Pantofii sunt cei care completează cel mai bine o ținută simplă, iar pantofii extravaganți sunt originali, cu personalitate, pantofi unici care să te pună în valoare și să ieși în evidență într-un mod aparte, special, indiferent de ocazie.

Dacă îți place să ieși din comunul cotidian, esți o fire mai nonconformistă și vrei să porți lucruri pe care în situații de mari coincidență să le regăsești și la altcineva, am găsit pentru tine o soluție. Ca să fii originală din cap până în picioare, începe cu niște… pantofi mai altfel. 😉

De la materiale și imprimeuri diferite, până la design și tocuri inedite, am ales câteva perechi de pantofi care să te facă să te simți specială și diferită și care să te ajute să ieși mai ușor din anonimat. Și asta fără să cheltui mii de lei pe încălțăminte făcută sau decorată la comandă.

❤️ Citește despre:

Pantofi deosebiți cu detalii regale: strasuri strălucitoare

Mărgelele și detaliile strălucitoare precum cristalele și strasurile sunt clar din acel film: monarhie și regalitate!

Și chiar de e vorba de bareta de la pantofi, tocul decorat cu mărgele strălucitoare și detalii decorative regale sau de un mic element sclipicios și discret, dar care face diferența, e clar că meriți ca măcar o noapte, într-o ținută elegantă, să te simți ca o regină a balului sau măcar o prințesă.

Acești pantofi în modele deosebite, cu elemente decorative strălucitoare, te vor ajuta să fii o Cenușăreasa aparte, dar în faza finală, cu prinț alături, când nu mai e cazul să-și piardă… pantofii. Sunt prea frumoși și făcuți pentru tine!

pantofi originali cu elemente decorative strălucitoare și strasuri ca de prințesă

pantofi deosebiți cu elemente decorative regale

pantofi cu elemente decorative stil regal

Sau poate te atrag acești pantofi stiletto care au bareta împodobită cu strasuri strălucitoare astfel încât pare o brățară foarte elegantă pe gleznă și nu neapărat un element de decor sau de susținere și fixare a încălțămintei.

În plus, sunt de culoare albă, o culoare a luxului și  care denotă regalitate și o poziție aparte, nobilă.

pantofi stiletto cu aplicații strălucitoare tip brățară pe gleznă

Pantofi ca de Cenușăreasă roz fuchsia cu mărgea perlată

Tot din sfera domeniului regal, pantofii de Cenușăreasă pe care n-ai cum să-i ignori sunt acești minunați de culoare roz-fuchsia cu mărgea perlată mare aplicată în capăt, care îi fac potriviți pentru a primi eticheta de pantofi de prințesă măcar.

Ce îi face însă mai „pământeni” sunt tocurile joase, groase și comode. Vârful e și el mai ascuțito-rotund, spre vintage look, iar mărgeaua aplicată în apropiere, ca o perlă mare roz sidefată, ușor holografică în nuanțe, îi face adorabili.

Sunt creați de brandul QUAZI.

pantofi roz fuchsia cu mărgea perlată aplicată ca de Cenușăreasă și toc scurt gros comod

Pantofi tip șosete cu dantelă

A fost și mai e parcă moda pantofilor 2 in 1 ce par să aibă șosete peste sau par că îi porți cu șosete. Not really a fan… Dar depinde și de stil: aceștia, de pildă, sunt cu dantelă, par vintage, romantici, delicați, aparte.

Sunt și pe negru, deci au un plus de eleganță. te vor face remarcată la un eveniment, într-o ținută în stil vintage.

pantofi cu toc stil șosete cu dantelă negri

Pantofi cu volane laterale stil jabou

Știu, știu, jaboul nu e așezat lateral și în niciun caz pe o pereche de pantofi. El e reprezentativ cămășilor, bluzelor cu aer vintage.

Dar vorbim de pantofi extravaganți, care sparg tiparele, nu? Păi atunci ar trebui să nu ne surprindă dacă dăm de unii care au jabou, nah, poftim! Sau măcar, pe mine una, într-acolo mă trimit cu gândul.

Un volan lateral, mare, cu aspect ca de jabou. Sau de guler de arlechin, cel puțin. Ceva regesc, nemaiîntâlnit. Și, dacă mă uit mai bine, chiar sunt adorabili. De colecție, oricum. 😉

Apoi, până și tocul e ceva diferit de obișnuit, e deosebit, dar e frumos și face pantoful să pară și mai elegant.

pantofi cu volan lateral stil jabou

Pantofi extravaganți cu toc lipsă care sfidează gravitația

Pantofi cu toc lipsă… hmm, ăștia da pantofi ieșiți din tipare! Nu doar că sfidează legile esteticii și ale pantofului clasic, dar și pe cele fizice, ale gravitației.

