Unde găsești pantaloni din piele eco în diferite culori, altele în afară de negru.

Pielea eco se poartă în continuare. Dacă la început era la modă printre jachete de tot felul, apoi printre colanți cu inserții doar, a trecut apoi ușor și a prins cu repeziciune mai ales la nivelul pantalonilor din imitație de piele, cu model de motociclist, dar nu numai, sau a fost adaptată ușor la fuste moderne – fie de tip creion, fie în croială cloș. Oricum ar fi, arată bine, nu avem ce zice și chiar ne bucurăm să constatăm că acest trend cu piele eco se menține și, mai mult decât atât, se reinventează. Și mai tare e că, nu doar pielea de culoare neagră are acum mare succes, ci am văzut că au apărut deja piese de îmbrăcăminte din piele eco în diverse culori, mai ales grena, marsala, mov, maro, bej. Oricum ar fi, combinate cu gust, poți crea cu ajutorul lor un stil unic și ținute originale.

Mi-au plăcut foarte mult, de exemplu, niște pantaloni din piele eco, mulați, în diverse culori, pe care i-am descoperit de curând în acest magazin online. Nu o să vă arăt acum pantaloni negri din piele eco, cu care suntem deja extrafamiliarizate, ci am să caut să vă arăt niște pantaloni interesanți tip jeans, din piele eco în diferite alte culori, care îi fac să arate și mai cool. Se pare că a venit vremea, așadar, să mai renunțăm la negru, inclusiv în ceea ce privește hainele cu accente de rock. Combinate însă cu negru și alte culori pământii închise, acestea ar arăta însă genial, te-ar scoate din anonimat și ți-ar conferi un aer de originalitate și de tipă ultracool. Ce zici, te încumeți? Ridicăm la un nou nivel pantalonii din piele?

Așadar, am găsit pantaloni din piele eco de culoare bordo, Marsala, mov, bej și chiar aurie. Preferații mei sunt cei grena/bordo, dar și varianta lor mai închisă, culoarea Marsala, reprezentativă pentru anul ce tocmai a trecut. Oricum ar fi, combinate în haine negre sau alte culori pământii: griuri, marouri, vor arăta bestial. Și, dacă ai un stil mai rock, ți-l poți păstra cu asemenea pantaloni din piele eco, chiar dacă nu sunt negri. Puțină atenție la detalii și vei avea niște ținute pe cinste datorită lor. De asemenea, în afară de asemenea pantaloni din piele eco în culori diverse, mai poți opta și pentru o fustă tip creion din piele eco, în culori diferite decât negru.

pantaloni din piele eco in diverse culori

[button url=http://profitshare.ro/l/2332377 icon=pause]AICI vei găsi și alte modele de pantaloni din piele eco![/button]

Oricum, ar fi, îmi place că această tendință cu haine din piele a trecut la un alt nivel – nu mai e musai să purtăm doar piese din piele (eco) neagră, ci și variante cu mai multă culoare, de ce nu. Și mai tare e că asta nu înseamnă neapărat să ne pierdem stilul propriu, ci e doar o nouă fațetă a sa, cu accente mai bine definite și mai… colorate. Că dacă trendul s-a extins și a și luat naștere odată cu jachetele din piele, care acum se găsesc în atâtea variante, de ce să nu avem și alte articole de îmbrăcămine din piele de altă culoare decât negru? 🙂