Paltoane de toamnă-iarnă în culori vii, pentru o pată de culoare în zilele reci și înnorate.

Am zis să povestim puțin despre paltoane de toamnă-iarnă (am denumit așa perioada aceasta, căci cred că e cel mai OK să fie astfel descrisă, fiind final de toamnă și început de iarnă – practic, suntem în pline pregătiri pentru tot ce înseamnă iarnă acum :D). Și nu despre orice tip de asemenea jachete aș vrea să vorbim, ci despre acele paltoane nici prea groase, dar nici prea subțiri în care să ne simțim confortabil, indiferent că vorbim de o zi mai rece sau de una mai călduroasă. Pentru ca, în zilele reci, să poți lua un pulover mai gros pe sub, dar, în zilele mai calde, să nu te sufoci sub el, la propriu.

Dincolo de acest lucru, fiindcă anotimpul rece e mai gri și mai puțin colorat – are doar nuanțe de galben și maro – am zis să îi dăm noi culoare cu garderoba noastră. Așa că am selectat 7 idei de paltoane de toamnă-iarnă în alte culori decât gri sau negru ori maro, culori mai vesele și mai pline de viață și atitudine. Și, dacă ești de acord că toamnă-iarnă nu înseamnă numai culori închise și triste, și vrei un palton vesel colorat, înseamnă că printre sugestiile noastre de mai jos sigur se va găsi ceva și pe placul tău. 🙂 Și ne bucurăm!

  1. Palton galben

    Dacă tot e culoarea-vedetă toamna, când frunzele cad și iau nuanțe de maro și galben, bla bla, de ce nu ne-am încadra în peisaj și nu am alege ceva galben, indiferent de nuanță: galben lămâie, galben muștar, galben verzui, galben simplu, galben să fie! E bine oricum, aceasta e una dintre cele mai vesele culori și, personal, îmi place foarte mult să o port. Și dacă ai o ocazia să o porți în zile mohorâte de toamnă-iarnă, cu atât mai bine. Un palton galben, indiferent de ton, este exact ceea ce ne conferă voioșie zilele acestea, îmbinând foarte bine utilul cu plăcutul.
    paltoane galbene

[button url=http://profitshare.ro/l/3005002 icon=heart-2]Aceste paltoane galbene pot fi achiziționate de AICI! [/button]

2. Palton verde

Verdele e mereu o opțiune grozavă, mai ales toamna și iarna, când toate sunt în tonuri de galben și maro și nici vorbă de iarbă verde și alte nuanțe vii. În plus, verdele e disponibil în foarte multe nuanțe frumoase, așa că un palton verde e întotdeauna o investiție bună. Ușor de asortat în multiple ținute, atât sobre, cât și mai originale și ieșite din comun. Paltoanele de culoare verde-închis sunt foarte versatile și potrivite indiferent că ești șatenă, blondă sau brunetă – merge cu orice culoare a părului. 🙂 Uite ce am găsit noi:
paltoane-verzi

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]Aceste paltoane, dar și altele, se găsesc AICI.[/button]

3. Palton albastru turcoaz

Dacă nu ești fană a verdelui, ci îți place mai degrabă albastrul ori îți plac ambele, dacă vrei în toamnă-iarnă să-ți amintești de mare și, astfel, de vară, atunci un palton turcoaz îți poate rezolva mai multe dintre aceste dorințe. Merge și la jeanși, dar și la fuste și rochițe în diverse culori. Totuși, îți restricționează combinațiile de culori în ținute. E bine să ți-l iei dacă ai deja și un palton în culori mai neutre precum gri, maro, negru, bleumarin. 🙂 Iată ce am găsit noi – inclusiv o capă turcoaz:

paltoane-turcoaz

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]Aceste paltoane, dar și altele, sunt AICI.[/button]

4. Palton portocaliu / cărămiziu

Dacă nu galbenul e suficient pentru tine ca intensitate de culoare, ci vrei ceva mai vibrant ori dimpotrivă, mai cuminte, mizează pe portocaliu sau pe nuanțe din aceeași zonă: cărămiziu, arămiu sau pe un camel mai liniștit. Poți să combini foarte bine cu alte piese de îmbrăcăminte maro sau chiar cu nuanțe din zona denimului, dar închise: bleumarin, de pildă. Un palton portocaliu sau cărămiziu este o investiție pentru cine place foarte mult această culoare sau are piese diverse în care poate să îl combine. Poți alege un palton orange sau arămiu din selecția noastră:

palton-portocaliu

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]Oricare palton de mai sus se găsește AICI. [/button]

5. Palton bleu

Un palton bleu, pastelat, dar de efect, nu numai că va aduce culoare în plus ținutei voastre, dar e și ușor de combinat cu alte culori. Îți va crea un look fresh, primăvăratic, în contrast cu vremea de afară. Și sigur vei transmite starea de bine și prospețime și celorlalți. Singurul dezavantaj ar fi că, fiind o culoare deschisă, se poate murdări ușor, însă îl poți duce la curățătorie periodic. Apoi, ce nu facem pentru a arăta bine și fresh, indiferent de vreme? Vezi în foto ce paltoane bleu am găsit:

palton-bleu

paltoane-bleu

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]Le găsești AICI.[/button]

6. Palton roz

Fie că vorbim de roz aprins, tip fuchsia, fie că e vorba de roz-deschis, simplu, un palton în această culoare îți va schimba ziua. Un palton roz pudră sau roz nude, de exemplu, este la fel ca un palton bleu – pastelat, simplu, pentru un look proaspăt, de primăvară. Ca nici să nu simți că ar veni iarna. Se potrivește, după caz, în foarte multe combinații, feminine și pline de gust. Un palton roz fuchsia, în schimb, e foarte vesel și, deși mai dificil de combinat, schimbă totuși complet aspectul și, implicit, ziua ta frumoasă. Mai jos avem selecția noastră de paltoane roz, în diferite nuanțe drăgălașe:

palton-roz

paltoane-roz

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]AICI găsești toate aceste paltoane roz.[/button]

7. Palton albastru regal

Din toată gama de albastru, nuanța de albastru regal sau albastru cerneală mi se pare extraordinar de frumoasă și de elegantă. Îl poți asorta la ținute office, dar și elegante, pentru ieșirile în oraș. Conferă încredere de sine și o notă personală ținutei. Va fi pata ta de culoare vie, dar serioasă, din zilele reci de toamnă-iarnă. Poți alege un palton albastru regal / albastru-cerneală din selecția noastră:

palton-albastru-intens

[button url=http://profitshare.ro/l/3007638 icon=heart-2]Paltoanele albastre se găsesc AICI.[/button]

 Indiferent ce vei alege, vei fi cu siguranță o pată de culoare pe timp de vreme gri și, în același timp, vei fi protejată de frig. Asigură-te însă că vei combina cum trebuie culorile și că alegi un palton suficient de versatil care să se potrivească la cât mai multe stiluri și combinații de ținute. În rest, frâu liber imaginației și bunei dispoziții! 🙂