Compunerea unui outfit în stil Boho Chic cu cămașă albă tip ie și pantaloni scurți din denim.

Nimic nu ador mai mult vara decât o combinație frumoasă de piese, dintre care în partea de jos să stea cât mai confortabil niște… pantaloni scurți. Da, nu rochițe, nu fustițe, ci pantalonii scurți, de jeans dacă se poate. Căci se pot combina în n moduri, sunt lejeri, au apărut în atâtea variante că nu mai știi ce să porți mai întâi și… lista de motive ar tot putea continua.

De curând, am dat de un outfit încântător, care mi–a luat ochii instant și care se potrivește perfect unei zile de vară toride, compus, firește, cu pantaloni scurți din denim. În plus, are accente Boho Chic, foarte la modă în ultimii ani, mai ales vara.  Apoi, multe dintre piesele Boho chiar sunt nemuritoare. Le vei putea purta și în anii următori fără probleme, în alte combinații. Spun asta pentru că multe dintre bluzițele în stil Boho (element esențial și în outfitul de care o să vă vorbesc azi) au accente și croieli în stil etnic, urmând modelul tradițional specific câte unei țări în parte. De pildă, aduce și cu ia românească, prin material, textură, croială, accente. Iar ia e departe de demodare, fiind tradițională – în plus, s-a militat și se tot militează pentru purtarea ei în multiple combinații și la cât mai multe ocazii. Dar, ca să fim sinceri, nici nu cred că mai are nevoie de promovare sau de militare – o purtăm adesea, în anumite forme, și fără să ne dăm seama, deși nu e pictată sau cusută cu motivele tradiționale românești. Și, apoi, tradiția e tradiție, va dăinui veșnic. 🙂

Să revenim însă la ale noastre! 😀 Uite ce outfit cu un pic de Boho Chic am descoperit zilele acestea și îmi place atât de mult că mă gândesc să-l numesc outfitul verii mele de anul acesta! Și vreau să-l recompun cât mai repede!

outfit Boho Chic cu pantaloni scurti denim si bluza stil ie Boho

 

 Ca să compun această ținută ușor Boho – căci nu are accente super puternice de Boho Chic, am căutat în primul rând o pereche de pantaloni scurți jeans cu tăieturi moderne și franjuri ca la rupturi, tocmai pentru a crea acel look ușor neglijat ca la Boho. Nu am găsit acea nuanță faină de gri din outfitul original, dar, no problem, ținuta merge bine și cu alți jeansi scurți franjurați cu rupturi – foarte la modă zilele acestea, indiferent de culoare. Mie mi-au plăcut aceste modele de pantaloni scurți rupți, din denim, pentru că vin într-o mai mare varietate, în acord cu tendințele actuale: rupți bine, suficient de scurți și cu aspect uzat în mai multe variante.

Și în ceea ce privește bluzița tip ie stil Boho Chic albă am căutat în suficiente locuri – în unele am găsit și nu prea, dar într-un magazin on-line am dat de o varietate suficientă de astfel de bluze, din materiale super fine și lejere, foarte calitative, de la brand bun – Ralph Lauren – e vorba de aceste bluze Boho albe de la Ralph Lauren. Sunt ceva mai scumpe, dar net superioare, putându-le avea o viață întreagă, dacă ai grijă cum trebuie de ele. Cum spuneam, stilul acestor bluze/cămășuțe tip ie nu se va demoda niciodată, așadar sunt o investiție foarte bună. 😉 Să nu mai spun de multiplele combinații în care poți purta așa o bluză.

bluze tip camasi si topuri albe Ralph Lauren

[button url=http://profitshare.ro/l/1957144 icon=heart-2]Mai multe bluze Boho Chic de la Ralph Lauren aici[/button]

În picioare, alege să porți niște sandale în combinație maro cu negru și argintiu din piele naturală, cu catarame. Sunt casual, lejere și comode, merg în mai multe ținute și combinații, iar cataramele sunt și ele printre accentele care nu se vor demoda niciodată! Accesorizează ținuta cu o geantă tip plic, cât mai simplă, preferabil în ton cu ținuta privind culoarea – sugerez un bej și ca model, pentru acest outfit, m-am gândit la această poșetă plic din piele naturală Pretta, cu aspect embosat de flori. Prezintă și un lanț împletit cu piele, în loc de bareta clasică tip curea, putând astfel fi purtată și pe umăr.

Pentru că e soare și cald, poartă ochelari de soare rotunzi, la modă vara aceasta. Nu îți recomand să încarci ținuta cu bijuterii și alte briz-brizuri – ține minte, lookul Boho e cât mai lejer, simplu și comod. Dar dacă vrei un stil Boho desăvârșit, alege să porți niște cercei cu pene. Recomand unii lucrați manual, cu atenție, precum aceștia. Aaaah, și neapărat combină totul cu un bronz bine definit! 😉

Acest outfit nu se demodează, deci dacă investești în piese de calitate care să îl compună, vei câștiga din toate punctele de vedere! 😉