Cu un toc început spre final, metalic, auriu, ca o nicovală, și cu vârf rotund și print de reptilă, acești pantofi sunt printre cei mai extravaganți și de colecție pe care îi poți găsi și avea.

Sunt niște pumps de la United Nude și toți pantofii acestui brand arată foarte original și aparte.

pantofi originali tip pumps cu toc lipsă și imprimeu piele de șarpe

Pantofi aparte cu toc original, cu aspect „lichid”, ca un plastic „în topire”

Rămânem în sfera pantofilor originali cu toc deosebit și îți arăt unii la fel de aparte, tot de la UNITED NUDE, cu toc negru din plastic care pare lichid, în topire, ca aspect.

Pantofii sunt ca niște botine decupate, cu vârf rotund, bej, cu textură ca de șarpe. În partea din spate, la călcâi, au câte un minifermoar, inclusiv cu rol decorativ.

Sunt și eleganți, în tot designul lor deosebit. În plus, se potrivesc la multe ținute office, conferindu-le o notă personală, unică, originală. Sigur te vor scoate din anonimat și îți vor releva orice outfit.

pantofi stil botine cu toc original din plastic ca în topire

Pantofi stiletto cu imprimeu opulent specific Versace Jeans Couture

Cine știe moda italienească, știe cât de originală și colorată e. Mizează pe imprimeuri colorate bogate, iar pe partea de marochinărie și pantofi – pălăria jos, din nou!

Dar când partea de textile ajunge la nivel de pantofi, nu ai cum să nu te bucuri. Eu am găsit acești pantofi cu imprimeu luxuriant foarte bogat și colorat de la Versace Jeans Couture, cu o parte metalică aurie în vârful ascuțit, care are denumirea brandului Versace embosată pe ea.

Tocul e subțire, stil stiletto obișnuit, nu foarte înalt. În orice caz, pantofii cu imprimeu colorat opulent Versace sunt clar de colecție, atipici și zurlii, dar frumoși.

pantofi stiletto cu imprimeu colorat opulent Versace Jeans Couture

Pantofii aceștia colorați și originali vor personaliza orice ținută mai simplă și sobră, cum ar fi, de pildă, un costum deux-pieces office cu pantaloni. 😉 Sau o pereche de pantaloni office cu cămașă. Geanta o poți selecta să fie unicolorată, doar într-una din culorile printului multicolor ai pantofilor Versace.

Pantofi stiletto cu pom pom pufos

Aceștia chiar sunt niște pantofi de prințesă, dacă nu de divă. Ce poate fi mai de răsfăț și mai princess-style dacă nu un pom-pom pufos, moțat, pus pe vârful pantofului?

Acum chiar că o Cenușăreasă veritabilă nu s-ar mai putea ascunde, dacă a purtat o astfel de pereche de pantofi. Nu oricine poartă așa ceva, se știe, deci e ușor de reperat și de remarcat, pentru mult timp.

Apoi, noi am găsit nu doar o variantă de pantofi cu pom-poms, ci chiar două: o pereche de stiletto cu toc mai înalt, în bleu pastel, cu tot cu pom-pomul pufos, ca de blăniță, iar cealaltă – niște stiletto cu toc mediu, mai comozi, negri, mai discreți deci, cu pom-pom textil, din franjuri fine. Tu pe care îi alegi?

pantofi stiletto bleu pastel cu pom-pom din blăniță

pantofi stiletto originali cu pom-pom

Pantofi extravaganți cu… blăniță

Ei, și dacă trendul pantofilor cu blăniță a trecut, blănița de pe pantofi nu a trecut. 🙂 Și încă unii pantofi cu blăniță se întrec în trenduri și în tipuri de… pufoșenii.

Am găsit pantofi din piele naturală lăcuită, negri, cu talpă antiderapantă, tip talpă de pantofi bărbătești, cu ușor toc. Blănița de pe ei nu e doar decorativă, ci e de mare efect.

pantofi lăcuiți cu talpă bărbătească și blăniță

Și am mai găsit niște pantofi tot din piele lăcuită, cu și mai multă blăniță, de la Baldinini, dar cu talpă din cauciuc. Smocul de blană e ca de raton, sconcs. 🙂 Ceva pe acolo. Oricum, mare, pămătuf mult. :)) Deci dacă-ți place blănița, sunt din filmul tău. 😀

În altă ordine de idei, și blana e naturală, așa că sunt chiar perfect de asortat toamna, spre iarna, la o haină din blană.

