Am găsit cele mai drăguțe modele de pantofi cu toc la preț unic și mic pe care merită să îi achiziționezi cât mai repede!

In ultima vreme, magazinele online nu se mai intrec atat in oferte, cat in preturi. De curând, de pildă, la Fashion Days s-au lansat niște secțiuni de eOutlet, unde găsești preț unic, adesea sub 100 lei, la diverse articole vestimentare și încălțăminte.

Și că tot, vine vorba, de exemplu, una din secțiuni este dedicată pantofilor de firmă, cu toc sau fără – în modele variate. Ne vine greu să credem, dar tocmai am descoperit-o, așa că îți lăsăm mai jos câteva modele de pantofi cu toc la în jur de 89 lei care ne-au atras atenția!

Pantofi stiletto cu toc Mediu din catifea verde

Adorabili, ne-am îndrăgostit de ei de când i-am văzut, mai ales că sunt la mare purtare în ultimii ani pantofii din catifea! Și, ce să vezi, mai sunt și într-o culoare de verde închis care e pe lista de culori preferate.

O pereche de pantofi stiletto verzi din catifea fină, regală, pe care să îi porți la nenumărate ocazii: de la ținute office la outfituri de seară sau de ieșit în club! Merită, mai ales că la un așa preț, chiar sunt o investiție foarte inteligentă! Tocul acestor pantofi stiletto are doar 3 cm, așadar nu doar că vei fi elegantă și îți vor alungi piciorul, dar sunt și suficient de comozi și confortabili în purtare.

pantofi stiletto verzi din catifea ieftini

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%253A//zappatos.ro/pantofi-cu-toc/%253Ffeatures_hash%253D2-261%2526sort_by%253Dprice%2526sort_order%253Dasc&st=FR%20art%20pantofi%20la%2089%20lei target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii[/button]

Pantofi cu toc gros mediu și baretă

O altă pereche de pantofi cu toc care să merite atenția noastră: arată ca niște pantofi de păpușă, ca niște balerini cu baretă, care se prinde cu capsă laterală, dar care au toc gros. Ne plac foarte mult, mai ales modelul pe roșu, dar acești pantofi cu toc gros și baretă sunt disponibili și în alte variante de culori: albastru, bej, gri.

Îi poți purta atât în ținute retro, în outfituri urbane mai tinerești sau chiar în ținute de serviciu, la birou. Poți fi adaptați în multe combinații cu stil și originalitate.

pantofi cu toc gros si bareta

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%253A//zappatos.ro/pantofi-cu-toc/%253Fsort_by%253Dprice%2526sort_order%253Dasc%2526features_hash%253D&st=FR%20art%20pantofi%20la%2089%20lei target=blank icon=heart-2]Vezi și alte modele de pantofi cu toc gros[/button]

Pantofi stiletto cu bareta din catifea verde military

Că verdele military / kaki / olive e la modă de câțiva ani nu mai e pentru nimeni o surpriză, dar parcă în combinație cu catifeaua și eleganța în plus a pantofilor stiletto, arată atâââât de bine! Well, am dat peste acești pantofi stiletto cu toc cui înalt din catifea verde military. Au și o baretă subțire la nivelul gleznei care se reglează printr-o cataramă, așa că, la 89 lei, chiar sunt o investiție bună. Vei avea o pereche de pantofi stiletto din catifea kaki la preț mic extrem de eleganți și de versatili.

Bineînțeles că se pot purta și acești pantofi cu toc cui în multiple ținute, dar la ocazii speciale sau în ținute office cu personalitate, credem că i-ai pune cel mai bine în valoare.

pantofi stiletto din catifea verde military

[button url=https://l.profitshare.ro/l/4939830 target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii[/button]

Pantofi metalici argintii cu toc mediu

O altă pereche de pantofi trendy care s-au purtat în ultima vreme și se mai tot poartă sunt pantofii în culori metalice. De exemplu, această pereche de pantofi argintii lucioși arată prețios și foarte cool totodată. Sun ideali de la ținute casual până la unele de club sau elegante, alături de un outfit de seară.

Același model de pantofi versatili, pantofi cu toc mediu, ușor de îmbinat în multe ținute, inclusiv cu blugi, este disponibil și pe galben, la același preț unic. Dacă nu ești adepta culorilor metalice la nivel de încălțăminte și îmbrăcăminte, această variantă este perfectă!

pantofi cu toc mediu in culori metalice argintii

[button url=https://l.profitshare.ro/l/4939836 target=blank icon=heart-2]Vezi pantofi argintii cu toc mediu[/button]

Pantofi cu toc mediu gros stil balerini cu panglici care se leagă pe gambă

Tot în stilul unor balerini, ba chiar mult mai apropiați de ideea de bază de balerini „pontoane”, acești pantofi cu toc gros mediu și panglici care se prind și leagă pe gambă în sus întocmai ca niște pontoane, sunt adorabili. Tot la preț unic de 89 lei.

Cu așa pantofi vei fi o apariție, chiar ai face o alegere statement purtându-i, de la ținute funky, originale, urbane, până la ținute de seară elegante și pline de stil, dar mai ales de personalitate. Poți să legi panglicile negre pe picior în cât mai multe feluri ca să arate drăgălaș și… altfel.

pantofi cu toc mediu gros cu panglici ca de balerini

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=8e6000c80&redirect_to=https%253A//zappatos.ro/pantofi-cu-toc-mic/pantofi-cu-toc-vogue-black.html&st=art%20FR%207504%20pantofi%2089%20lei target=blank icon=heart-2]Vezi detalii în magazin.[/button]

Tu ce model de pantofi cu toc de mai sus ai alege ca să faci un statement în modă? Sau poate îți plac mai mulți, dat fiind și prețul foarte bun la care îi (mai) găsești (încă) disponibili.