Pachete promoționale cu pastă de dinți, periuțe dentare și interdentare și apă de gură pentru diverse afecțiuni dentare.

Igiena orală e esențială nu doar pentru sănătate, ci și pentru aspectul fizic și sex-appeal. O igienă dentară excelentă spune cam totul despre îngrijirea generală a persoanei respective. Și, slavă Domnului, în ziua de azi avem atât de multe produse de igienă orală, pentru îngrijirea cât mai optimă la acest nivel. De curând, am descoperit un magazin on-line care comercializează numai produse de igienă orală, de la periuțe de dinți – clasice sau electrice – până la tot felul de paste de dinți și alte soluții, pentru numeroase nevoi sau afecțiuni. Tot la ei găsești tot felul de aparate de îngrijire orală, precum dușuri bucale – fixe sau portabile, periuțe de dinți electrice, periuțe pentru curățarea limbii, periuțe interdentare, kituri de albire a dinților, bijuterii dentare, produse de îngrijire a protezelor etc.

Însă ce mi-a atras atenția cel mai mult e că în ultima vreme au tot felul de oferte, iar în perioada aceasta au pachete promoționale la prețuri avantajoase cu tot felul de combinații de pastă de dinți + periuțe dentare; kituri de îngrijire orală etc. de la Dentaid. De exemplu, acum ai ocazia să cumperi pachet cu pastă de dinți + periuță de dinți + apă de gură; pachet de gel pentru dinți sensibili, pastă de dinți Repair, apă de gură și periuță; pachet pentru ortodonție cu pastă de dinți ortodontică, apă de gură, ceară pentru aparat dentar și periuță de dinți ortodontică; pachet promoțional pentru afecțiuni dentare (extracții recente, implanturi recente etc.) cu pastă de dinți, apă de gură și periuță de dinți; kit de albire cu pastă de dinți, apă de gură și periuță; kit pentru cei cu aparat ortodontic: pastă de dinți tip gel Interprox și kit de 6 periuțe interdentare. Ca să înțelegi, ai câte un pachet promoțional cam pentru orice afecțiune și problemă a dinților ai avea. Și mi se pare genial! Nici nu știți cât contează să ai produse potrivite afecțiunii tale. Mai ales când ai o problemă de extracție dentară recentă sau de aparat dentar – vă spune un om cu experiență în ambele! 😉

pachete promotionale la produse de igiena orala

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=af0aaa27e&redirect_to=http%253A%252F%252Foralix.ro%252Fnl%252FOferte-Pachete-Dentaid.html icon=arrow-down]Aceste pachete promoționale și multe altele sunt AICI![/button]

 

Prețul acestor pachete promoționale de produse de igienă orală personalizate pe nevoi diferite ale dinților, variază între 39.90 lei și 89.90 lei (verifică aici oferta actualizată). Sunt foarte rezonabile și zic să te grăbești să-ți iei ce ai nevoie, pentru că perioada aceasta au și reduceri aplicate la aceste pachete. Prețul lor întreg e, de fapt, mult mai scump.

Toate produsele din promoție (și nu numai) sunt profesionale, de la branduri recunoscute la nivel mondial în domeniul igienei orale.