Par și foarte confortabili.

pantofi cu blăniță extravaganți Baldinini cu talpă de cauciuc

Pantofi stiletto cu pene Baldowski

De la blăniță trecem la pene. Pentru că e clar că și ele sunt definiția extravaganței, dar înspre o latură mai elegantă, mai ales când vine vorba de pantofi.

Dacă pantofii cu pene și puf mai sunt și negri, chiar sunt definiția eleganței și merită puși în valoare în ținute elegante pentru ocazii speciale precum nunți, botezuri etc., dar și de mers la teatru, operă. Pun în valoare orice rochiță neagră clasică, elegantă.

Propunerea noastră constă în acești pantofi eleganți și delicați stiletto cu toc subțire, negri, cu puf și pene subțiri, de la Baldowski.

Penele sale sunt naturale, pielea este de antilopă.

pantofi negri stiletto cu toc subțire și pene

Pantofi deosebiți cu toc în imprimeu, decorat, în alte culori

La niște pantofi speciali, adesea tocul face toată treaba și diferența. Poți să le adaugi o notă aparte astfel.  Adică, dacă vrei pantofi originali, cu un design aparte, să alegi unii cu un toc de culoare diferită sau cu un pattern impresionant, colorat, cu model colorat sau în ton cu restul pantofului.

Eu am găsit unii interesanți și sunt cu tocuri fie colorate în altă culoare decât restul pantofilor, fie cu toc cu imprimeu interesant, fie cu toc decorat cu elemente simpatice.

pantofi frumoși cu toc decorativ colorat și cu imprimeu

Unele modele de pantofi cu toc au tocuri cu imprimeuri tip leopard print sau sunt imprimeuri colorate cu modele geometrice colorate sau cu flori. Nu mai spun că sunt mulți colorați ei, ca bază, ca model în sine, iar cu tocul deosebit și aparte arată și mai originali:

pantofi originali cu toc colorat și imprimeu deosebit

Iar alte tocuri sunt și mari, groase, stabile, dar lasă loc și de decoruri interesante, cum ar fi dungile colorate în mai multe culori, contrastante sau în ton cu nuanța pantofilor. Uite aici:

pantofi cu toc gros în dungi colorate

Pantofi cu toc inversat tip suport de pahar

Știi paharele acelea cu care ciocnești șampanie de obicei? Ei bine, piciorul lor a fost preluat ca idee de toc în rândul unor pantofi eleganți, feminini, mai atipici.

Tocul acestor pantofi pare a fi inversat sau, după cum spuneam inițial, zici că e un picior de pahar de șampanie sau de ciocnit. Cred că oferă și suport confortabil. Nu mai vorbim de celelalte detalii și elemente elegante. Tu ce părere ai? Îți plac?

pantofi extravaganți cu toc atipic tip suport de pahar

Pantofi cu toc decupat geometric în formă de triunghi

Dacă cei de mai sus cu toc tip „picior de pahar” nu te atrag, poate te vor interesa acest model de pantofi atipici, cu toc decupat.

Forma decupajului e în formă de triunghi înalt. În rest, pantofii sunt eleganți și interesanți, ca multe modele moderne atractive: cu imprimeu leopard, colorați în pasteluri sau în culori tari eic.

pantofi extravaganți cu toc decupat în formă de triunghi

Pantofi cu imprimeu jucăuș tip benzi desenate / cartoons

Și cu o formă mai aparte, care îmbină niște peep toes, niște pantofi mai retro, dar model stiletto, acești pantofi se remarcă însă din prima prin imprimeul aparte, tip benzi desenate / cartoons.

Sunt jucăuși astfel și cred că așa ar și trebui purtați: cu ceva vesel, în ținute mai funky, mai ludice, nu prea luate în serios, în orice caz. Sunt, oricum, niște pantofi pentru firi originale, nonconformiste.

pantofi jucăuși cu imprimeu tip benzi desenate cartoons

Pantofi în culori holografice ca de unicorn / sirenă

Se poartă tot ce trimite la unicorni… cam peste tot. Și dacă nu avem la tot pasul unicorni, sigur dăm de alte creaturi fantastice: sirenele. Ce au în comun cele două: culorile tot de poveste, culorile holografice.

