Pear Inc. al brandului Juliette Has A Gun este un nou parfum de nișă floral-fructat pentru femei.

Cu o tentă de gurmand, acest acord de pară verde, amestecat cu ambroxan și aromă de mosc fructat a fost inspirat de fructul preferat al lui Romano Ricci.

Acest fruct comun nu este utilizat des în industria de parfumuri, ceea ce face această nouă aromă de la Juliette Has A Gun să fie o adicție unică pentru repertoriul oricui de parfumuri.

Culoarea sticlei lui Pear Inc. a fost inspirată chiar de fruct, cu un finiș de verde în gradient al flaconului clasic și reprezentativ pentru Juliette Has A Gun.

Verdele e frumos, iar o sticlă de parfum care arată ca fructul ce definește parfumul, într-un verde intens, amestecând culoarea pielii perei cu frunzele-i luxuriante nu te poate lăsa rece.

Sticla lui Pear Inc. are în vârf un capac metalic, o decorare în gradient a culorii și un sigiliu argintiu hot. Toate prefigurează semnătura cea mai recentă a brandului.

Lansat în aprilie 2021 și disponibil sub formă de eau de parfum de tip spray, acest blend fructat-lăptos inspirat de zile frumoase solare, fericite, a apărut chiar la momentul potrivit pentru vară.

Juliette Has A Gun Pear Inc.
FRUCTAT-FLORAL
Note
Note de top – acord de pară verde

Note de mijloc – Ambroxan

Note de bază – mosc, muscenone, ambrettolide, habanolide

Lansare – Aprilie 2021

Juliette Has A Gun_Pear Inc. parfum de nișă nou

Pear Inc. Eau de Parfum Spray s-a anunțat deja prin sloganul „If you obey the rules, you miss all the fun!”.

Cu un nume „serios” care îi ascunde natura adevărată, Pear Inc. este acel parfum neastâmpărat care te va face instant să zâmbești.

Desenează-mi o pară!

„Am conceput acest nou parfum gândindu-mă la reîntoarcerea zilelor însorite și calde și la fructul meu preferat, Para. Îmi amintesc, copil fiind, observându-i forma intrigantă cum ieșea în evidență dintre celelalte, într-un bol plin cu fructe. Cu Pear Inc., mi-am imaginat un parfum revigorant, cu o nuanță de ‘gourmandise’. Un mosc fructat, sporit de Ambroxan și Pară, ca promisiunea unei veri frumoase”. — Romano Ricci

Creatorul parfumului de nișă Pear Inc. by Juliette Has A Gun

Noul parfum, Juliette Has A Gun Pear Inc., este disponibil sub formă de Eau de Parfum cu pulverizator, la 100 ml, 50 ml și eșantion de 7.5 ml.