Un nou motiv ca să te joci cu focul: s-a lansat apa de parfum Nerone a casei italiene Pantheon Roma, inspirată de infamul împărat roman Nero.

Dacă ai auzit expresia care spune „caută doar ceea ce îți dă foc sufletului”, acum o vei putea cunoaște de aproape și experimenta direct prin parfumul Nerone, lansat de casa italienească de parfumerie de nișă Pantheon Roma.

Nerone de Pantheon Roma este un parfum unisex, pentru femei și bărbați. „Este întâlnirea cu extraordinarul, precum ceea ce se întâmplă prin grotescurile Domus Aurea Raffaello ee Emperor Nero. Există geniu și nesăbuință în acest parfum, care este deosebit de potrivit pentru cei care iubesc frumosul și excesul.”

„În această esență, „excesele și nebunia” sunt exaltate cu folosirea materiilor prime, adesea în „supradoze”. Este cazul acordului fructat și zaharat care însoțește întreaga compoziție… și pentru baza caldă, dulce și animală.” (descriere de brand Pantheon Roma – Nerone)

Descoperă, prin nuca de cocos, șofranul, zmeura (note de vârf), trestia de zahăr, tonka, maracuja (note de mijloc), vanilia, oudul și notele de piele (note de bază), cea mai nouă compoziție a casei italiene PANTHEON ROMA, numită curajos după infamul împărat Nero, care a ars din temelii capitala Imperiului Roman: Nerone. Nerone este un complice întunecat… care pune gaz pe acel foc pe care îl simți cu fiecare ocazie când deschizi parfumul preferat.

Pantheon Roma Nerone face parte din clasa parfumurilor animalic-gurmande, e afrodiziac și tropical ca senzații. Așa-i că te tentează?