Ori poate te tentează pantofii fancy colorați în culori de curcubeu, cu irizații la fel ca la culori holografice. Tot așa, ca de personaje de desene animate. Cool!

Iar acum clar pantofii în culori holografice sau irizații ca de curcubeu, indiferent de imprimeu și de textură, iau locul de top al podiumului. Nu doar de disco și party-uri, ci pentru oricând vrei tu să te simți fancy. Așa, ca ei.

pantofi extravaganți în culori holografice și de curcubeu cu irizații

Pantofi tip condur decupați ca sandale

Toc aproape ondulat și formă cu șireturi / panglici pe care să le legi în funde, totul ca de conduri, decupați precum sandalele, aranjați precum niște pantofi de prințese sau, cel puțin, de jupânese.

Sunt realizați din piele naturală de antilopă, sub semnătura Laura Vita – France. Și sunt foarte vintage-style așa, potriviți la multe ținute retro și vintage.

Chiar sunt de colecție, așa că ți-i recomand dacă îți plac altfel de pantofi, mai originali.

pantofi tip conduri decupați în formă de sandale cu șireturi tip panglici

Pantofi în culori metalice tip botine în stil futuristic

Sunt foarte multe motive pentru care aș putea considera acești pantofi ieșiți din comun. În primul rând, sunt o combinație între pantofi, botine și saboți (au partea de la spate decupată). În plus, sunt disponibili în culori metalice (auriu, argintiu), au panglici cu care se leagă la spate și arată atât de futuristic!

Multiple stiluri într-o singură pereche de pantofi, pe care să-i etalezi la ieșirile în club, în ținute ultramoderne.

pantofi deosebiți în culori metalice și stil futuristic

Pantofi din catifea cu broderie florală din elemente decorative ca paiete, mărgele – stil Dolce & Gabbana

Dacă și tu ai adorat colecția Dolce & Gabbana de pantofi cu broderii florale din mărgele, paiete și alte elemente decorative strălucitoare, atunci o pereche de pantofi în același stil nu au cum să nu te dea pe spate și să ți-i dorești.

Eu am găsit un astfel de model de pantofi din catifea cu decoruri florale cusute în forme florale – seamănă mult ca stil cu aceiași pantofi D&G de care vorbeam mai sus. Și da, sunt aparte, speciali. De colecție, într-adevăr!

pantofi cu broderie florală cu mărgele și paiete stil Dolce & Gabbana

Pantofi cu decupaje în formă de buline mari, funde și tocuri medii groase – Baldowski

Bulinele, de obicei, stau în imprimeuri, dar când rezultă în urma unor decupaje și sunt mari, alături de alte detalii simpatice și aparte, chiar merită luate în considerare.

Uite, de exemplu, acești pantofi cu decupaje laterale în formă de buline mari, din piele întoarsă, de la Baldowski, au și funde mari, vârfuri rotunjite și tocuri groase medii. Sunt disponibili și pe bleu și pe negru. De asemenea, par să aibă un stil original, dar și dulce, de prințesă.

Totodată, tocul le înscrie în rândul unor încălțări elegante, sobre, de doamnă.

pantofi din piele întoarsă originali cu decupaje buline mari fundițe și toc mediu gros

Pantofi cu imprimeu tropical colorat și bogat

Dacă nu poți avea parte de o escapadă în zone mai exotice ale lumii, am o veste: am găsit pantofi cu imprimeu extravagant, în culori puternice, printuri încărcate și bogate, aglomerate și bogate.

Multe imprimeuri sunt o combinație de panteră / leopard print / zebră, cu plante tropicale luxuriante (frunze, flori). N-au cum să treacă neobservate, pentru că da, fac din acești pantofi ceva aparte, speciali.

Dar pentru că imprimeurile lor sunt atât de opulente și aglomerate, ai grijă cum asortezi acești pantofi la geantă și alte accesorii potrivite și cu ce haine alegi să îi porți. Să fie ținute cât mai simple, chiar dacă elegante. Less is more, în afara pantofilor, aici!

pantofi originali cu toc colorat și imprimeu deosebit opulent

Și tot din aceeași clasă de imprimeu exotic, bogat și foarte viu colorat, ca penajul unui papagal amazonian – colecția cu imprimeu multicolor de mai jos. 😉 Sunt super speciali, ca să nu mai spun că bifează „extravaganța”. 😀

pantofi originali cu toc colorat și imprimeu deosebit tropical colorat

Pantofi cu imprimeu floral pe roșu și fundițe & tocuri galbene

Ce poate fi mai feminin și drăgălaș decât niște pantofi tip balerini cu toc mediu și gros, cu baretă tip pantofi Mary Jane? Niște pantofi simpatici de Mary Poppins poate. Ca acești pantofiori cu imprimeu floral pe roșu și fundițe cu toc mediu într-o culoare solară: galben.

