E o actriță care nu mai are nevoie de descriere. Indiferent de etapele sale, s-a făcut mereu remarcată printr-un stil inocent, feminin, dar rămânând în sfera fetițelor drăgălașe, deloc sofisticate. Liv Tyler e mereu, indiferent de apariția sa, o combinație de copilăresc și feminin în același timp, alegând mereu lookuri naturale, delicate, indiferent de tendințe. Și, dacă urmărești puțin parcursul său în timp, n-ai cum să nu observi că și-a păstrat naturalețea și la nivelul machiajului și a părului. Părul ei brunet natural, nevopsit, fără prea multe coafuri sofisticate are, mai tot timpul cărarea pe o parte, ceea ce o face să arate și mai inocent.

Liv Tyler este și vedeta care nu s-a sfiit niciodată să apară pe covorul roșu și la tot felul evenimente cu părul prins natural, deloc sofisticat, într-o coadă simplă, tip ponytail. Simplu și de bun gust. Se pare că ea știe foarte bine că nu poți să dai greș niciodată dacă îți lași părul drept prins natural într-o parte, într-o coadă de cal. Îi stă bine și arată classy mereu, indiferent de ținută, că e elegantă sau casual. Și eu cred că această coafură naturală vine bine oricui, firește, celor cu părul lung. Pentru că e naturală, îți definește frumusețea ta simplă, nemodificată, cu care te-ai născut. Iar pieptănarea părului pe o parte îi dă acel plus de rafinament, de clasă și stil. Liv Tyler și-a păstrat linia aceasta a părului, într-o parte chiar și atunci când și-a făcut breton: fie l-a tuns direct pe o parte, fie a adus prin pieptănare, în coafuri, bretonul pe o parte.

coafură a la liv tyler cu păr prins în coadă, cărarea într-o parte

coafură ca liv tyler cu păr într-o parte prins în coadă

 

 

Dacă-ți place stilul ei definitoriu de a se coafa, poți să încerci și tu foarte simplu. deși pare o coafură facilă, ai grijă totuși la câteva detalii de bază! Urmează pașii de mai jos!

1. Dacă nu ai breton pe o parte sau pe care să îl aduci pe o parte, trasează o cărare în părul tău într-o parte și aplică spumă coafantă de volum pe podoaba capilară. Îți recomand spuma de la Wella Wellaflex 2nd Day Volume Extra Strong, pentru că asigură flexibilitate și nu îmbâcsește deloc părul (doar vorbim de un look natural), deși îl menține timp îndelungat în coafura dorită de tine.

2. Strânge părul din creștet într-o codiță și lasă o șuviță de păr să-ți alunece romantic pe frunte sub forma unui arc de cerc.

3. După ce coafura e gata, pulverizează de la 15-20 cm un gloss-spray pentru un plus de strălucire. Îți sugerez să folosești spray-ul Kerastase Reflection Chroma Cristal, pentru o strălucire naturală, căci are o textură lejeră și nu încarcă firul de păr.

Încearcă să nu mai folosești fixativ de această dată, ca să nu îmbâcsești prea mult părul. Oricum, coafura e una simplă, naturală, nu are nevoie de întăriri, iar spuma pe care ai aplicat-o inițial va ajuta să stea părul cum dorești pentru mai mult timp.