Pantaloni pentru bărbați potriviți în fiecare stil vestimentar adoptat: de la modele de blugi și jeanși simpli sau moderni până la pantaloni la dungă clasici sau pantaloni originali pentru un stil nonconformist.

De unde ideea că bărbații nu se pot îmbrăca original? O scurtă trecere în revistă a prezentărilor de modă pentru băieți contrazice această părere. Și fiecare bărbat urmează un stil de bază, căruia îi adaugă preferințele și opțiunile personale.

Așa că m-am gândit să vă prezint 4 tipuri de bază de pantaloni pentru bărbați, potriviți fiecare pentru câte un anumit stil vestimentar masculin.

Pantaloni de bărbați pentru stilul punk și pop-rock

Ca să arăți ca un punkist, sau ca un adept al culturii pop-rock, sau pop pur și simplu, îți trebuie în primul rând o frizură adecvată!

Dacă totuși ții la frizura ta clasică, încearcă să porți un tricou imprimat, o pereche de jeanși mai largi, obligatoriu uzați sau cu aspect uzat, și teniși sau bocanci. Poți alege din modelele de mai jos. Sus, alege bluze și tricouri în culori cât mai diverse, cu imprimeuri interesante, eventual cu logo-uri (că tot se poartă) și cu mesaje „deștepte”.

blugi de barbati pentru stil punk si rock

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4189750 target=blank icon=user]Vezi mai multe modele[/button]

Pantaloni în stil clasic pentru bărbați

Nu e bine să fii nici prea clasic și serios. Dar dacă te atrag liniile de pantaloni de costum, drepți și simpli, stilul de pantaloni clasici, cu dungă, și nu atât blugii pe care îi poartă toată lumea, încearcă să reconstruiești un stil clasic. Căci nu e bine să fii nici prea clasic și serios!

Încearcă deci să porți teniși cu pantaloni negri la dungă, de exemplu – preferabil – și pulover „en coeur” sau bluze smart-casuala și casual-elegante. Alte variante pentru a „sparge” acest stil și a-l aduce într-o zonă mai personală și originală, sunt ori o frizură mai ciudată / deosebită, ori o cămașă contrastantă (în culori deschise), lăsată pe dinafara bluzei / puloverului.

pantaloni office la dunga pentru barbati

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4189750 target=blank icon=user]Alte modele AICI[/button]

Pantaloni de bărbați pentru un stil combinat, eclectic

Dacă ai curaj și nu te deranjează să te privească lumea, poți încerca să combini mai multe stiluri. Păstrează jeanșii, dar îndeasă-i în bocanci și adaugă-le un tricou cu fața unui personaj sau cu un mesaj cunoscut sau un desen interesant.

Mai poți opta pentru o șapcă sau bască și un fular scoțian cu imprimeu tartan. Alege ca blugi pentru bărbați potriviți un model larg, simplu, dar de efect, eventual puțin pres-spălat, cu aspect uzat.

Stilul nonconformist pentru bărbați și pantalonii potriviți

Cu un astfel de stil, vei arăta cu siguranță ca un artist. Nu-ți trebuie decât o combinație ceva mai trăsnită: o cămașă cu flori sau cu imprimeu colorat, exotic sau funky, niște pantaloni cu dungi subțiri sau în carouri ori picouri, de exemplu, bretele și o cravată în pătrățele.

Uită-te la stilul recent al lui Tudor Chirilă, în anumite ținute mai atipice, și vei pricepe ce pantaloni să alegi pentru un stil mai atipic, neconvențional, original. Noi îți propunem următoarele variante de pantaloni originali pentru bărbați. Alții decât blugii. Alege ce poți combina inedit cu alte piese din garderoba ta.

pantaloni de barbati originali pentru un stil nonconformist

[button url=http://l.profitshare.ro/l/4189750 target=blank icon=user]Vezi si alte modele[/button]

Acum știi ce pantaloni să tragi pe tine ca să te simți în largul tău în orice împrejurare. Important e să îți găsești stilul, hainele în care te simți cel mai bine și apoi să rămâi fidel unui anumit tip de garderobă.

Pantalonii sunt piese de bază pentru orice outfit, indiferent de stil. Așa că, dacă încă ești în căutarea stilului, poți alege mai multe tipuri de pantaloni de bază ca să îți concepi o garderobă-capsulă proprie.