Și bareta / curelușa cu cataramă, îngustă, care se strânge pe gleznă, este tot pe galben. Par niște pantofi de personaje de povestiri ca Dorothy din Vrăjitorul din Oz sau ca de Lizuca din Dumbrava minunată. Pe mine, una, spre acolo mă trimit cu gândul.

pantoți extravaganți cu toc mediu tip balerini cu imprimeu cu floricele și fundițe galbene

Pantofi cu imprimeu floral multicolor viu stil gipsy / etnic

Mai știi baticele acelea boho și stil gipsy, multicolore, cu imprimeuri florale bogate, viu colorate? Uite de ele îmi amintesc acești pantofi plini de veselie prin florile colorate imprimate.

Clar sunt originali, extravaganți, deosebiți. Doar ai grijă să-i combini cu ținute unicolorate, simple, mininaliste chiar. Ca să-i pui în valoare și să nu obosești privitorii.

Sinceră să fiu, nici nu mai ai nevoie de vreun accesoriu în plus, cu astfel de pantofi atât de plini de viață prin culorile variate, toate la un loc!

pantofi originali cu imprimeu multicolor etnic și stil gipsy

Pantofi cu imprimeu colorat funky tip tapiserie Baldaccini

Din piele naturală netedă, foarte colorată și vesel imprimată ca o tapiserie de canapea funky, de la brandul Baldaccini, pantofii aceștia sunt de-a dreptul extravaganți și simpatici, totodată.

Eu încă mă întreb cum au reușit să creeze niște pantofi cu imprimeu multicolorat original, ca o tapiserie de canapea și de fotolii moderne, cu o bază din piele. Dar nici nu mai contează, doar rezultatul final, care e unul frumos și care merită! Sunt tinrești și totuși eleganți și serioși, prin tocul stiletto, mai scurt.

pantofi originali cu imprimeu multicolorat ca de tapiserie funky

Pantofi cu imprimeu tip tapet

Tot niște pantofi extravaganți, dar care îmi amintesc de un tapet cu imprimeu floral, modelul acesta nu e doar feminin, dar și foarte original.

Mi se par foarte interesanți și da, am mai văzut modele de pantofi cu pattern floral, dar nu așa de romantic și interesant, care să-mi amintească de un… tapet dintr-o cameră romantică și drăguță.

pantofi cu imprimeu floral ca de tapet

pantofi cu imprimeu floral colorat tip tapet

pantofi cu imprimeu floral tip tapet

Pantofi originali cu paiete

M-aș fi gândit la orice din paiete, dar la pantofi, chiar și cu toc, nu știu de ce… mai greu. Unde mai pui că unii nu doar că au și paiete multicolore sau cu irizații holografie, de curcubeu sau de unicorn, dar se mai prezintă și cu niște designuri aparte.

Da, clar sunt extravaganți și deosebiți, mai ales în club sau la o petrecere de nuntă ori banchet, majorat etc. Uneori, arată ca de sirenă cu acele sclipiri sau ca de Cenușăreasa – la bal merg perfect dacă mergi pe această latură!

pantofi originali cu paiete colorate sau holografice cu irizații

Pantofi cu imprimeuri diverse – modele originale

Pantofii Amazonianic sunt cu adevărat ieșiți din comun, prin formă, design și colajul de materiale folosite. În stil Lady Gaga, în ton cu tendințele de primăvară-vară 2012, acești pantofi sunt din piele embosată și piele metalizată în combinație cu blană de ponei leopard. Au un toc special în formă conică, înalt de 11 cm. Culoare: auriu. Disponibil în mărimi de la 36 la 39.

Pantofii de damă Camel Time for Spring sunt confectionați din material satinat cu imprimeu floral, cu un design de sandale tip peep toe, platformă ascunsă și toc înalt. Disponibili în variante de mai multe culori, cu un imprimeu floral romantic, ei aduc unicitate și evidențiază latura artistică a fiecăreia, fiind foarte comozi și la modă. Personalizeaza-ți ținuta în funcție de preferințe și alege din variantele disponibile!

