Ai cunoscut cele mai noi seruri de la COSRX? Noua linie RX a mărcii de cosmetice coreene cuprinde seruri noi foarte concentrate, printre care Serul Vitamina C 23, Serul Niacinamide 15 și Serul cu acid hialuronic 3, toate formulate cu ingrediente susținute de îndelungă cercetare, adaptate pentru a rezolva problemele multiple ale pielii!

Serurile RX sunt un produs al analizei detaliate a recenziilor consumatorilor de produse cosmetice COSRX și au fost formulate cu o concentrație maximă de ingrediente active, asociate cu componente sinergice, care oferă o soluție cuprinzătoare de îngrijire a pielii.

Ești curios/curioasă să știi mai multe despre aceste seruri, care s-au vândut în 24 de ore de la lansare? Iată mai jos mai multe despre ele!

Serul COSRX Vitamin C 23

COSRX a creat în sfârșit un ser cu vitamina C care poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă! Serul COSRX cu vitamina C 23 conține 23% vitamina C pură, vitamina E, acid hialuronic și alantoină, care ajută la prevenirea efectelor potențial iritante ale vitaminei C, foarte concentrată de regulă. Acest ser promite să lumineze pielea și să estompeze petele întunecate, în timp ce îmbunătățește vizibil liniile fine.

Funny Fact: Se știe că serurile cu o concentrație mare de vitamina C se oxidează rapid și își pierd eficacitatea într-o perioadă scurtă de timp.

serul COSRX Vitamin C 23

Pentru a preveni acest lucru, COSRX a dezvoltat o metodă de ambalare specializată care permite recipientului să elimine gazul în timp ce blochează fluxul de oxigen către interior, pentru a găzdui în siguranță formula de vitamina C pură, extrem de concentrată.

De asemenea, serul are o structură cu două straturi, cu un strat de ulei deasupra pentru a-i menține prospețimea și a întârzia oxidarea.

Perfect pentru: toate tipurile de ten, în special pentru tenul tern, neuniformizat.

Serul COSRX The Niacinamide 15

COSRX a creat acest ser ca un instrument de îngrijire eficientă all-in-one pentru oricine are pielea predispusă la acnee.

Cu o combinație de ingrediente perfecte pentru cei care se luptă cu acnee, cum ar fi Zinc PCA și niacinamidă, toate ingredientele din acest ser puternic ajută la combaterea acneei în toate etapele, de la cauză până la remediere, oferind exfoliere, calmând și curățând urmele post acneice, pentru o anihilare completă a acneei!

Serul COSRX The Niacinamide 15

Perfect pentru: piele grasă și predispusă la acnee.

Serul COSRX The Hyaluronic Acid 3

Indiferent de produsul folosit, hidratarea este fundamentală și cel mai important beneficiu pe care majoritatea îl așteptăm de la serul nostru, indiferent de tipul de ten.

Ambalat cu 3% acid hialuronic, care poate absorbi până la 1.000 de ori greutatea sa în apă, serul COSRX The Hyaluronic Acid 3 oferă pielii un efect de „umplere” și hidratare, asigurând o hrănire constantă a pielii. Combinat cu NMF și ceramide, îți întărește inclusiv bariera pielii, prevenind pierderea hidratării.

ser COSRX The Hyaluronic Acid 3

Perfect pentru: piele uscată, aspră, deshidratată sau descuamată.

Toate aceste seruri COSRX s-au vândut ca pâinea caldă, în doar 1 zi, epuizând stocurile magazinelor din întreaga lume. Cu siguranță celebrul brand de cosmetice coreene nu dezamăgește nici de data aceasta, ceea ce se vede: face un bestseller rapid cam din orice produs lansat.

Urmărește aici stocul și lansările produselor COSRX care te interesează:

Tu pe care dintre cele trei seruri COSRX prezentate mai sus îl aștepți să reintre în stocuri? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii!

Sursă foto principală: Unsplash/Miska Sage