Romantică, sofisticată și ultrafeminină: așa e lenjeria intimă din noul sezon. Victoria’s Secret aduce un capitol colorat în tendințele de vară din acest an, mai ales că, în ultima vreme, desuurile au fost vedetele ținutelor noastre de casă.

Comunicat de presă

Gata, este în sfârșit momentul să trecem de la piese călduroase direct la materiale cât mai ușoare și modele cât mai decupate.

Am făcut o incursiune în noua colecție de lenjerie intimă de la Victoria’s Secret și cele mai hot must-have din noul sezon o să te facă să îți dorești un upgrade în sertarul cu lenjerie.

Dantelă, tulle și broderii romantice în noua colecție Victoria’s Secret

Întoarcerea modelelor clasice cu un aer vintage readuce feminitatea în sfera senzuală. Astfel, Victoria’s Secret mizează pe colecțiile sale Dream Angels și Love by Victoria: sutiene acoperite în tulle moale, push-up cu detalii florale și multă dantelă ce creează un joc de transparențe.

Alege întotdeauna două tipuri de culottes sau lenjerie intimă asortată sutienului preferat.

Tanga is back și așteaptă să fie purtată în varianta hipster, comodă în casă și sub cea mai îndrăzneață formă – V string – ce se întrevede prin rochiile transparente de vară, de îndată ce ieșitul în oraș va deveni din nou social acceptat.

Și pentru a încheia glorios capitolul seturi, sutienele push-up Palm Lace, cele care îmbracă cupa până la jumătate cu cea mai fină dantelă, sunt hitul acestei veri, pe care l-am purta pe „repeat” indiferent de tipologia siluetei. 

Who’s your Teddy?

Body-ul din dantelă retrăiește momentul său de glorie, în moda verii 2021. L-am putut admira pe toate pasarelele de modă (de această dată virtuale) sub un sacou supradimensionat sau în completarea unei cămăși deschise în zona decolteului.

Alege un model cu șnur în talie într-o culoare vitaminică și vibrantă, plină de viață, din colecția Love by Victoria, sau descoperă variantele Teddy, integral din dantelă din celelalte colecții. 

Frumoasa pariziană: slip dress, furou, neglijeu

Slip dress, furou, neglijeu… sunt doar câteva pseudonime sub care cea mai romantică piesă de îmbrăcăminte, de inspirație franceză, de budoir, circulă prin filmele și fantezia noastră.

Noutatea din tendințele acestui an este că o poți purta în rolul principal pe post de rochie, însoțită de o pereche de bocanci ziua și sandale cu toc seara. Noi ne-am îndrăgostit de variantele scurte, înflorate, din satin.

Spring Collection 2021

Un altfel de „costum”

Între două video-conferințe simți nevoia de o evadare stilistică? Renunță la trening în favoarea unui set înflorat duo de… pijamale și prezintă-l ca pe un deux-pieces cu ajutorul unui colier supradimensionat sau a unei perechi de cercei impunători. 

Descoperă noile tendințe în lenjerie intimă romantică, la vedere în magazinul Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City deja, și găsește-ți modelul-pereche!