Pălării pentru femei și pentru bărbați – un acccesoriu util și elegant – de la ținuta de plajă până la ținutele elegante.

Indiferent de anotimpul care bate la ușă, pălăriile reprezintă un accesoriu care transformă și conturează orice outfit, de la cel casual, pănă la outfitul care presupune o abordare mai elegantă. Pe lângă faptul ca este un detaliu vestimentar ce scoate din banal, pălaria lucrează și cu atitudinea celei care o poartă sau celui care o poartă. Este un accesoriu care poate fi însușit atât de către femei, dar care se poate găsi și în dulapul bărbaților.

Pălarii pentru ea

Pălaria, odată cu purtarea ei, transmite mesajul său, care trebuie să fie înțeles și asumat. Alegerea unei pălării presupune o bună cunoaștere a situațiilor când trebuie vizat un astfel de accesoriu și, bineînțeles, un simț estetic activ.

palarii-de-lana-pentru-femei

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=93dbebf3f&redirect_to=http%3A//joyas.ro/ro/39-accesorii&st=MADA target=blank icon=heart-2]Mai multe modele de pălării de lână pentru femei[/button]

Purtăm pălarii cand mergem la plajă, însă apelăm la ele și în zilele ploioase de toamnă. Le avem în vizor pentru un eveniment mai pretențios, sau pur și simplu le purtăm când ieșim la o cină. Pălăriile pe care le purtăm în anotimpuri mai reci sunt mai versatile, și prin urmare, fie că optăm pentru o rochie sau nu, o pălărie atent aleasă este un semn bun pentru a defini ținuta.

Pălăria, un accesoriu în tendințe

Văzută ca o piesă clasică, pălăria atrage în favoarea sa tot mai multe iubitoare de frumos, mixând statornicia clasicului cu tendințele actuale din modă.
Se poartă pălăria… la plajă
Pălariile pe care le purtăm când suntem la plajă, pe lângă beneficiile practice de protecție împotriva razelor soarelui, reprezintă și un detaliu cool, asortat cu costumul de baie. Pe lângă asta, unele pălării de plajă sunt la rândul lor accesorizate cu cate o baretă de material, uneori chiar eșarfe de dimensiuni mici, situate circumferic, pentru a evidenția un contrast cromatic dorit. Purtarea unei pălării împletite, mari și care se ondulează la bătaia vântului, emană cu siguranță un aer misterios și oferă o notă de senzualitate.
palarii-de-plaja-si-palarii-de-lana

[button url=http://profitshare.ro/l/3215149 target=blank icon=heart-2]Mai multe modele – aici[/button]

Pălarii pentru el
De atuurile pălăriilor se bucură și bărbații, în special cei care gustă eleganța pe care o emană o pălărie bărbătească. Aleasă, de obicei, ca accesoriu pentru outfiturile compuse din prezența unui costum și niște pantofi eleganți, pălăria este un detaliu care face diferența și poate cu ușurință să anuleze monotonia cromatică, de exemplu, și să recurgă la o notă extravagantă.
palarie-pentru-barbati

[button url=http://profitshare.ro/l/3215157 target=blank icon=heart-2]Pălărie pentru bărbați[/button]

Autor: Madi