Outfit cool pentru zile friguroase si geroase de iarna, tinuta pentru zile de iarna reci alcatuita din palton colorat, calduros, cu lana, ghete din piele naturala lacuita, cu sireturi, blugi skinny Zara, sal mare tip pled cu imprimeu carouri tip tweed colorat, fes negru cu ciucure din blanita, manusi cu degete cu fundite.

Dacă temperaturile scăzute te-au descurajat și demoralizat la maxim, îți ofer un impuls: să treci cu ușurință peste vremea geroasă și apatică cu un outfit călduros, ușor de încercat. Acesorizează neapărat o haină colorată și blugii negri cu o căciulă tip fes, tricotată, cu nervuri elastice și o eșarfă de dimensiuni mari, oversize. Definește și finalizează ținuta cu ghete de sezon cu ultra-rece. Garantez că te vei simți confortabil, nu te va deranja foarte mult gerul și vei fi trendy și cool, cu o stare de bine generală, plină de viață!

Aș zice să începi alegându-ți un palton cât mai simplu, cu ceva lână în compoziție, ca să fie călduros, unicolorat, dar într-o culoare plăcută, nu pastel, nu fadă. Eu am ales paltonul de aici, cu două rânduri de nasturi, în croială dreaptă, clasică, de culoare roz-căpșună. Dar e disponibil și pe alte culori, clasice, nonculori, dar și mai aprinse ca roșul sau pastelate, ca rozul-deschis.

La el, zic că ar fi cel mai bine să porți niște pantaloni skinny, negri, simpli, ca să nu încarci inutil ținuta cu alte culori. Îți sugerez niște blugi negri în croi conic, de la Zara.

Și acum să trecem la accesorizarea outfitului și la a-l face cât mai plăcut vederii, dar și călduros! În picioare, îți trebuie niște ghete din piele naturală, cu șireturi, clasice, tip bocanci – am găsit ghete negre din piele naturală lăcuită, cu șireturi și talpă antiaderentă, numai bună să nu aluneci pe ghețuș.

La nivelul gâtului, ai nevoie de un șal sau un fular oversize, foarte mare și dintr-o compoziție textilă călduroasă. Dacă are și un imprimeu frumos, cu atât mai bine! 🙂 Aici ai de unde alege. Mie mi-a plăcut șalul tip pled în carouri tweed colorate, dar o mai mare varietate de modele de astfel de șaluri supradimensionate și cu imprimeurio colorate sau în non-culori, mai poți găsi aici.

În cap, nu uita să îți pui un fes tricotat, elastic. Eu am găsit o căciulă neagră tricotată, cu ciucure din blăniță, care se potrivește perfect la această ținută – aceasta e disponibilă aici pe mai multe culori.

Nu uita nici să ieși din casă fără mănuși! Zilele acestea, trebuie să-ți protejezi pe cât posibil fiecare parte a corpului. Recomand mănușile cu degete, din piele întoarsă, de aici. Sunt în mai multe stiluri și pe mai multe culori – alege una care să se asorteze ținutei tale! 😉

Ei, ce zici? Parcă îți mai vine să înfrunți gerul acum, mult mai echipată și chiar foarte feminină și trendy! 🙂

outfit zi friguroasa