Pantofii „dad shoes” precum cei purtați de tați în trecut sunt din nou în tendințe: au fost relansați de Nike cei din colecția Air Jordans din 1984. Dar găsești acest stil de pantofi sport și la Balenciaga.

Stiluri și tendințe retro pe care tații noștri le-ar iubi sunt în topul modei zilele astea. Pentru noi, fetele, adicătelea.
Asta e o surpriză doar pentru că vine pe linie masculină pentru noi, femeile.

Dar ca idee de modă preluată de la părinții noștri, chiar nu e ceva absolut nou: să ne amintim, de pildă, de moda blugilor mom-fit, tot mai purtați în ultima vreme și care aproape i-au scos din scenă pe băiețoșii jeanși stil boyfriend.

Pantofii sport Nike devin retro-chic în tendințe: linia Air Jordans relansată ca dad shoes acum la modă

Ei bine, în aceeași linie retro se încadrează și pantofii Nike. Dar hai să povestim puțin despre ce înseamnă patina asta a timpului la brandul Nike și nu numai! 😉

Nike a lansat iconicii săi pantofi Air Jordans în 1984, când unii dintre noi nici nu se născuseră. Și, cum niciodată nu au ieșit cu adevărat din stil, iată că au o reinventare uriașă în 2018, fiind readuși la viață în modă. Combină astfel de piese de top cu jeanși skinny sau chiar cu o rochie de sezon și vei obține niște rezultate casual super cool!

Și Balenciaga a lansat o linie de încălțăminte sport stil dad shoes

Îți mai amintești acei sneakerși urâcioși pe care îi purta și tatăl tău, dar care pe tine te făceau să te simți jenată de gusturile lui? Hmm, acum sunt noua nebunie în fashion. Da, ei! Sunt în tendințe chiar acum: atât de mult și atât de purtați, astfel că au fost numiți „dad sneakers” – „pantofii sport ai taților”. Balenciaga chiar le-a conferit o linie de încălțăminte, la prețul de 895$!

Dar, la Nike, pantofii sport în stilul taților, retro-chic acum, sunt ceva mai convenabili ca preț, între 130 și 190 lei, din ce am observat.

Sursă: ATXWoman.com