Există o mulțime de lucruri care implică participarea la o nuntă, fie că este vorba despre călătorie și cazare, ținuta de invitat la nuntă sau cadoul de nuntă. Un lucru care s-ar putea să nu fie cel mai important în minte, pe moment? Ce pantofi de nuntă vei purta. Dar, ca bărbat, aceest lucru poate deveni o problemă mare când te pregătești de o nuntă, chiar și pentru un botez.

Sunt multe de luat în considerare când îți alegi pantofii de nuntă, ca bărbat, fiind o alegerea mai grea decât la femei: dacă sunt potriviți pentru locație, pentru ținută, costul și de câte ori vei reuși să-i porți, ca să investești în ei, mai ales că nu îi vei purta foarte des.

Și… mai vrei un factor suplimentar de decizie, care este probabil cel mai important?

Confortul este cel mai important lucru pe care trebuie să îl cauți atunci când îți cumperi pantofii pe care urmează să îi porți la o nuntă. Este o zi lungă și pentru picioarele tale, chiar și ca oaspete. Pentru că, fie că este o zi specială și pentru tine, fie că sprijini pe cineva în ziua sa specială, ultimul lucru la care vrei să te gândești este cât de incomode se simt picioarele tale la eveniment (nuntă, botez, aniversare etc.).

Pantofi tip Oxford pentru costum de nuntă

Pantofii tip Oxford cu șireturi îți permit să ajustezi gradul de etanșare și închidere a pantofului pe parcursul zilei, ceea ce poate fi de ajutor pentru gestionarea confortului în cadrul unei ținute pentru bărbați la o nuntă.

pantofi stil Oxford pentru bărbați potriviți la nuntă

Această pereche, recomandată de ALDO, este o opțiune clasică care va fi valabilă ani de zile și este suficient de versatilă pentru aproape orice ținută a unui eveniment.

Pantofi cu curele stil pantofi de călugăr Cap Toe Monk Shoe


Pentru bărbați, pantofii din piele tip căprioară / suede sau din piele obișnuită sunt opțiuni grozave atunci când confortul este o prioritate.

Ambele materiale se întind în mod natural, odată cu căldura corpului, ceea ce asigură o potrivire mai flexibilă și mai confortabilă.

Această opțiune elegantă, model stil pantofi de călugăr, cu curelușe prevăzute peste, are, de asemenea, un brant confortabil, pe care mai toată lumea îl iubește.

pantofi bărbătești din piele cu curele de reglare tip pantofi de călugăr Cap Toe Monk

Nu degeaba se numește că modelul e de călugăr: aceștia asigură același tip de confort ca pentru un călugăr, care stă mult timp în picioare și parcurge mulți pași zilnic, având multe activități într-o zi.

La fel, curelele permit reglarea gradului de închidere, așa că poți manevra și din acest punct de vedere dacă vrei să stea mai fix sau mai degajat. Nefiind cu șireturi, au ceva mai multă relaxare și lejeritate și din acest punct de vedere.

Pantofi tip Brogue din piele întoarsă cu talpă casual-sport

Un pantof tip cult, favorit de mulți, pe care mulți îl preferă mai degrabă pentru purtarea de zi cu zi, acest model de pantofi tip brogue sau Oxford, eleganți și unici, sunt fabricați dintr-o piele întoarsă moale.

Dar se mândrește cu o mulțime de caracteristici inovatoare care prioritizează confortul și accesibilitatea când e vorba de mersul pe jos și statul mult în picioare (când corpul e, de altfel, cel mai solicitat): talpa e casual-sport și permite flexibilitatea în timpul mai multor activități, purtându-i.

pantofi de bărbați stil Oxford casual-sport din piele întoarsă de la ACBC

Partea superioară este modulară, arată ca o combinație trăsnită de sport și elegant și da, dacă ești o fire mai degajată, merg purtați de minune și la o ținută de eveniment, chiar și cu un costum de nuntă. De ce nu? Ba chiar vor arăta foarte cool!

Pantofi de piele tip derby

Pentru un pantof simplu, de dress-code elegant totuși, dar într-un mod profesionist, care oferă confort în același timp, recomand această opțiune de la Tommy Hilfiger.

Designul include și elemente moderne, caracteristice brandului care îi semnează și faptul că se înalță peste glezne îi face potriviți și în anotimpul rece, ieșind puțin, totodată, și din sobrietatea stilului clasic, elegant.

pantofi din piele tip derby pentru bărbați, cu șiret, de la Tommy Hilfiger

Îi poți purta, fără probleme, chiar și la blugi, unii mai clasici chiar și la un eveniment. Punem pariu că te vei descurca complet (inclusiv să dansezi) în ei toată ziua?

Pantofi cu șiret casual-eleganți super confortabili Claudio Casini

Acești pantofi de costum distincți, sunt despre confort și sprijin la orice eveniment ar trebui să participi și să dansezi de voie.

pantofi confortabili pentru bărbați, potriviți și la ținute de eveniment sau nuntă

Designul prezintă totul, de la tălpi personalizate, lejere și simple, la un brant cu burete pentru confort sporit, de înaltă calitate, cu gel antișoc, dintr-o piele de vițel fină, tip piele de mănuși.

Materialul tălpii e de înaltă calitate, fiind ușoară, durabilă, flexibilă, confortabilă. 😉

Pantofi de nuntă pentru bărbați cu personalitate

Au totul, de la super îndrăzneț la tradițional, cu o întorsătură până la ultra clasic. Și confort, prin modelul cu șireturi.

Pantofi tip Oxford originali ALDO bleumarin, DELFORDFLEX410, din piele naturala

Această interpretare funky a unei siluete clasice de pantofi pentru bărbați, la costum, este perfectă pentru tipul care nu poate să nu adauge un pic de fler încălțămintei și, implicit, ținutei sale.

Tu în care model de pantofi eleganți te simți cel mai confortabil la nuntă? Care e pe stilul tău? Lasă-mi părerea și pereferințele tale în secțiunea de comentarii din josul paginii.

Sursă foto principală: Unsplash/Ayrus Hill