Când ești femeie de afaceri sau lucrezi mult la birou, e mai greu să impui un stil, pentru că, de obicei în acest caz, orice femeie tinde să se încadreze în niște tipare simple, uneori fade. Ce-i drept, în aceste situații, cel mai bine e să mizezi pe piese clasice și, chiar dacă simple, ele pot fi ulterior combinate ușor și în altfel de tipuri de outfituri.

Acest outfit în linii simple și combinații de culori convenționale poate fi folosit de către oricine însă, nu doar de o femeie care lucrează la birou. Îl poți adopta și în alte împrejurări, când vrei să fii simplă, dar elegantă. E un outfit de bun gust, rafinat, neutru, într-o combinație obișnuită și puternică de culori: bejul și rozul nude feminin și negrul tare, masculin.

Alege-l și tu în situații în care trebuie să fii elegantă, dar nu vrei să treci total neobservată sau să alegi combinația obișnuită, fără personalitate, în alb și negru. Eu aș opta oricând pentru bej + negru, în loc de alb-negru. La bej + negru, combină bijuterii și accesorii aurii, simple sau cu anumite accente de auriu, sau în nuanțe de roz prăfuit sau nude, pentru că se apropie cel mai mult de bej, culoare caldă, în timp ce argintiul și accentele metalice silver sunt de păstrat pentru outfituri în alb și negru.

look business woman

 

Cămașă simplă tip bluză din material fin

O cămașă tip bluziță simpatică alb-gălbui/crem din material lejer cu inserții discrete din piele ecologică neagră la manșete și la gât, care se potrivește bine acestui stil și se asortează perfect cu un outfit, și în ceea ce privește culoare, și ca stil și croială, este aceasta de la Ade Collection:
camasa insertii piele eco in puff

Pantaloni negri simpli, croială dreaptă Dolce & Gabbana

La superpreț,  acești pantaloni negri, cu buzunare, în linie dreaptă și croială clasică, sunt exact pe stilul unei business woman. În plus, poartă semnătura Dolce & Gabbana și sunt o piesă extrem de versatilă, putând fi purtați la o mulțime de alte outfituri. Și, la asemenea ocazie de preț, merită să ai în șifonier niște clasici D&G. AICI ai ofertă și la alte perechi de pantaloni, în aceeași croială, dar cu linii verticale sau de la alte branduri și în alte culori.

Pantaloni croiala dreapta cu buzunare Dolce & Gabbana

Trenci croială clasică Michael Kors

Iată și un trenci bej în croială clasică, asemănător celui din colajul inițial. Acesta poartă semnătura Michael Kors, prezintă curea cu cataramă și nasturi aurii pe ambele părți, simetric. Îl găsești aici, în mărimi de la M la XL, la foarte mare reducere.

main (5)

Botine negre Ana Lublin Saga

Niște botine care îmi plac mie foarte mult și se potrivesc foarte mult acestui stil, dar sunt versatile și merg și pe alte stiluri, sunt botinele negre Ana Lublin Saga, în design casual-elegant, în combinație de piele și piele întoarsă, cu fermoar auriu, deci în accentele de care îți vorbeam că ar fi bine să îți alegi și accesoriile. 😉
Și mai tare e că perioada aceasta le găsești disponibile în mărimi de la 35 la 41, la un preț genial (verifică aici prețul actualizat).

Botine piele intoarsa Ana Lublin saga_nero-nero_image_5

Poșetă plic elegantă, cu clapă, bej

Am găsit această poșetă plic elegantă, într-o culoare care să se asorteze foarte bine bejului de la trenci (o nuanță de bej asemăntoare), exact cu aspect de plic. Din păcate, nu am găsit una în combinație de bej cu negru, cum era în imaginea inițială, din outfitul de reconstituit. Este din piele ecologică, se închide cu o clapă și are o curea lungă, ca să o poți purta și pe umăr. Este ideală și pentru ținutele elegante, de seară, fiind simplă, într-o culoare ce se poate combina ușor și versatilă ca stil și design.

O găsești aici, la un preț bun. În plus, alte modele simpatice de poșete plic, elegante și rafinate, găsești aici.

Poseta plic bej, simpla, eleganta

Accesorii și bijuterii

Ochelari îți recomand să îți iei de aici, după forma feței tale – au foarte multe modele, de la firme cunoscute. Poartă-i ca să îți protejezi ochii în zile însorite, mai ales dacă porți lentile de contact.

Bijuterii și accesorii te invit să îți iei de la Joli Bijou, având zilele acestea reduceri de Black Friday și… promit și alte surprize. 🙂