 

UPDATE: OFERTA ACEASTA NU MAI ESTE DISPONIBILĂ.

Pantofi roșii originali pictați cu imprimeu colorat

Din categoria pantofilor roșii, „mai altfel” îți recomandăm o pereche marca Ed Hardy, cu imprimeu multicolor pe toată suprafața, reprezentând o fată blondă. Au un toc tip stiletto, se pot purta atât la ținute elegante, cât și casual, la ținute de seară, atunci când ieși în club, sau la o petrecere, asortați cu jeanși, rochii în nuanțe contrastante sau colanți și tricouri XXL.

Pantofi retro cu buline și pantofi cu animal print

Dacă îți plac imprimeurile și ești adepta stilului retro, alege buline și la pantofi. Pantofii Precious Notes Brown de mai jos sunt foarte eleganți și originali.

Din material satinat bej cu buline negre, cu vârf rotund și un toc de 12,5 cm și platformă de 2 cm, acești pantofi vin împreună cu un accesoriu în formă de floare bej, din satin, atașată pe partea laterală exterioară a pantofilor.

Modelul este disponibil pe bej, în mărimile 35, 36, 37 și 39, dar ar fi cazul să te grăbești, pentru că stocul este limitat.

UPDATE: OFERTA la pantofii cu buline din imagine nu mai este actuală.

Cu un design aparte, cu platformă înaltă și imprimeu animal print – leopard, pe gri, din piele întoarsă, pantofii de firmă Luichiny Do Again au o talpă confecționată manual, înaltă de 12,7 cm și cântăresc 0, 31 kg.

Prezintă o baretă cu cataramă care se prinde la nivelul gleznei, pentru a asigura stabilitatea în mers. Mărimi disponibile: de la 36 la 41.

UPDATE: Această ofertă nu mai este valabilă.

Pantofii Ladybug îți vor înviora cu siguranță ținuta. Potriviți mai ales outfiturilor casual, acești pantofi sunt realizați din piele ecologică lăcuită, cu inserții din material roșu cu buline albe, în două variante de culori, alb și negru.

Platforma are 2 cm, iar tocul 7 cm. În mărimi de la 35 la 40, cu 89 lei.

P.S.: Oferta nu mai e valabilă nici în acest caz…

Pe principiul „Tocul face diferența.”, acești pantofi vin în ajutorul tău pentru a te depărta de restul lumii. Spectaculoși și irezistibili, pantofii New Star sunt must have-ul acestui sezon.

Cu o platformă de 3 cm și un toc de 12 cm, sunt pe cât de atrăgători, pe atât de comozi! Poartă-i cu un plic asortat, un T-shirt maxi și jeanși rupți. Sau… chiar și la o ținută elegantă, de seară. Oricum, vor arăta fabulos!

Din piele naturală, velur și diverse accesorii metalice și plastice, aceste sandale-botine marca Cătălin Botezatu sunt potrivite pentru o ieșire în club sau pentru accesorizarea unei rochițe de seară la o nuntă sau un eveniment important, pe care vrei să-l faci special.

Aceste botine te vor ajuta cu siguranță să-ți transformi ținuta într-una de neuitat. În combinație de negru cu mov și paiete strălucitoare negre, ele vin cu o veste bună pentru fiecare dintre noi, chiar și pentru cele mai mignone: sunt disponibile în mărimi de la 35 la 40.

UPDATE: Nici oferta pentru acești pantofi nu mai este disponibilă.

 

Speciali, unici și interesanți sunt și pantofii de mai jos, cu toc gros, în ton cu tendințele de primăvară-vară.

Pantofii sunt din material textil metalizat , accesorizați pe lateral cu pene de păun. Tocul este gros, înalt de 14 cm, cu platformă de 3 cm.

Acești pantofi cu pene de păun nu mai sunt disponibili.

 

UPDATE: Știu, nu mai găsești disponibile aceste modele de pantofi, dar la momentul la care scriam articolul, erau foarte interesante, că mi-au luat ochii, și le puteai comanda.

Le-am lăsat încă aici de dragul lor, fiind modele de pantofi frumoși, superbi. Și dacă tot începusem materialul atunci, nu am vrut să-l șterg pur și simplu, ci mai bine să mai adaug modele de pantofi frumoși la el, actuali. 😉