Paco Rabanne readuce în atenție iconica poșetă cu model specific casei, de armură metalică, lansată inițial în anul 1969. Aceasta va face parte din colecția SS24 / primăvară-vară 2024.

Poșeta Paco Rabanne cu model de armură metalică aduce un omagiu designului iconic și vibrant al lui Rabanne, din anul 1969.

Poșeta 1969

Realizată din materiale experimentale și asamblată manual, geanta metalică 1969 simbolizează eleganța inovatoare a lui Rabanne. 

La cincizeci de ani de la crearea sa, geanta este încă un must-have iconic, care rămâne îndrăzneț de modern și astăzi. Conceptul se inspiră din șorțurile din zale pe care le purtau măcelarii în Franța.

poșeta 1969 Paco Rabanne vintage

Meșteșug atemporal

Cu o simplă clemă, Paco Rabanne a dat viață acestei genți îndrăznețe care a zguduit imediat meșteșugul tradițional și a devenit emblematică pentru munca experimentală a mărcii. De fapt, a scris istorie în modă.

Reeditat recent, designul original a suferit o transformare vizibilă: oțelul greu a fost înlocuit cu un aluminiu mai ușor, înfrumusețat cu finisaje aurii și argintii strălucitoare.

Oricum, pare că Rabanne a readus în atenție acest model de armură metalică, pregătind terenul și pentru reactualizarea faimoasei poșete 1969, încă de la lansarea apei de parfum pentru femei Fame, cu o sticlă într-un design inspirat de aceleași zale unite ca în geanta 1969.

Sursă foto & info: dutyfreehunter.com