Femeile din China au reputația de a cunoaște secretele tinereții și frumuseții, și pe bună dreptate: în Est, poate fi de-a dreptul imposibil de spus vârsta unei femei, pentru că arată de parcă ar fi adolescente sau au douăzeci de ani. 
Deci, cum comportamentul femeilor din China diferă de al nostru și cum le menține tinere atât de mult timp? Să vedem!

Femeile din China cheltuiesc sume consistente de bani pe produse cosmetice: până la 300 $ sau mai mult pe lună.

Interesant, ele preferă brandurile de cosmetice coreene sau japoneze, și există o mulțime de cosmetice europene de elită (și scumpe!) și la ele.

China este orientată în mod tradițional spre relații de lungă durată; de asemenea, termenul occidental de „sexy“ se înlocuiește aici cu „frumos”.

Pielea cât mai albă și accentul pe caracteristicile faciale

Frumusețea este în primul rând despre caracteristicile faciale și, desigur, pielea albă.

Femeile din China vor face aproape orice pentru a obține o nuanță mai corectă a pielii, de la produsele de protecție solară pentru măști de față până la cremele de albire. Faptul că undeva, oamenii sunt gata să plătească pentru un bronz radical complet, este ceva ce se întâmplă dincolo de ele.

Un corp zvelt

În ceea ce privește cultura corpului, doamnele din China sunt total în tendința de slăbire la nivel mondial. De fapt, oricine care nu e slab este considerat dolofan.

Charlize Theron, de exemplu, ar fi o doamnă voluminoasă în China.

A fi dolofan nu este rău. Dar nu numești o femeie din China ,,puternică“, de teama de a -ți face un inamic, fiindcă dolofan sau grăsuț este feminin și drăguț.

În același timp, ,,puternic” este o calitate de sex masculin și aproape de o insultă pentru o femeie.

Ținute ca de prințese la chinezoaice

O fată în China ar trebui să fie dulce și adorabilă, să fie mereu o prințesă. Poartă o mulțime de tonuri pastelate (în special roz), paiete si animale drăguțe pe haine și accesorii. Și asta la orice vârstă.

Femeile poartă acest tip de lucruri de la 30, 40, 50, și așa mai departe.

Iată și cum a apărut stilul de Lolita, foarte popular acolo.

Somnul înseamnă frumusețe în China!

Programul zilnic este sacru. Chinezii se trezesc devreme, se duc la culcare devreme, iar să aibă parte de un pui de somn după masa de prânz este ceva obligatoriu.

Întreaga China are micul dejun, prânz și cină, în același timp. Chiar și atunci când stabilesc o întâlnire, ei nu spun ora exactă. În schimb, ei spun „după masa de prânz“.

Femeile chineze știu care hrană e bună pentru ele și au grijă ce consumă.

Fiecare femeie din China știe care hrană este „bună pentru femei“. În orice anotimp sunt recomandate: ghimbirul, susanul negru sau jojoba. De asemenea, ei preferă zahărul negru nerafinat (da, negru, nu maro).

Sunt potrivite ciocolata și dulciurile, în general. Femeile din China preferă snacks-urile sărate sau condimentate și mănâncă o mulțime de legume și plante aromatice, care sunt, de asemenea, bune pentru silueta lor.

Ochii mari și întunecați, în selfie să fie pozați!

Ele iubesc să-și facă selfie-uri și iubesc să posteze fotografiile lor pe rețelele sociale din China.

Fiecare smartphone din China are un filtru care corectează automat toate imperfecțiunile și face ochii mai mari și mai întunecați. Acesta este unul dintre motivele pentru care fetele din China sunt considerate atât de drăguțe.

În China, orice femeie își acoperă foarte bine partea de sus prin îmbrăcăminte.

Femeile din China acoperă întotdeauna partea de sus a corpului lor. Ele pot purta o fustă mini, și ar fi cât se poate de normal, dar chiar și cea mai mică tăietură poate fi considerată scandaloasă.

Fiecare fată care se respectă are un „qipao,“ o rochie tradițională ca un fel de kimono.

Frigul nu e pentru doamne în China.

Al doilea cel mai mare dușman al femeilor din China după soare este frigul. Ele beau doar apă caldă, iar unele dintre ele nu mănâncă înghețată… vreodată.

Frica de a lăsa interiorul rece face ca multe dintre doamne să nu facă duș obișnuit o lună după naștere, scăldându-se în schimb în infuzie de ghimbir în loc de apă.

O lună după naștere, o femeie chineză nu se ridică din pat.

O tradiție interesantă a femeilor din China se numește „Zuo yue zi“.

Mama unui copil nou-născut stă în pat timp de o lună după naștere. Ea nu se ridică și stă învelită în cele mai groase haine din casă.

Copilul este îngrijit, fie de către mama ei, rudele de sex feminin ale soțului ei, sau de către o persoană specială. Se crede că femeia a pierdut cantități uriașe de energie în timpul travaliului și ea le poate recupera numai în cazul în care se odihnește timp de o lună.

Și, în sfârșit, frumusețea femeilor din China este susținută chiar de ele, pentru că se simt bine în pielea lor.

Nu există un alt loc în lume unde femeile să fie atât de îngrijite și răsfățate!

Sursă foto front page: Pexels/ Min An