Pantofi stiletto simpli italienești din piele întoarsă naturală, în culori vii, deosebite.

Moda italienească nu mai e nevoie să convingă prin ceva anume: de la haine la parfumuri renumite, casele de modă italienești surprind continuu. Însă dintre toate, mereu am avut o slăbiciune, dincolo de hainele superbe, pentru încălțămintea italienească și genți, poșete de orice fel produse în Italia, nu neapărat de designer – marochinărie și încălțăminte italienească, pe scurt. Pentru că, în afara designului deosebit și rafinat, încălțămintea italienească, în general, se traduce prin calitate excelentă, bun gust, culoare, linii simple, dar diferite și speciale mereu. E pe stilul meu mereu.

Pe lângă aceste lucruri, pantofii mei preferați sunt acei stiletto cu un toc mereu nu prea scurt, dar nici prea înalt (până în 10 cm), în general din piele întoarsă, care să fie bine finisați și în culori vii sau deosebite, unicolorați, de obicei. Iar italienii, din nou, se pricep foarte bine (și) la această categorie. Așa că m-am bucurat tare să descopăr o colecție recentă a casei Gregorio Rizo – un brand de încălțăminte intalienească, prezent de ceva vreme și în România, mai ales online. Conceptul lor se bazează pe încălțăminte de lux atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar vei găsi la ei și poșete – la fel de frumoase precum cele pe care le găsești, în general, în magazinele italienești.
Colecția lor de pantofi stiletto, despre care începusem să vă spun, este compusă în mare parte din pantofi cu toc stiletto mediu și mare din piele întoarsă naturală, majoritatea în culori deosebite, unele vii și vesele, și sunt unicolorați. Pe scurt, sunt exact așa cum îmi doresc să fie niște pantofi stiletto, total pe gusturile mele: simpli, rafinați, din piele întoarsă fină, bine finisați, în culori altfel.

De ce îmi plac acești pantofi stiletto din piele întoarsă naturală? În primul rând, pielea întoarsă naturală mi se pare mai royal, mai fină, și nu e chiar cum se spune că ar fi mai greu de întreținut și de-astea – aia obișnuită face cute și striații mai nașpa uneori, pe care în veci nu le mai scoți, pielea întoarsă o cureți ușor cu o cârpă moale umedă. 😉 Apoi, culorile… cu o geantă, curea, alte accesorii ori chiar cu haine, ai șansa să realizezi combinații infinite pentru outfituri originale, indiferent că vorbești de ținute elegante – office sau de seară -, haine simple, urbane ori outfituri casual. Oricând, investiția în pantofi stilleto în culori altfel, dincolo de piesele clasice negru, maro, bej etc., e o investiție excelentă de foarte lungă durată și care îți multiplică cu foarte mult ținutele. Vei vedea, ia-ți mai multe perechi de stiletto, în diverse culori și, automat, nu vei mai avea atât de multe dileme de tipul „Eu cu ce să mă îmbrac azi?” când te plasezi în fața dressingului propriu.

pantofi-stilletto-piele-intoarsa-colorati

[button url=http://profitshare.ro/l/2916089 icon=heart-2]Pantofii stiletto colorați din piele naturală întoarsă de la Gregorio Rizo sunt AICI.[/button]

În plus, recomand în acest sens pantofii stiletto colorați, din piele naturală, de la Gregorio Rizo, întrucât sunt realizați astfel încât să te țină o viață, dacă ai grijă de ei și alternezi mereu încălțămintea. E vorba de un concept italienesc, totuși, cu care nu dai greș niciodată, nici în privința calității, nici în ceea ce privește designul fin. Pantofii Gregorio Rizo sunt mereu clasici, tip piese must have care aduc totuși un plus de inovație prin culoare și detalii de bun gust. Simplitatea creațiilor le face ușor de combinat în atât de multe ținute!