Oxigenul pentru îngrijirea tenului: ce beneficii are ieșirea în aer liber pentru menținerea pielii frumoase și sănătoase, cât mai tinere și strălucitoare.

Acum ceva vreme am început o serie de materiale despre alfabetul îngrijirii tenului. Data trecută, ne-am oprit asupra literei N, unde am tratat nehidratarea – o greșeală foarte de evitat pentru a-ți menține o piele frumoasă. Acum, este rândul literei O, așa că ne-am gândit să discutăm despre oxigen și rolul lui în îngrijirea pielii.

Așadar, în acest sens, ce îți putem spune este:

Nu da pe nimic plimbările sau sportul în aer liber, nici pe cinema, nici pe jocurile pe calculator sau lucratul pe calculator, nici măcar pe un caffe frappe cu prietenele într-un bar cool. Oxigenul din aer, oxigenul adevărat, de la plimbarea în aer liber, este o binecuvântare pentru obrajii tăi. Sănătate curată!

După 10-20 de minute de jogging nu mai ai nevoie de niciun blush. Ești îmbujorată toată, iar obrajii tăi capătă o strălucire naturală. În plus, vei avea energie pentru o zi întreagă…

O doză de oxigen adevărat din aer liber de la plimbarea pe afară face cât o grămadă de creme hidratante și revigorante pentru tenul tău! Așa că, înainte de a da banii pe creme care promit tot felul de lucruri, care se laudă că au un conținut bogat de tot soiul de ingrediente bombastice (chiar și de oxigen), mai bine fă-ți timp de câteva minute de plimbare!