Black Friday 2015 – oferte și reduceri în magazinele online de haine, încălțăminte și articole pentru copii, jucării, articole gravide și puericultură.

Cum fenomenul cu cele mai mari reduceri din an – Black Friday – a prins amploare tot mai mare și la noi, inclusiv în cazul magazinelor online de haine (vă spuneam cu ceva timp în urmă despre oferta de Black Friday 2015 la haine și încălțăminte – sectorul fashion, așadar), ei bine, în ultimii ani, ziua (sau zilele, că uneori se prelungesc promoțiile până în weekend sau chiar și în săptămâna ulterioară) cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday, s-a(u) extins în ultimii ani, cum bine era de așteptat, cam la toate sectoarele de modă, la mai multe tipuri de haine și încălțăminte și nu numai. Așa că, de pildă, în acest an, am ajuns să avem Black Friday în cât mai multe magazine online de haine pentru copii.

Astfel de reduceri sunt mai mult decât binevenite pentru părinți, întrucât cei mici cresc constant și ai nevoie în permanență de hăinuțe și încălțăminte pentru ei. Astfel, ai ocazia să le iei haine de calitate, la modă, din colecția actuală, la niște super prețuri, cum, în zilele obișnuite nici n-ai visa. Apoi, dacă ești proaspătă mămică sau viitoare mămică, zic să urmărești și să ochești din timp ce ai nevoie – eventual fă-ți o listă, astfel încât să prinzi ceea ce ai nevoie și te interesează la mari reduceri -, asta pentru că multe magazine de haine și accesorii pentru copii au și categorii de haine și accesorii pentru gravide sau articole utile de puericultură. Fii pe fază deci de pe acum!

O bună organizare cu ceva timp înainte te va ajuta să obții ceea ce ai nevoie la prețuri foarte mici! În acest scop, îți las mai jos o listă cu magazinele online de haine și articole pentru copii care vor avea reduceri și oferte de Black Friday. Ca și la celelalte tipuri magazine, startul ofertelor și al reducerilor va începe în data de 20 noiembrie și la multe magazine se va extinde cu mult peste o săptămână (în general, în perioada 20-29 noiembrie 2015). Dar în primele zile (mai ales în prima zi), trebuie să fii foarte atent(ă), căci atunci sunt cele mai bune oferte și ai șansa de a mai găsi în stoc ceea ce te interesează. 😉

logo_nou

elfbebe logo3pitici-mic logo
pickaboo-logo-1436524830 logo-1 pantofi-veseli-logo-1440002118 logo (1)
logo (2) Untitled bebikut-logo-1440572380 nichiduta.ro

După cum vezi, lista și oferta magazinelor online de haine, încălțăminte și accesorii pentru copii este destul de vastă. Chiar ai de unde alege și e greu de crezut că nu știi ce să alegi, mai ales dacă te organizezi. Pe de altă parte, astfel de oferte de Black Friday pentru părinți mi se par extrem de utile, având în vedere că apoi urmează, la câteva zile distanță (de fapt, cam după două-trei săptămâni), sărbătoarea de Moș Nicolae. 🙂 Scapi, datorită reducerilor de Black Friday, de încă niște griji în plus: le iei ghetuțele noi micuților, dar și haine, accesorii și ce mai vor ei pentru cadourile de sărbători. Te poți astfel organiza și pregăti mai ales pentru sărbătoarea de Moș Crăciun și le poți lua de pe acum, la prețuri mult mai mici spre deosebire de cele în cazul freneziei de dinainte, haine, jucării, accesorii și încălțăminte.