Set cosmetice tratament împotriva acneei și a coșurilor, a punctelor negre de la Mario Badescu: cremă tratament împotriva coșurilor Drying Cream Mario Bădescu, loțiune tratament bifazică împotriva coșurilor Mario Bădescu Drying Lotion; pudră împotriva punctelor negre și a porilor tip mască tratament Mario Bădescu Silver Powder.

Mi-am achiziționat acum aproape un an pachetul promo Mario Bădescu cu 3 produse de îngrijire a tenului, dermato-cosmetice pentru tratamentul acneei, fiind, astfel, la un preț mult mai avantajos astfel (verifică aici oferta de preț actuală) și având astfel șansa să testez, la o reducere de preț, trei produse cosmetice antiacnee, nu doar unul. M-ar fi costat, dacă pe fiecare le luam separat, în jur de 170-180 lei, deci mult prea mult față de pachetul promoțional.  Cum am văzut că oferta la pachet mai este încă valabilă, am zis să vă povestesc și vouă despre aceste cosmetice tratament antiacnee. Dacă tot vine Black Friday, s-ar putea să îl găsești acum chiar la un preț și mai bun. 😉 Despre produsele cosmetice de îngrijire a tenului acneic de la Mario Bădescu am mai scris într-un articol dedicat, aici.

Set cosmetice tratament împotriva acneei și a coșurilor Mario Bădescu

http://profitshare.ro/l/891494

Ce produse cosmetice profesionale conține pachetul promo Mario Bădescu cu tratament antiacnee?

Pachetul promo Mario Badescu cu dermato-cosmetice profesionale antiacnee, numit sugestiv Hello to Clear, conține 3 produse tratament concepute să te ajute să treci peste problemele cu acneea sau coșurile, pe care aproape orice om le experimentează cel puțin o dată în viață. Fie că e vorba de o acnee încăpățânată și puternică, fie că îți apar doar 3-4 coșuri periodic, aceste 3 produse din setul Hello to Clear de la Mario Badescu, folosite constant, te va ajuta să îți aduci tenul pe drumul cel bun. Fiecare dintre cele 3 produse dermato-cosmetice e conceput ca să te ajute să scapi de coșuri, în orice situație. În sensul că, dacă nu poți să folosești o mască pe moment, poți să utilizezi o cremă de culoarea pielii, cu rol în acoperirea coșurilor, dar și în tratarea lor. 😉

Așadar, pachetul promo Mario Badescu Hello to Clear cu dermato-cosmetice profesionale antiacnee vine cu 3 produse care promit să te scape de coșuri și acnee:

Loțiunea Mario Bădescu bifazică tratament anti acnee și coșuri Drying Lotion

Loțiune bifazică tratament Drying Lotion Mario Bădescu, cu efect de uscare a coșurilor. Aceasta vine la sticluță de 29 ml, concepută cu 2 soluții, situate în două straturi: un strat roz, mai vâscos, ca o cremă, și un strat mai lichid, uleios, gălbui. Prin folosirea unui bețișor de vată (acela folosit și în curățarea urechilor), care se introduce până la soluția roz și apoi, la scoaterea bețișorului, trece prin soluția lichidă, uleioasă, aplici această loțiune tratament doar local (!) pe zona coșului sau acneei proeminente. Se aplică seara, căci zona coșurilor se va colora cu pete roz, de culoarea loțiunii combinate din sticluță. Astfel, seara e cel mai bun moment de a aplica această loțiune, căci nu te vede nimeni cu petele roz pe față. Și-apoi trebuie lăsate mult ca să acționeze. Până spre dimineață, coșurile se vor usca.

Această loțiune miroase foarte puternic, ca o soluție farmaceutică cu alcool. Nu prea știu cu ce să asemăn mirosul, însă e unul foarte strident. Chiar și ambalajul produselor Mario Bădescu, și mai ales această sticluță de Drying Lotion de la Mario Bădescu, arată ca niște produse farmaceutice, simple, dar eficiente, fără să atragă prin etichetă sau vreun ambalaj deosebit.

