Outfit stil Breakfast at Tiffany s, outfit ca al lui Audrey Hepburn cu rochie neagră simpla, mulata pe corp, cu decolteu, pantofi cu toc stiletto, lant de perle, poseta plic bej perlat.

Nu cred că e femeie să nu fi văzut filmul Breakfast at Tiffany’s. Sau măcar să fi citit cartea lui Truman Capote. Sau să nu o cunoască pe Audrey Hepburn. Când auzim toate aceste vorbe, ne gândim instant la: perle, ochelari de soare, diamante și o little black dress / micuța rochie neagră.

Dacă ai un eveniment mai special la care vrei să participi sau o petrecere tematică stil Breakfast at Tiffany’s, nu ai timp și nici buget să investești în haine mai spectaculoase, însă vrei să fii elegantă și rafinată, o rochie neagră e mereu soluția. Fie că o ai deja prin dulap, fie că vrei să îți cumperi una nouă, ajungi să te inspiri de la Audrey Hepburn, o adevărată fashion icon. Apoi, ca să fii în ton cu tema, ce merge mai bine la o rochie neagră, dacă nu… perlele? Ei, uite așa, să îți compui un outfit stil Breakfast at Tiffany’s devine un lucru foarte ușor de realizat. 🙂 Și tocmai în această simplitate stă și rafinamentul, precum și frumusețea unui model ca Audrey.

Eu am găsit o rochie neagră simplă, dar sexy, de lungime midi, cu un decolteu exact atât cât trebuie, ca să fie acoperit ușor cu un lanț de perle, la un preț foarte bun, perfect dacă nu ai un buget prea mare (verifică aici oferta de preț actualizată). Rochia este cea din colajul reprezentând outfitul propus – vezi mai jos. 😉

La un astfel de outfit, e musai să alegi niște pantofi eleganți, negri, cu toc. Te vor face să pari mai înaltă și mai subțirică și, alături de rochița neagră, vei arăta ca slăbuța Audrey. La un preț foarte bun, cu siguranță îți vor plăcea pantofii cu toc cui stileto și cu vârf ascuțit, din oferta de aici și pe care pe care ți i-am propus în ideea mea de outfit.

Machiajul fă-l cât mai simplu. Nici la păr nu te complica prea mult, dacă nu ai timp sau bani prea mulți pentru un coc sofisticat. Keep it simple!

Mie îmi plac perlele, au acel aer vintage și sunt foarte frumoase. Multe fete au impresia că sunt prea tinere ca să poarte perle, însă nu cred că ar trebui să existe o limită de vârstă în a le purta. Mai ales de când cu noile trenduri de inspirație vintage și shabby chic din modă, unde perlele ocupă locuri fruntașe… Așa că, dacă îți plac perlele, poartă-le fără grijă! Pentru acest outfit, am ales un lanț simplu de perle de sticlă bej, realizat manual, în stil vintage, care vine cu o broșă detașabilă cusută manual, în formă de floare. Îl poți lua de aici.

outfit cu rochie neagra simpla, perle pantofi stiletto negri si poseta plic bej stil breakfast at tiffany s

Ca poșetă, zic să alegi una în ton cu nuanța perlelor, ca să nu ai parte de o ținută all black. În plus, o nuanță mai deschisă și mai perlată la un plic, de pildă, arată splendid pe lângă o rochiță neagră, accesorizată cu perle sidefate. Eu am ales acest plic bej deschis, chiar de forma unui… plic, foarte simplu și elegant.

Sper să vă placă ideea mea de outfit a la Breakfast at Tiffany’s și să o puneți în aplicare. Dacă mai aveți și alte idei, vă aștept cu propuneri, în comentarii. 😉 Voi ați văzut Breakfast at Tiffany’s?