„Știai că, anual, pielea ta acumulează 4 kg de murdărie și celule moarte? Dar doar mâinile tale nu te vor putea scăpa de ele. Nici nu se vor putea confrunta cu șervețele de curățare. Sau cu acel burete abraziv pe care l-ai mai folosit…

Pielea ta merită mai mult.

De aceea am inventat cel mai avansat mod de a-ți curăța pielea — faceți cunoștință cu colecția LUNA™ 4!”

Așa începe newsletterul FOREO care anunță lansarea colecției de perii de curățare LUNA™ 4.

Primul dispozitiv de curățare a corpului FOREO: LUNA™ 4 Body

Dar cel mai important lucru aici nu e despre colecție în sine, cât despre noutatea absolută a anului pentru FOREO: prima perie de curățare a corpului FOREO: LUNA™ 4 Body.

Aceasta constituie primul dispozitiv pentru utilizare sub duș de la FOREO și este disponibil în versiuni atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

FOREO LUNA™ 4 Body este o perie inteligentă de masaj pentru corp, care s-a dovedit clinic că îndepărtează 99% din murdăria, resturile și sebumul de pe piele.

Răsfață-te cu o experiență de curățare completă zilnic, cu această perie de corp rezistentă la bacterii, alimentată de pulsațiile T-SonicTM, pentru a curăța, a înmuia și a netezi pielea. Capul de perie din silicon catifelat și moale este flexibil, astfel încât poate exfolia fiecare centimetru din corp, cu ușurință.

Cum se folosește device-ul inteligent pentru corp FOREO LUNA™ 4 Body

Deblochează dispozitivul ținând apăsat butoanele „+” și „-” timp de 3 secunde. Apoi, înregistrează-ți noul device prin aplicația FOREO For You, inclusiv pentru garanția de 2 ani cu care vine de la achiziție.

Umezește-ți corpul și aplică gelul de duș sau săpunul tău obișnuit. Apoi umezește dispozitivul și apasă butonul universal pentru a-l porni.

Glisează dispozitivul cu mișcări circulare peste corp până când pielea ta este complet curățată. Poți regla intensitatea masajului T-Sonic cu butoanele „+” și „-”.

După ce ai terminat, apasă butonul universal pentru a opri dispozitivul (sau acesta se va opri automat după 3 minute). Clătește corpul și dispozitivul și lasă-l să se usuce la aer.

Alte detalii despre noul device FOREO LUNA™ 4 Body

FOREO LUNA™ 4 Body este sustenabil, având o calitate premium, ca și celelalte produse FOREO, și o viață a produsului de ani de zile, fără să necesite piese de schimb vreodată.

Este cruelty-free, conceput fără să implice violență împotriva animalelor. Nu au fost folosite animale la testarea acestui produs.

Are o durată uimitoare a bateriei. Vine cu USB reîncărcabil, iar o încărcare presupune o durată de până la 300 de minute până la următoarea reîncărcare.

Ca toate device-urile FOREO, și acesta e igienic și rezistent la apă, fiind fabricat din silicon rezistent la bacterii. E 100% impermeabil și ușor de curățat.

În prezent, poți achiziționa FOREO LUNA™ 4 Body direct din magazinul online oficial FOREO.

Tu ce părere ai? Eu abia aștept să pun mâna pe el. 🙂 Chiar era nevoie și de un FOREO pentru corp (eu, una, mai am erupții acneice și pe corp și sigur mi-ar prinde bine) – de altfel, și pe celelalte tipuri de LUNA pentru curățare facială am citit că unele persoane le mai utilizau și pentru corp.

Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii cum ți se pare noua apariție FOREO LUNA™ 4 Body.