Unde găsești modele de ochelari de soare cu rame decorate sau ochelari de citit tip readers sau cu protecție de ecran, cu lentilă transparentă & rame decorate cu elemente metalice sau strasuri, mărgele, perle sau cu rame filigranate.

Încă de anul trecut am observat că e actual un trend tot mai în extindere al ochelarilor de soare decorați pe margine, adică ochelari de soare cu ramă decorativă, cu floricele strasuri și elemente glam, care să îi scoată din anonimat. Unii sunt super drăguți, așa că m-am pus pe căutat în magazinele online pentru a vă arăta și vouă câteva modele.

Noua tendință în vara 2017: ochelari de soare cu ramă decorată

În orice caz, dacă în 2017 nu-ți plac ochelarii de soare cu lentile supradimensionate, cu rame mari și forme cât mai diferite de cele clasice (wayfarer, pilot, cat eyes) – noua tendință de ochelari de soare adică, dar și de readers (ochelari pentru citit și protecție de ecrane), atunci trebuie să îți placă această continuare a trendului început anul trecut: ochelarii de soare cu rame decorate.

Mie îmi plac în special modelele de ochelari de soare cu ramă decorată în floricele colorate în pastel, în relief, adică în 3D – au un aer shabby chic, romantic, pe placul meu. Sigur i-ai văzut prin unele magazine. De altfel, e o modă în explozie perioada aceasta: a florilor și imprimeurilor florale cât mai colorate. Doar e primăvară, imediat vară. Și de ce să nu o punem în aplicare și la nivelul accesorilor, chiar al ochelarilor de soare?

Ochelari de soare cu rame decorate în elemente metalice

Pe de altă parte, nu mă dau la o parte nici de la alte modele de ochelari de soare cu rame decorate cu elemente metalice în diverse forme: flori, fluturași, pietricele, strasuri. La fel, și aici observăm o tendință care ia tot mai mult amploare: se poartă ochelarii de soare supradimensionați în combinație cu rame decorate cu elemente florale sau în alte forme, pur și simplu lipite pe ramă.

Aceștia creează, în mare parte, impresia de lux, de kitsch cu stil, de opulență, însă poți să îi combini și în outfituri simple, feminine, romantice chiar, cu bluze  și rochii vaporoase sau piese romantice.

ochelari de soare cu rame decorate

[button url=http://s.click.aliexpress.com/e/6eiunY7 target=blank size=16 icon=star-full]Mai multe modele de ochelari de soare sau tip readers cu rame decorate[/button]

Modele de ochelari cu lentile transparente tip readers cu rame decorate

Mai mult chiar, pentru acelea care preferați simplitatea, am găsit modele de ochelari de citit tip readers sau cu protecție de ecrane, cu rame decorative. Arată ca niște ochelari de soare cu rame decorate, doar că au lentilă transparentă sau semitransparentă, ceea ce îi face și mai drăguți, chiar interesanți. De altfel, e o modă mai nou ca, la un model de ochelari de soare tipici, să fie realizate și variante de ochelari tip readers cu lentilă transparentă.

Mai există, printre astfel de modele de ochelari de soare fancy, și ochelari de soare cu ramă clasică, subțire și decorați pe rama subțire doar cu elemente fine, mici, care să nu iasă în evidență și să preia tot designul.

Multe sunt însă modele fantasy, tip bijuterii statement, pe care le poți avea doar ca piese fancy de decor sau îi poți purta doar în ocazii speciale, când îți intri într-un anumit rol – de pildă, pot constitui niște accesorii foarte utile în actele artistice sau în prezentări de modă.

Toate modelele pe care le-am găsit și ți le-am recomandat sunt disponibile pe AliExpress și se pot comanda și în România, adesea la prețuri simbolice. Citește mai multe în articolul despre cum să plasezi o comandă în siguranță pe AliExpress.

Sursa front foto: Regentcouture.tumblr.com