Paltoane simple moderne, unicolorate, realizate la comandă din stofă călduroasă cu lână, la reducere.

Cu un palton simplu din stofă, într-o singură culoare – preferabil clasică și ușor de combinat -, nu ai cum să dai greș, indiferent de outfit. Acesta te va proteja de frig, dacă e dintr-o stofă calitativă, mai groasă și, totodată, va fi piesa care îți va întregi ținuta, putând fi combinat, datorită faptului că e unicolorat, cu multe alte piese de îmbrăcăminte, în diverse alte culori.

Paltoane simple de lungime medie, clasice, dar cu detalii moderne, la reducere

Prin palton simplu, mă refer inclusiv la o croială clasică, în linie dreaptă, dar modernă, cu revere, nasturi și, cel mult, buzunare în ambele părți laterale. Și, în general, pentru că tendințele s-au tot dezvoltat inclusiv în ceea ce privește paltoanele, e destul de greu să mai găsești un astfel de palton simplu, din stofă bună, călduroasă, fără pic de aplicații și alte briz-brizuri, într-o singură culoare, preferabil una foarte ușor de combinat într-o varietate de ținute. Și totuși, am găsit, absolut întâmplător, astfel de paltoane. Și, în plus, mai sunt și la reducere (verifică aici oferta actuală).

paltoane-simple-unicolorate-la-comanda-din-stofa-cu-lana

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=11970f4b8&redirect_to=http%3A//chic-diva.ro/shop/jachete-geci-paltoane/palton-akira/ icon=heart-2]Paltoanele de mai sus pot fi comandate aici.[/button]

Paltoane moderne realizate pe comandă din stofă calitativă cu lână, pe dimensiunile tale

Pe lângă aceste detalii esențiale, aceste paltoane sunt realizate la comandă, sunt croite deci în România strict pe măsura ta. În magazinul lor vei avea afișat ca mărimi disponibile de la XS la 2XL, deci o disponibilitate largă de mărimi. Sunt realizate din stofă cu 70% lână care protejează de frig. În plus, au și căptușeală care oferă încă un plus de protecție.

Finisajul final este extrem de modern, simplitatea lor le face să arate atât de bine, chiar luxos. Iar la prețul acesta, la reducere, vorbind de un produs croit special pe măsurile tale, care arată atât de bine, mi se pare chiar o investiție excelentă, de lungă durată și foarte inteligentă (vezi oferta actuală aici). Pentru că nu se va demoda niciodată și pentru că are un preț prea bun pentru ce oferă.

Paltoane moderne unicolorate în culori ușor de combinat

În plus, aceste paltoane simple sunt concepute într-o singură culoare și sunt disponibile în culori ușor de combinat și în tendințe: bej cremos, bordo tip Marsala,  negru, alb imaculat. Dar zic să urmărești magazinul, căci s-ar putea să mai actualizeze și această „zonă”.

Dacă ai crede că imaginile pot fi retușate, well, poți vedea în video-ul de mai jos că nu e cazul – arată foarte bine și în realitate. 🙂 Ai această garanție + croială la comandă și posibilitate de retur dacă ești nemulțumită. 😉 Uite:

[button url=http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=11970f4b8&redirect_to=http%3A//chic-diva.ro/shop/jachete-geci-paltoane/palton-akira/ icon=heart-2]Vezi AICI mai multe modele.[/button]