, dar vă pot garanta că experiența cu UFO 2 este una inedită, iar dispozitivul e unul inovator nu doar ca aspect, unde trimiterea e vădită.

Pe lângă modul calmant în care îți permite să aplici masca, fie asistată cu aplicația FOREO de pe telefon, fie fără, acest device te ajută să îmbunătățești aspectul tenului tău rapid, în 90 de secunde. Perfect când te grăbești.


Iată că acum ai cel puțin aceste 4 noi moduri și formule de a-ți răsfăța pielea și de a obține pielea strălucitoare, hidratată și pompată cu energie ca după o ședință de spa sau de tratament cosmetic profi la salon.

Nu sunt toate „noi” în sensul de lansări noi în rândul cosmeticelor neapărat (ca Foreo UFO 2, de pildă), ci le consider noi ca inovații recente, ca evoluții de la clasicele creme hidratante de zi sau de noapte cu care ne-am obișnuit și pe care le-am văzut la mamele și bunicile noastre. Evoluția aceea de la clasica Nivea în cutia metalică albastră, all-purpose.

Inovații în sensul că au schimbat metodele tradiționale de hidratare a pielii, le-au diversificat, au unele efecte wow ca după o ședință la salonul de cosmetică sau nu știu ce proceduri costisitoare.