Deși pare cel mai puțin conținut, partea cea roz din recipient se sfârșește ultima dată, fiind mai vâscoasă. Cea uleioasă e prima care se termină din sticluță. De aceea, uneori, rămâne la final, când e pe fine loțiunea, doar partea de jos, care se cimentează și, fără acel lichid, începe să se usuce. După cum vedeți în fotografia de mai jos, în sticluța din dreapta, mi-a mai rămas doar partea roz.
(Am folosit Drying Lotion, separat, înainte de a-mi lua pachetul promoțional. E primul produs de la Mario Bădescu folosit. Fiind încântată de rezultate, am vrut să mi-l iau din nou și, astfel, am luat acest pachet Hello to Clear, căci era varianta cea mai economică și aveam șansa astfel să mai încerc și alte produse dermato-cosmetice de la Mario Badescu, să văd dacă sunt la fel de eficiente.) Când îmi rămâne destul de mult pe fundul sticlei, din pasta roz, ca să nu irosesc loțiunea, această pastă roz fiind cea care e foarte eficientă în tot produsul, amestec puțin cu apă și o folosesc în continuare. Altfel, se usucă și se irosește aiurea, fără să o mai pot folosi pe coșuri, așa cum a fost ea destinată. Sau umezesc bine bețișorul de vată în apă, fără a-l scurge și iau pastă dintr-aceea pe el – așa, se dizolvă partea roz în lichid și se poate întinde bine peste coș sau zona cu probleme. E bine și așa decât deloc, decât să nu mai pot folosi deloc acest produs, a cărui parte consistentă și cea mai eficientă (cea roz) face toți banii și oferă cele mai bune rezultate.

[button url=https://www.fashionreview.ro/mario-badescu-drying-lotion/ icon=star-full]Citeste aici review-ul pentru tratamentul Drying Lotion Mario Badescu.[/button]

Drying lotion loțiune pentru coșuri Mario Bădescu

Loțiune tratament anti coșuri și acnee Drying Lotion Mario Bădescu

http://profitshare.ro/l/891494

Cremă tratament Mario Bădescu anti acnee și coșuri Drying Cream

Cremă tratament anticoșuri și împotriva acneei Drying Cream, într-un recipient tip cutiuță, destul de mică, de 14 ml, este un tratament 2 în 1 care te ajută să protejezi tenul acneic și să îl vindeci, după cum promite producătorul. Ei mai spun că se poate aplica și sub machiaj, ca o bază de machiaj, pentru că va acționa pe parcursul zilei. În această privință, a fost făcută astfel încât să aibă o culoare bej, ca un fond de ten sau, mai bine zis, ca o loțiune BB cream. Are acea culoare bej, așadar, pentru că, pe lângă acțiunea de vindecare a coșurilor, acesta ascunde roșeața si erupția coșurilor. Seamănă, în acest sens, cu ceea ce promit cei de la Avon prin crema nuanțatoare împotriva coșurilor Clearskin.

Totuși, recunosc, în acest sens, ca bază de machiaj / BB sau CC cream, acest produs nu mi se pare că funcționează de minune. Având o consistență vâscoasă și destul de densă, nu chiar de cremă, ci mai degrabă de pastă, nu mi se pare că se întinde într-atât de bine – de altfel, nici numele de drying cream nu mi se pare prea potrivit: o cremă care usucă coșurile nu prea e… cremă, nu hidratează deci, așa cum și un BB cream sau o bază de machiaj ar trebui să o facă. Și, într-adevăr, pentru cele cu ten mixt sau uscat, această cremă, deși nu usucă pielea, doar coșurile, deși e suficient de uleioasă, îmi pare că pe ten se descompune puțin. Așadar, cum și un fond de ten are uneori tendința să usuce un ten cu probleme, cu o bază de machiaj precum crema tratatent Mario Bădescu Drying Cream, tenul meu nu e chiar OK. Eu nu mă simt bine cu ea ca bază de machiaj, pe un ten ca al meu.

