Ce obiceiuri sunt proaste pentru ten si la ce ar trebui sa renunti ca sa ai ten sanatos si luminos si o piele ingrijita.

Cu toții avem obiceiuri – unele, din păcate, cam puțin inspirate și… cam proaste, dăunătoare. E mai greu să conștientizezi, dar e necesar să o faci. Obiceiurile proaste dăunează nu numai pielii tale, ci și sănătății și stării tale generale.

Ultima dată vă povesteam cât de dăunătoare pentru ten, și nu numai, sunt sucurile carbogazoase și, dintre acestea, mai ales Coca Cola. În schimb, cele naturale, juice-urile făcute în casă, sunt de-a dreptul necesare și benefice organismului, cu efecte vizibile și asupra pielii. La fel, consumul în exces de alcool este deosebit de dăunător inclusiv la nivelul tenului.

Dar, dincolo de sucuri și hrănitul nesănătos, fumatul rămâne cel mai păgubos obicei cu care te-ai putea pricopsi, pentru că are efecte imediate și dezastruoase asupra pielii tale. Îi distruge frăgezimea și strălucirea. În foarte scurt timp, accentuează cearcănele și îți pigmentează ușor pielea în gri. Dacă renunți la acest obicei total nepotrivit (nici măcar nu mai e așa de cool, cum se considera pe când erai la liceu sau acum vreo 10 ani, în tinerețile alor tăi), tenul îți va mulțumi și va radia de sănătate.

Renunțarea la obiceiurile proaste, ca fumatul, consumul nemoderat de alcool, de dulciuri și snacksuri în exces, de sucuri carbogazoase și Coca Cola îți vor reda pielea mult dorită, de dinainte de adolescență. Tenul nu se va mai supraîncărca cu toxine, va fi eliberat și nu vor mai apărea acneea și punctele negre. Ia încearcă și convinge-te!