Atunci când îndrăznești să faci tot ceea ce îți dictează inima, zona ta de confort este inconfortabilă pentru majoritatea persoanelor. Spui exact ceea ce gândești, ai curajul de a îți apăra punctul de vedere, riști pentru a ajunge unde meriți, iar obstacolele îți energizează ambiția. Pentru tine, fiecare detaliu trebuie să te reprezinte, inclusiv culoarea părului. Trebuie să fie puternică și îndrăzneață.

Pentru asemenea personalități puternice, trendurile momentului propun nuanțe de păr deosebite. Iată care sunt nuanțele de păr la modă anul acesta, care pot ține pasul cu femeile îndrăznețe. 😉

Tendințe Color-Block

Contrastul dintre două culori opuse funcționează mereu ca un magnet al privirilor, în orice încăpere. Pentru că știi cum să menții atenția celorlalți prin discurs și atitudine, atunci marele trend în vogă al anului îți oferă introducerea răsunătoare de care ai nevoie pentru a-i face pe ceilalți atenți: Color-Block.

Inspirat de personajul principal din filmul ”Cruella”, Color-Block înseamnă secțiuni mari de păr vopsite în blond platinat, care creează un contrast puternic cu alte secțiuni de brunet intens.

Modelul în care sunt expuse secțiunile de culoare poate lua forma unei table de șah sau poți să optezi pentru un brunet monocrom cu o șuviță groasă de argintiu în față sau invers.

Stilul Color-Block este îndrăzneț, provocator, dar, mai ales, nu e pentru toată lumea. Trebuie să ai curajul necesar pentru a afișa acest look în public. 

Părul portocaliu și roșu

Varianta pasională, îndrăzneață și în vogă a părului de sirenă, ce a luat cu asalt rețelele de socializare nu demult, este acum jocul intens între portocaliu și roșu.

Văzut ca un apus de soare pictat în pletele femeilor, acest stil se îndepărtează de culorile pastelate ce obișnuiau să sugereze inocență. Acum, părul fantezie ce se potrivește femeilor îndrăznețe amintește în fiecare clipă de spectacolul periculos al flăcărilor. 

Pentru a surprinde cât mai bine duo-ul dintre portocaliu și roșu, poți opta pentru un balayage care pornește de la un roșcat întunecat și sfârșește într-un portocaliu neon. Mai există și varianta de a alege o vopsea de păr roșcat pentru întregul păr, apoi să adaugi șuvițe portocalii răsfirat.

Sau, dacă nu ești de acord cu alternările distincte de culori în același look, poți combina roșul cu portocaliul pentru a obține o culoare deosebită, asemănătoare morcovului.

Blondul-căpșună

Femeile îndrăznețe pot șoca și prin alegeri aparent inocente. Însă nu e nimic inocent la a avea curajul de a îți expune latura romantică în prim plan. O culoare dulce precum blondul-căpșună fascinează privirile la granița dintre nuanțele de blond și cele de roșcat.

E o alegere fantezistă, care împrumută din frumusețea rece a metalelor prețioase precum aurul și cuprul. Blondul-căpșună poate fi schimbarea dramatică pe care o cauți.

Ascunde pasiunea roșcatelor după o paletă suavă de blond pentru a oferi clipelor în care preiei inițiativa și mai multă intensitate.

Rozul anime în păr

Nu mai trebuie să fii o vedetă pentru a expune o asemenea culoare în părul tău.

Rozul intens amintește de eroinele din desenele animate care se distingeau de tot restul oamenilor printr-o culoare aprinsă a părului. Rozul din păr contrasta puternic cu superputerile lor, exact cum se întâmplă și cu femeile îndrăznețe din ziua de azi, care se luptă pentru a obține ceea ce vor pe scena mondenă.

Energia delicioasă a rozului aprins îți va susține entuziasmul cu care faci lucrurile să se întâmple în fiecare zi. Această nuanță amintește de guma de mestecat, vata de zahăr sau de un magazin de bomboane, iar alegerea ei îți va oferi o experiență plină de distracție.

Blondul platinat

Această nuanță prețioasă rămâne în continuare regina trendurilor în materiile de culori îndrăznețe de păr. Blondul platinat oferă eleganță și rafinament în orice moment al zilei.

Nici Kim Kardashian nu a mai rezistat tentației părului de platină. În 2022, la Gala Met, vedeta a defilat pe covorul roșu cu o coafură dată pe spate, principalul accesoriu luxos fiind părul platinat.

Pentru un efect și mai dramatic, poți opta pentru un balayage în blond platinat. Rădăcinile bogate pornesc într-un brunet adânc, doar pentru ca firul de păr să fie mai apoi turnat în platină până la vârfuri. 

Părul de culoarea cuprului

Tocurile înalte și părul într-o culoare metalică sunt deseori accesoriile principale din armura femeii moderne. Luciul acestor nuanțe bogate impune respect și admirație de la prima vedere.

Cuprul este o culoare de păr versatilă, care flatează orice tip de ten și orice culoare a ochilor. De aceea, această opțiune vine cu puține riscuri și multe avantaje.

Dacă îți dorești să îmbrățișezi o versiune a ta, departe de clasica brunetă sau blondă, atunci cuprul este culoarea ta ideală. Este o alegere interesantă, fără să debordeze de creativitate și spontaneitate precum rozul anime sau blondul-căpșună. 

Cuprul adaugă raze calde fizionomiei și luminează trăsăturile precum pistruii sau pielea palidă. Totuși, aceeași culoare de păr vine în contrast cu tenul închis la culoare, mai ales când afișează subtonuri bogate de terracotta sau sienna. 

Pe tine ce culoare de păr puternică, din cele descrise mai sus, te reprezintă? Pe mine, cuprul, de ani de zile. Scrie-mi în secțiunea de comentarii de mai jos și despre preferințele tale.