Cremă tratament împotriva acneei și a coșurilor Drying Cream Mario Bădescu

http://profitshare.ro/l/891494

Ca produs tratament împotriva coșurilor, Drying Cream Mario Badescu e însă foarte eficientă. Sunt foarte încântată de ea așa. Poate fi folosit și ziua, cum spuneam mai sus, pentru cei cu ten normal, chiar și ca bază de machiaj, sub fond de ten sau fără, sau poate fi aplicată seara, pe întreaga față și/sau gât, acolo unde apar probleme cu coșurile etc. Eu am coșuri și pe spate și am aplicat-o uneori și acolo. Pe tmp de noapte, cum o folosesc eu, folosită constant, dă rezultate foarte bune. Pe mine m-a surprins chiar de la prima utilizare. Deși ai crede că usucă fața sau zona afectată de coșuri, mie nu mi s-a întâmplat așa. Funcționează excelent: uleiul acela pe care îl conține, chiar dacă crema pare o compoziție vâscoasă, destul de întins, intră bine în piele, hidratează și dimineața tenul arată hidratat sau, mă rog, nu are piele uscată. Coșurilor le este redusă inflamația și roșeața – se poate ușor observa o ameliorare a lor și, adesea, chiar sunt micșorate sau li se formează o crustă sau o pojghiță uscată – deci, da, usucă local coșul sau îi reduce considerabil inflamația dureroasă.

Miroase și aceasta specific, acel ulei sau nu știu ce substanță are mirosul specific batoanelor de corectare și acoperire a coșurilor. De altfel, culoarea sa bej amintește de acestea. Mie îmi miroase și arată exact precum compoziția din batonul solid de corectare, anticoșuri, Clearskin de la Avon – de altfel, „probat” de mine și eficient împotriva petelor și a coșurilor.

Mască tratament tip pudră împotriva coșurilor Silver Powder

Tot într-un recipient asemănător cutiuței de la Drying Cream, pulberea – mască tratament Silver Powder Mario Badescu  tot de 14ml, este concepută pentru a lupta împotriva punctelor negre și a porilor încărcați și congestionați. E o mască mai atipică; de fapt, devine mască prin amestecarea cu apă sau alt lichid tratament tip loțiune tonică lichidă – ajunge așa ca o pastă albă, fiind și pulberea tot albă. Nu știu sincer de ce au conceput-o chiar așa, căci am impresia că se pierde mult, la amestecarea cu apă sau lichid, având consistența unui praf. Totuși, chiar și cu așa o idee, e foarte eficientă: chiar reduce punctele negre și lasă o piele foarte fină, întocmai ca acel praf alb din cutiuța în care vine.

Pudră tratament împotriva punctelor negre Silver Powder Mario Bădescu

http://profitshare.ro/l/891494

Amestecată cu lichid (recomand apa micelara), această pudră se întinde pe întregul ten sau doar pe zona afectată și se așteaptă uscarea sa cam 10 minute (ca la orice mască), până în momentul când pudra începe să se desprindă ușor de pe față – se scutură singură, după ce pielea a absorbit apa sau lichidul folosit în amestecarea cu praful sylver powder. Producătorul spune că acest produs este cadoul din setul Hello to Clear. Hmmm, asta înseamnă că, de fapt, setul vine, practic cu 2 produse Mario Bădescu: crema tratament Mario Bădescu Drying Cream și loțiunea tratament bifazică Drying Lotion Mario Bădescu, la care se adaugă, drept cadou, această pudră Silver Powder Mario Bădescu, care se folosește, de fapt, ca mască împotriva punctelor negre și  porilor înfundați.

[button url=https://www.fashionreview.ro/masca-puncte-negre-silver-powder-mario-badescu/ icon=star-full]Citeste AICI review-ul pentru masca Silver Powder Mario Badescu![/button]

Promit să revin cu niște posturi separate, curând, în care vă voi explica cum funcționează și cât de eficiente sunt, folosite în timp, produsele dermato-cosmetice împotriva acneei și a coșurilor de la Mario Bădescu. Mai ales că fiecare dintre ele pot fi achiziționate și folosite fiecare în parte, separat. Le poți lua astfel, de aici, ca și alte cosmetice de îngrijire a feței și corpului, de la Mario Bădescu.

Set Hello to Clear 3 produse dermato-cosmetice împotriva coșurilor și a acneei Mario Bădescu

cumpara-vezi-detalii